Sizce alırlar mı?

DilekTemiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
35
6
36
28
Arkadaşlar bugun cagri merkezine is görüşmesine gittim, eğer alti aydan önce işten cikarsam son aldigim maaşimdan yaklaşık 400 lirasini geri alacaklarmis. Zaten verdikleri para asgari ücret. Bunu yapmalari çok saçma acaba o parayi vermemekte dirensem ne gibi aksilikler olur düşerler mi paranin peşine.

gerçekten saçma olmuş ama daha girmeden neden çıkmayı düşünüyorsunuz ki? eğer sözleşmede yazarsa peşine düşebilirler.
bir de böyle bir şart varsa koşulları çok iyi değildir sanırım

sigortası var mı işin?
bu 6 ay için size bir şey imzalattılar mı?
6 aydan önce çıkarsam 400 TL vermeyi kabul ediyorum vs vs diye.
çıkacağınız zamanda söylemeyin. misal ayın 1inde maaş alıyorsan ayın 3 4 ünde söyleyip öyle çıkın.
o zaman içinde paranda olmaz içerde. neyi kesecekler? he sana 15 gün çalış derler belki bilemem böyle bir hakları var çünkü

git bir çalış belki çok seveceksin. ben 300 TL 2009 yılında işe başladım. herşey çok güzeldi. özlüyorum o günlerimi

Cevapladiginiz için teşekkürler, öğrenciyim iki ay caliscam

Sözleşme imzalatirlar illaki yarin baslayacagim sigortasi var sadece iki ay çalışmayi düşünüyorum öğrenciyim cunku. Öğrenci olduğumu bilmiyorlar

Hayir. Öğrenciyim ben .. İki ay calisip cikcam . alti aydan önce cikandan para kesiyorlar son maasindan. Öğrenci olduğumu bilmiyorlar
Anladım, ama alabilirler. Onlar da her seferinde yeni birini eğitip zaman kaybı yapmak istemiyorlardır. 6 ay makul bir süre

Yani şöyle düşün, 1300 Tl yerine, 1100 Tl ye gelecek maaşın. Sana yeterse başla.

6 ay çalış, çaba sarfet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…