- 30 Mart 2016
- 64
- 69
- 88
- 35
Eşinizin telefonuna bakınız mı kayıt etmişmi tekrar dan merak ettim de.Aklıma türlü türlü şeyler geliyor
Eklediyse eve gelirken tekrar silmez ins
Yok numarayı çevirdim kayıtlı değildiEşinizin telefonuna bakınız mı kayıt etmişmi tekrar dan merak ettim de.
Ilgıniz için tesekkurlerEşinizin telefonuna bakınız mı kayıt etmişmi tekrar dan merak ettim de.
Çok haklisinizDağılcağın bir durum yok. Biz ajitasyonu seviyoruz ülkece. Sen bir annesin daha güzel daha güçlü ne olacak ki? Ayakta durmak için sebebin var. Ama lütfen bu kadar koşturmak ne kadar yorucu olursa olsun kendini ikinci plana atma. Kendini, ihtiyaçlarını yok sayma
Teşekkür ederimYa sakin ol bence. Whatsapptki fotoyu niye atsın ki kadın? Benim eski telefonumda birinin fotoğrafına bakarsan kaydediyodu telefona. Belki eşiniz sadece bakmıştır numarayı kaydederken falan. Belki kadın asılmıştır eşiniz söylememiştir. Belki her ç.içi oldğunda kadın yazıyor diye kapatmıştır. Emin olmadan bi şey yapmayın. Sezgilere güvenin tabi ama günümüzde sezgilerimiz değl paranoyalarımız ağır basıyor. Ki bunu en çok yaşayan kişilerdenim ve nasıl üzüldüğünü, içinin sıkıldığını tahmin ediyorm. O yüzden kendini üzdüğüne değmez. De ki aldatıyor, eninde sonunda ortaya çıkar zaten, o zmn da üzüldüğüne değmez. Sen harika bir kadınsın ve üzülmeyi hak etmiyorsun. Sen değerlisin ama unutma onun sana verdiği değer kadar değil. Kendine verdiğin değer kadar.
Bu kuşku ne betermis
Sizin görüşlerinize ihtiyacım
Özet geceyim
Geçen gün eşimin telefonunda bir kadın resmi gordu m
Biri whatsapp tan göndermiş
Aynı kişinin numarası aynı resimle telinde kayıtlı
Whatsapp listesinde gordu m ve bizimki engellemiş onu
Hiç bir şey söylemedim once
Sonra dışarı çıktığında yaklaşık yarım saat gibi ikisinin whatapssni kontrol ettim
Aynı anda çevrimiçi oldular sanırım konuşuyorlardı
Yani eger konusuyorsa zaman dk whatsapp aynı süre aralıklarıyla
Kadının telini aradım gizliden
Meşguldü
Bizimkini aradım değildi
Ama o da whatappptan çıkmıştı
Kendine sordum
Isten birileri dedi
Herşeyi bana soruyor bende sormasın diye engelledim
Fotoyuda başka arkadaşım gönderdi dedi
Oyle birşey yaparmıyim falan filan dedi
Kafayı yemek üzereyim
Çıkamıyorum isin içinden
Konduramıyorum
Ama şüphe düştü bir kere
Napayım sizceeeee
Ilk bakınca kesin diye düşündümyorumları okuyamadım
arkadaşım neden ortada kesin net delil yokken açıyorsunuz şu konuları eşlerinize?
hele ki sormak ne kadar anlamsız
adam ne diyecek? birbirimizden hoşlanıyoruz o yüzden yazıştık mı diyecek? veya hani ufak ufak niyetine giriyorduk ama şimdi sen öğrendin vazgeçelim mi diyecek?
bence konuyu tamamen unutmuş gibi yapıp, hiç kapris falan yapmayıp, soğuk davranmayıp her şey normalmiş gibi takipte kalmak lazım
Adını bilmiyorum kadının eşimde pek ilgilenmez sosyal medyaylaKadinin facebook hesabi var mi? Ya da instagram? Esiniz orada da kadini takip ediyor mu? Sadece is icinse takip etmez diye dusunuyorum ben ama wjatsapp isi bana da pek inandirici gelmedi.
Çok haklisinizBunu yaşamış biriyim ve sonradan yazdığınız bir şey dikkatimi çekti "son zamanlarda ilgisiz davranıyordu" diye.İşte benim asıl takıldığım bu.Eşim kendini böyle belli etti davranışları değişmişti bir anda.Eskiden yaptıklarını yapmıyor yapmadığı şeyleri de yapar hale gelmişti.Geç vakitlere kadar oturup telefonla meşgul olmak hatta koltukta uyumak.Eskiye oranla bana daha çabuk öfkelenmesi daha bir sürü ayrıntı.Bir gece yarısı telefonunu aldım her tarafını inceledim twitter dan yazışıyorlarmış silmiş ama mesajlar mail ine de gelmiş.(twitter a mail ile kayıt olduğu için). Bu arada biriyle iletişim için binbir yol var whatsap dışında.Şunu iddia edebilirim aldatılmak ölüm acısının da ötesinde bir şey.Size tavsiyem eşinizin hiçbir şey yapmadığını farzederek kalbinizi ferah tutup ona öyle davranın ama geniş bir vakitte acele etmeden panik yapmadan (gece o uyurken olabilir ) telefonunda var olan tüm uygulamaları didik didik edin.incelemediğiniz hiç bir yeri kalmasın. Eşimin telefonunda instagram olmamasına rağmen fotoğraflar bölümünde instagramdan fotoğrafını paylaştığını görmüştüm tabiki inkar etmiş instagram hesabım hiçbir zaman olmadı demişti .Sonradan her şey açığa çıkınca itiraf etmek zorunda kaldı o da kadının fotoğraflarına oradan bakıyormuş.Bu arada kadın da evli ve çocukluydu.
Ve tabi ki dua...Allah'ım varsa gizlediği yanlış bir şey çıkar karşıma yoksa da gönlüme ferahlık ver deyin.
İnşallah bir şey yoktur ya içiniz rahat olsun çünkü bu tarz şeyler aniden ortaya çıkar ve birden bir bakmışsınjx dünyanız yıkılmış o yüzden hiç takma yın rahat olun. Geçmiş olsun umarım bu tarz bişiyi bir daha yaşamazsınızYok numarayı çevirdim kayıtlı değildi
Yanlis alarm di galiba ama tam huzurlu degili m hala takipteyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?