sizce aldığım pardesü nasıl?

elagam

Beraber büyüyoruz kızım; )
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
3.490
125
113
merhaba kızlar :16:
bugün arminenin sitesinden bu pardesüyü sipariş ettim.rengi,modeli çok hoşuma gitti,indirimde de olunca aldım :69:
şuan kargoda,elime ulaşmadı henüz.
sizce renk,model nasıl?
kış için kullanışlı olacağını düşündüm :44:

Eki Görüntüle 251771

çok şık ve çok da güzel rengi çok hoşuma gitti güle güle kullanın hayırlı olsun...:nazar:

çok şık ve çok da güzel rengi çok hoşuma gitti güle güle kullanın hayırlı olsun...:nazar:

çok teeşekkür ederim :71:
daha iyisi sizin olsun :16:
2 gün önce ulaştı elime,rengi biraz daha mat resimdekinden fakat genede çok hoşuma gitti :69:

güle güle giy güzelmiş :) kapıda ödeme şeklinde mi aldın yoksa kredi kartı mı?

güle güle giy güzelmiş :) kapıda ödeme şeklinde mi aldın yoksa kredi kartı mı?

teşekkür ederim canım: )
kredi kartıyla aldım.alalı çok oldu,bayağı kullanışlı,şimdi iyiki almışım diyorum: =)
çünkü arminenin sitesine baktım,bu kışlık bi pardesüydü ve ben yazın aldığım için %60 indirimle 100 liraya almıştım.şimdi bakıyorum bi 274 diyor bi %30 indirimli 185 diyor...
yani şuan fiyatı uçuk bayağı :31:

teşekkür ederim canım: )
kredi kartıyla aldım.alalı çok oldu,bayağı kullanışlı,şimdi iyiki almışım diyorum: =)
çünkü arminenin sitesine baktım,bu kışlık bi pardesüydü ve ben yazın aldığım için %60 indirimle 100 liraya almıştım.şimdi bakıyorum bi 274 diyor bi %30 indirimli 185 diyor...
yani şuan fiyatı uçuk bayağı :31:

sevindim adına :)
bedende olmazsa değişme fırsatı var mı? internetten kıyafet almanında bu yönünü sevmiyorum ya olmazsa bedeni :/

Back
X