- 24 Ocak 2013
- 2.562
- 8.472
- 358
- Konu Sahibi handemiray
Net.Bence buz gibi aldatılmışım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Net.Bence buz gibi aldatılmışım
Uçak moduna almayı unutmuş bu sefer.ilk defa baktım yani telefonuna rehberini falan hiç görmedim o da sorun tabi ki yoksa. Yani yanımda kimse arayıp sormadı şimdiye kadar ilk defa böyle bir şey oldu.
bilmiyorum dediğim gibi yanımda öyle arayan soran olmuyordu bakmadım hiç ekranına. bu mesajı üstten bildirimle gördüm birşey izlerkenSizin adinizin yaninda hangi emoji varmis?
Aldatılmış olabilirsin ama bir de şu ihtimalleri düşün. 1-Arkadaşının özel bir konusunu konuşmuş olabilirler. 2-Anladığım kadarıyla erkek arkadaşın biraz samimi ilişkiler kuruyor, buna dayanarak mesajlaşmaları da biraz samimi ise yanlış anlayacağından korkmuş olabilir.Merhabalar bu sabah kötü bir olay yaşadım. Erkek arkadaşım telefondan birşey gösterirken üstten bir kadın adı ve yanında kalp emojisi olan birinden günaydın canıımm diye mesaj geldi. Erkek arkadaşımın birkaç yakın kadın arkadaşı var. Bu kadının da çok iyi arkadaşı olduğunu söyledi ve diğer kadın arkadaşlarını da emojilerle kaydettiğini söyledi ve bir tanesini gösterdi mesela yanında ay emojisi vardı.
Başka bir kadın arkadaşıyla konuşmalarını da gösterdi işte kalpli öpücükler falan vardı, ama ne kadar ısrar etsem de o mesaj atanın konuşma penceresini asla göstermedi. Cevap yaz hadi şimdi o zaman dedim yazmak istemiyorum dedi. Evden çıktı işe gitti. Bu akşam buluşacaktık ama ben engelledim direk heryerden.
Bence buz gibi aldatılmışım ama şimdi direk kestirip attım ya, bu olayın masum olma ihtimali var mıydı acaba diye uyuyamıyorum. Hani burayı okuya okuya ben mi çok tetikleniyorum aşırı mı şüphelendim diyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ekleme: mesajın gelme saati, erkek arkadaşımın uyanma saati bu da şüphelendirdi
Benim ayrıldığım ilişkim arkadaşlık adı altinda kızla yemediği bok kalmadı ve manipüle etti arkadaşım diye buda öyle aynı tip aynısıKarşı cinsten yakin arkadaslarimiz olabilir ama, erkek arkadasin gibi tipleri iyi tanirim aslinda; arkadaslik ayagina hepsiyle kapi aralığı flörtöz ilişkiler bunlar.
Hatta bence sen benim konularimi oku ve akillan. Ne demek sevgilisi olan adamın öyle kız kaydedip kızlarla konuşması? Yeme bunlari. Üç yıl boyunca arkadaş diye kandirildim her ayrıldığımızda o kıza döndü kapılarda yattım affettim kıyamadım ve o kız için yine terk edildimBenim ayrıldığım ilişkim arkadaşlık adı altinda kızla yemediği bok kalmadı ve manipüle etti arkadaşım diye buda öyle aynı tip aynısı
bir de kapılarda yatmaları yok mu.. oyüzden engelledim zaten olur da kandırır yine diyeHatta bence sen benim konularimi oku ve akillan. Ne demek sevgilisi olan adamın öyle kız kaydedip kızlarla konuşması? Yeme bunlari. Üç yıl boyunca arkadaş diye kandirildim her ayrıldığımızda o kıza döndü kapılarda yattım affettim kıyamadım ve o kız için yine terk edildim
Buna benzer birşey yaşadım. Evet aldatilmissin benim boynuzlarım uzaydan görünüyor duMerhabalar bu sabah kötü bir olay yaşadım. Erkek arkadaşım telefondan birşey gösterirken üstten bir kadın adı ve yanında kalp emojisi olan birinden günaydın canıımm diye mesaj geldi. Erkek arkadaşımın birkaç yakın kadın arkadaşı var. Bu kadının da çok iyi arkadaşı olduğunu söyledi ve diğer kadın arkadaşlarını da emojilerle kaydettiğini söyledi ve bir tanesini gösterdi mesela yanında ay emojisi vardı.
Başka bir kadın arkadaşıyla konuşmalarını da gösterdi işte kalpli öpücükler falan vardı, ama ne kadar ısrar etsem de o mesaj atanın konuşma penceresini asla göstermedi. Cevap yaz hadi şimdi o zaman dedim yazmak istemiyorum dedi. Evden çıktı işe gitti. Bu akşam buluşacaktık ama ben engelledim direk heryerden.
Bence buz gibi aldatılmışım ama şimdi direk kestirip attım ya, bu olayın masum olma ihtimali var mıydı acaba diye uyuyamıyorum. Hani burayı okuya okuya ben mi çok tetikleniyorum aşırı mı şüphelendim diyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ekleme: mesajın gelme saati, erkek arkadaşımın uyanma saati bu da şüphelendirdi