Sizce altta kalmış mı oldum?

Hilalimsiyim

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2025
183
106
18
25
çok uzadı ama tatil meselesinde arkadaşım vardı hatırlıyorsanız. ben tatile tek gittim kız bana birkaç kere havadan sudan soru sordu hepsine de 1-2 gün sorna cevap verdim daha da yazmadı. gönderilerime ve hikayelerime de bakmamış. kız kendi ayıp ettiği halde bir de bana tavır alıyor.

kızın bugün doğum günü. Kendisini geçen ayki doğjm günümü bayağı tatlı kutlamıştı, benim için tiyatro bileti almış en sevdiğim parfümü almıştı. sonra bu oldu benim içimden de hiç kıza hediye almak, kutlamak gelmiyor. ama bana hep hediye alan maddi değeri yükselten o.

Sizce ne yapmalıyım? kız başka bir arkadaşımızın postunu beğenmiş, yani instaya giriyor. özür dilemeyi bırakın bir de pişkince kendini haklı görüyor. ben de ailevi şeylerini bilerek hiç sormadım umrumda da değil.

basit bir hediye alıp basit bir yerde vermek mi kızı temelli her yerden çıkarmak mı?

Kız pişkince kendini haklı görmüyor, kız haklı. Sizinle yakın bir dostluk kurmak istemiş, siz beğenmemişsiniz. Canınız hediye almak istemiyorsa almayın. Kız sizden kurtulmuş olur.

Kız pişkince kendini haklı görmüyor, kız haklı. Sizinle yakın bir dostluk kurmak istemiş, siz beğenmemişsiniz. Canınız hediye almak istemiyorsa almayın. Kız sizden kurtulmuş olur.
Siz önceki konuları okudunuz mu? Kız bana 3 gün cevap vermedi ben ona rağmen kıza hep yazdım. Bunda ne gibi bir haklılığı var ki?

Bana tatilde ne yaptığımı, nasıl hallettiğimi, en basitinden kanka kusura bakma benim yüzümden böyle oldu bile demedi. Ben böyle birine niye elli defa yazayım? Bu yorumunuza çok şaşırdım.

Çünkü gerçekten arkadaşlık dostluk kurmak isteyen içten yazardı, mesajlara bilerek geç dönmezdi.

Siz önceki konuları okudunuz mu? Kız bana 3 gün cevap vermedi ben ona rağmen kıza hep yazdım. Bunda ne gibi bir haklılığı var ki?
Önceki konuları okumadım. Haklı olduğunuza düşünüyorsanız hediyesi ederinde bir şey alın ve yollayın. Arkanızdan konuşulmasını istemiyorsanız tabii.

Siz öyle yapın en azından kafanız rahat eder,yolunuza bakarsınız....
Kızın doğum gününü kutladım, hediye aldığımı söyledim. Karşıda olduğunu söyledi ben de annesinden adresini alıp trendyoldan yolladım. Daha da kızla iletişim kurmayıp sonsuza kadar çıkarmak istiyorum

Sizce kutlayın sonra görüşmek istemezseniz yine görüşmezsiniz

Anneniz yalniz gittiginizi biliyor mu kuzucum?

Hediye konusunda dogru fikir bencede ayni hediyeleri verip kendisini yoksaymak...

Şu an hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorum o canımı sıkıyor. Doğum gününde kavga çıkarmak istemiyorum
Doğum gününü kutlayıp hediyesini yollamışsınız işte daha ne olsun istiyorsunuz, hiç bir aksiyon almadan bir insanı hayatınızdan çıkarmak çok güzel bir cevap zaten, illa arı gibi sokmak gerekmiyor bazen.

Seni uyardık boşver dedik niye takip ediyosun takıyosun kendine bukadar dert ettin. Toplum içine gir biraz başka insan yüzü gör lütfen. Hobiler edin. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Al sende bişeyler yolla hediye çok detaya girmene gerek yokki. Kalsın öyle olduğu gibi o arkadaştan bi hayır gelmez sana.

Doğru diyorsunuz. Bundan sorna ne yapacağımı bilmiyorum. Bu kız muhtemelen tavrımı fark edip bana hediyeler alacak, bir şekilde barışmaya çalışacak. Ben hemen yumuşuyorum buluşmaya çağırsa gelmeyeceğimi nasıl söyleyeceğim bilmiyırum. Öyle ki instagramımda bile durmasın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…