Sizce aldatiliyor muyum kafayı yemek uzereyim

Ya sakin ol bence. Whatsapptki fotoyu niye atsın ki kadın? Benim eski telefonumda birinin fotoğrafına bakarsan kaydediyodu telefona. Belki eşiniz sadece bakmıştır numarayı kaydederken falan. Belki kadın asılmıştır eşiniz söylememiştir. Belki her ç.içi oldğunda kadın yazıyor diye kapatmıştır. Emin olmadan bi şey yapmayın. Sezgilere güvenin tabi ama günümüzde sezgilerimiz değl paranoyalarımız ağır basıyor. Ki bunu en çok yaşayan kişilerdenim ve nasıl üzüldüğünü, içinin sıkıldığını tahmin ediyorm. O yüzden kendini üzdüğüne değmez. De ki aldatıyor, eninde sonunda ortaya çıkar zaten, o zmn da üzüldüğüne değmez. Sen harika bir kadınsın ve üzülmeyi hak etmiyorsun. Sen değerlisin ama unutma onun sana verdiği değer kadar değil. Kendine verdiğin değer kadar.

Dağılcağın bir durum yok. Biz ajitasyonu seviyoruz ülkece. Sen bir annesin daha güzel daha güçlü ne olacak ki? Ayakta durmak için sebebin var. Ama lütfen bu kadar koşturmak ne kadar yorucu olursa olsun kendini ikinci plana atma. Kendini, ihtiyaçlarını yok sayma

Çok haklisiniz
Çalışmak çok güzel isim olmadan asla ama herşey birlikte çok zor
Malesef kendim hep geri planda
Yaşadıkça öğrenicez sanırım

Teşekkür ederim
O kadar ihtiyacım var ki toparlanmaya
Ilac gibi geldi sozleriniz

yorumları okuyamadım
arkadaşım neden ortada kesin net delil yokken açıyorsunuz şu konuları eşlerinize?
hele ki sormak ne kadar anlamsız
adam ne diyecek? birbirimizden hoşlanıyoruz o yüzden yazıştık mı diyecek? veya hani ufak ufak niyetine giriyorduk ama şimdi sen öğrendin vazgeçelim mi diyecek?

bence konuyu tamamen unutmuş gibi yapıp, hiç kapris falan yapmayıp, soğuk davranmayıp her şey normalmiş gibi takipte kalmak lazım

Ilk bakınca kesin diye düşündüm
Birden başıma yıkıldı herşey
In san sağlıklı dusunemiyor o an
Ondan sordum
O da daha neler dedi
Birşeyler söyledi kendince
Benden bekliyormusun falan dedi
Konduramadım ama çok şüpheli durum
Şimdilik birşey yok gözüküyor
Elimden geldiğince unutmuş gibi yapicam
Ins yanılmışımdır ama hiç huzurlu degilim

Kadinin facebook hesabi var mi? Ya da instagram? Esiniz orada da kadini takip ediyor mu? Sadece is icinse takip etmez diye dusunuyorum ben ama wjatsapp isi bana da pek inandirici gelmedi.
Adını bilmiyorum kadının eşimde pek ilgilenmez sosyal medyayla
Hesabı yok biliyorum ben

Bunu yaşamış biriyim ve sonradan yazdığınız bir şey dikkatimi çekti "son zamanlarda ilgisiz davranıyordu" diye.İşte benim asıl takıldığım bu.Eşim kendini böyle belli etti davranışları değişmişti bir anda.Eskiden yaptıklarını yapmıyor yapmadığı şeyleri de yapar hale gelmişti.Geç vakitlere kadar oturup telefonla meşgul olmak hatta koltukta uyumak.Eskiye oranla bana daha çabuk öfkelenmesi daha bir sürü ayrıntı.Bir gece yarısı telefonunu aldım her tarafını inceledim twitter dan yazışıyorlarmış silmiş ama mesajlar mail ine de gelmiş.(twitter a mail ile kayıt olduğu için). Bu arada biriyle iletişim için binbir yol var whatsap dışında.Şunu iddia edebilirim aldatılmak ölüm acısının da ötesinde bir şey.Size tavsiyem eşinizin hiçbir şey yapmadığını farzederek kalbinizi ferah tutup ona öyle davranın ama geniş bir vakitte acele etmeden panik yapmadan (gece o uyurken olabilir ) telefonunda var olan tüm uygulamaları didik didik edin.incelemediğiniz hiç bir yeri kalmasın. Eşimin telefonunda instagram olmamasına rağmen fotoğraflar bölümünde instagramdan fotoğrafını paylaştığını görmüştüm tabiki inkar etmiş instagram hesabım hiçbir zaman olmadı demişti .Sonradan her şey açığa çıkınca itiraf etmek zorunda kaldı o da kadının fotoğraflarına oradan bakıyormuş.Bu arada kadın da evli ve çocukluydu.
Ve tabi ki dua...Allah'ım varsa gizlediği yanlış bir şey çıkar karşıma yoksa da gönlüme ferahlık ver deyin.

Çok haklisiniz
Huzur kaçtı bir kere
Bizdede aynı durumla ilgisizlik
Ayrı yatmalar falan
Söyleyince durumu düzeldi ama ne kıymeti kaldi

Yok numarayı çevirdim kayıtlı değildi
Yanlis alarm di galiba ama tam huzurlu degili m hala takipteyimm
İnşallah bir şey yoktur ya içiniz rahat olsun çünkü bu tarz şeyler aniden ortaya çıkar ve birden bir bakmışsınjx dünyanız yıkılmış o yüzden hiç takma yın rahat olun. Geçmiş olsun umarım bu tarz bişiyi bir daha yaşamazsınız

engellemesi çok enteresan.. bence üzerine düşmen gerek ama hiç belli etmemen lazım. sen üzerine gittiğinde o daha fazla tedbir alıp üzerini kapatır olayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…