- 9 Şubat 2016
- 35
- 6
- 36
- 28
- Konu Sahibi DilekTemiz
-
Cagri merkezi istbuldami
Öğrenci misiniz?
sigortası var mı işin?
bu 6 ay için size bir şey imzalattılar mı?
6 aydan önce çıkarsam 400 TL vermeyi kabul ediyorum vs vs diye.
çıkacağınız zamanda söylemeyin. misal ayın 1inde maaş alıyorsan ayın 3 4 ünde söyleyip öyle çıkın.
o zaman içinde paranda olmaz içerde. neyi kesecekler? he sana 15 gün çalış derler belki bilememböyle bir hakları var çünkü
git bir çalış belki çok seveceksin. ben 300 TL 2009 yılında işe başladım. herşey çok güzeldi. özlüyorum o günlerimi
gerçekten saçma olmuş ama daha girmeden neden çıkmayı düşünüyorsunuz ki? eğer sözleşmede yazarsa peşine düşebilirler.
bir de böyle bir şart varsa koşulları çok iyi değildir sanırım
başka seçenek varsa çağrı merkezinde çalışma derim, diğer seçenekleri değerlendir
İşe başlamadan çıkarsam ne olur diye mi düşünüyorsun?
Neden peki
Anladım, ama alabilirler. Onlar da her seferinde yeni birini eğitip zaman kaybı yapmak istemiyorlardır. 6 ay makul bir süreHayir. Öğrenciyim ben .. İki ay calisip cikcam . alti aydan önce cikandan para kesiyorlar son maasindan. Öğrenci olduğumu bilmiyorlar
1100 bile değil daha az olacakAnladım, ama alabilirler. Onlar da her seferinde yeni birini eğitip zaman kaybı yapmak istemiyorlardır. 6 ay makul bir süre
Yani şöyle düşün, 1300 Tl yerine, 1100 Tl ye gelecek maaşın. Sana yeterse başla.
o merkezlerde personel sirkülasyonu çok olduğu için pekte önemli değildir onlar için personel memnuniyeti, giren çıkan çok olur, onlar için çok fark etmez. Zaten stresli bir iş...
sözleşmede varsa alırlar, zaten onlarda bunu millet kafasına göre gitmesin diye kendilerini koruma ve caydırma amaçlı yapıyorParayi alirlarmi sende
6 ay çalış, çaba sarfetArkadaşlar bugun cagri merkezine is görüşmesine gittim, eğer alti aydan önce işten cikarsam son aldigim maaşimdan yaklaşık 400 lirasini geri alacaklarmis. Zaten verdikleri para asgari ücret. Bunu yapmalari çok saçma acaba o parayi vermemekte dirensem ne gibi aksilikler olur düşerler mi paranin peşine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?