Sizce aldatiliyor muyum kafayı yemek uzereyim

Eşiniz yalan söylüyor gibi geldi bana. İş arkadaşını çok soru sorduğu için mi engelleyecek? Bilmiyorum, garip.

Kadinlarin sezgileri kuvvetlidir durup dururken bu sekilde dusunmuyorsunuzya illaki tetikleyen biseyler var

Operatör gecmisine bakin internetten en azindan o numara ile konusmus mu yada ne kadar konusmus gorursunuz.
Whattsap webde kurabilirsiniz.

Ikisinin ayni anda c.ici olmasi hicbir seyi gostermez ki.
Whatsapp artik hayatımızın tam ortasında. Simdi telefon rehberimden kontrol etsem ayni anda bir suru insani c.ici bulabilirim. Son gorulme tarihi yakin olan da bir suru insan vardir. Çünkü artik surekli whatsapptayiz.
Onun dışında bir kadını durup dururken cok soru soruyor diye engellemek bir tuhaf geldi. Bu ifadeye pek inanmadim.

Whatsapp web e girin tamamen çıkış yapmadığınız sürece o anki konuşmalarını okuyabilirsiniz. Ama dikkat edin eşinizden önce okumayın. Ekran görüntülerini alabilirsiniz. Umarım öyle bir durum yoktur çünkü herkes saatlerce online olabiliyor denk gelmiş olabilir

Fotoğ
Son görülmeyi kapatmak ne alaka neyi saklıyor ki. Sürekli giriyor da sizin görmenizi mi istemiyor. Hem kadin ona bariz fotosunu atmıs. Benim anladiğim bu

Kadinin facebook hesabi var mi? Ya da instagram? Esiniz orada da kadini takip ediyor mu? Sadece is icinse takip etmez diye dusunuyorum ben ama wjatsapp isi bana da pek inandirici gelmedi.

Sen yapmışın yapacağını artık ele vermez kendini geçmiş olsn
Belli etmeden takibe alsaydın mutlaka çıkardı ortaya ama artk temkinli davranacak.. hatta o şimdi bi arkadaşınıda ayarlamıştr “ o resmi sen attın karıma öyle dedm “ demiştr.
Telefon dökümanlarını çıkarttır. Herşey çıkar ztn..

Bu işin peşini bırakma. Güçlü ol seni aptal yerine koymalarına izn verme..

WhatsApp web indirsen süper olur.. araştır ve yap lütfen..

Açık açık sor bence kendini yemene gerek yok doğruyu söyle de bence

Bence kendinizi toparlamaya çalışın, ortada fol yok yumurta yok daha. Evet kuşkulu bir durum ama bence biraz zaman verin kendinize. Zaten sormuşsunuz bir kere, o da ona göre davrancak şimdi. Ama erkekler biraz bu konularda unutkan oluyorlar, belli bir süre sonra gözünüz telefonda olsun ama bence siz kendinizdeki numarayı silin, kafanızı kurcalayıp durmasın

Ortada net bir durum yok, yerle yeksan olmus iciniz. Bir sakin olun. Evlilikte aldatmayla bir insani suclamak (elde yeterli delil yoksa) cok agir bir ithamdir, bosanmaya kadar gider.

Ama bu, o kadinla ya da bir baska kadinla gorusup gorusmedigi hakkinda net bilgi vermez. Siz yokken takip edebilmeniz icin whatsapp web acin bence. Ona gore bakarsiniz.

Yanilmis olmanizi dilerim.

Yıkıldım diyebilirim
Ölüm acısı gibi sanki
Birde beklemezken yakalanmak

Hos çokta yolunda değildi herşey
Ilgısiz bana karşı
Yaklaşık 3-5 haftadir hiç aynı saatte yazdık
Gece 2-3 te yatıyor çoğunda da içerde odada uyuyakaliyordu
Bu mesele yokken kendinden soğutmaya mi çalışıyorsun falan demiştim
Tartışmıştık
Ne biçim kocasın falan demiştim

Offf kafam çok karışık
Bugün ikisinin whatsapp da son görünme açık
Eşimin telinden onun numarasını habersiz sildim
Bakalım ekledi mi akşam kontrol edicem
Numarayı çevirip tabi aynı ismi koyacak değil kaydederse

Bence iyi yapmissin. Mantikli bir cozum olmus. Aksam haber ver. Umarim yanilirsin.

Son görülme kapatıldıysa bilin ki bir şeyler çeviriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…