Sizce almalı mıyım?

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
551
53
Kızlar merhabalar, Hayırlı kandiller diliyorum öncelikle 🌷
Oğlum 3 yaşında ve dil gelişimi çok geride tuvalet eğitimini verdim hemen kavradı anlamada herhangi bir problem yok..
Neyse 1 ay oldu kreşe verdik eşimle konuşması açılır arkadaş ortamı kurar paylaşmayı öğrenir diye evde tek çocuk bu arada.
Şimdi malum covid 19 arttı yakınlarımız da bile var oğlum servis ile gidiyor korkuyorum alerjik bir bebekti bir şekilde geçer diye endişe duyuyorum ve alsam kreşten sizce ben alma taraftarıyım babası biraz gitsin taraftarı ve bu aralar oğlum grip gibi sizce ne yapayım alayım mı arkadaşlar siz olsanız ne yapardınız?

• Beğen
Reactions: Z P
Grip gibiyse öncelikle geçene kadar göndermeyin lütfen. Kreşten alma almama işini iyileşme sürecine göre değerlendirin.

Yerinizde olsam alırdım. Daha önce hep tanımadığımız kişilerde duyarken artık yakın çevremize kadar geldi.

Az önce ablamın 30 yaşındaki arkadaşını acil olarak hastaneye götürmüşler ve çok kötüymüş durumu. Okula giden çocuğundan geçmiş. İyice panik oldum.

Yerinizde olsam alırdım. Daha önce hep tanımadığımız kişilerde duyarken artık yakın çevremize kadar geldi.

Az önce ablamın 30 yaşındaki arkadaşını acil olarak hastaneye götürmüşler ve çok kötüymüş durumu. Okula giden çocuğundan geçmiş. İyice panik oldum.
Çok geçmiş olsun arttı herkesten duyuyorum baya çoğaldı

Back
X