- 19 Temmuz 2025
- 183
- 106
- 18
- 25
- Konu Sahibi Hilalimsiyim
-
tam olarak bunu düşündüm. hatta hediyelerini alıp hayatımdan silesim varSizde ona bir bilet alın bir parfüm evine yollayın ilerde lafını eder canınız sıkılır.....
Öyle yapın aynı değerde hediyeyi adresine gönderin ve uzaklaşıntam olarak bunu düşündüm. hatta hediyelerini alıp hayatımdan silesim var
Adresini bilmiyorum. Normal bir yerde buluşur hediyelerini verir bir daha da kahve içmeye çağırsa bile bahane bulur tüyerimÖyle yapın aynı değerde hediyeyi adresine gönderin ve uzaklaşın
Çağırsanız gelmeyebilir canınız sıkılır.Size tavır aldığı belliAdresini bilmiyorum. Normal bir yerde buluşur hediyelerini verir bir daha da kahve içmeye çağırsa bile bahane bulur tüyerim
Gelmezse daha iyi değil mi bahaneyle hayatımdan çıkar. bir de allah için o bana nasıl tavır aldı onu anlayamadkm bu hikayede fjdjdjdjdÇağırsanız gelmeyebilir canınız sıkılır.Size tavır aldığı belli
Kız pişkince kendini haklı görmüyor, kız haklı. Sizinle yakın bir dostluk kurmak istemiş, siz beğenmemişsiniz. Canınız hediye almak istemiyorsa almayın. Kız sizden kurtulmuş olur.çok uzadı ama tatil meselesinde arkadaşım vardı hatırlıyorsanız. ben tatile tek gittim kız bana birkaç kere havadan sudan soru sordu hepsine de 1-2 gün sorna cevap verdim daha da yazmadı. gönderilerime ve hikayelerime de bakmamış. kız kendi ayıp ettiği halde bir de bana tavır alıyor.
kızın bugün doğum günü. Kendisini geçen ayki doğjm günümü bayağı tatlı kutlamıştı, benim için tiyatro bileti almış en sevdiğim parfümü almıştı. sonra bu oldu benim içimden de hiç kıza hediye almak, kutlamak gelmiyor. ama bana hep hediye alan maddi değeri yükselten o.
Sizce ne yapmalıyım? kız başka bir arkadaşımızın postunu beğenmiş, yani instaya giriyor. özür dilemeyi bırakın bir de pişkince kendini haklı görüyor. ben de ailevi şeylerini bilerek hiç sormadım umrumda da değil.
basit bir hediye alıp basit bir yerde vermek mi kızı temelli her yerden çıkarmak mı?
Siz önceki konuları okudunuz mu? Kız bana 3 gün cevap vermedi ben ona rağmen kıza hep yazdım. Bunda ne gibi bir haklılığı var ki?Kız pişkince kendini haklı görmüyor, kız haklı. Sizinle yakın bir dostluk kurmak istemiş, siz beğenmemişsiniz. Canınız hediye almak istemiyorsa almayın. Kız sizden kurtulmuş olur.
Önceki konuları okumadım. Haklı olduğunuza düşünüyorsanız hediyesi ederinde bir şey alın ve yollayın. Arkanızdan konuşulmasını istemiyorsanız tabii.Siz önceki konuları okudunuz mu? Kız bana 3 gün cevap vermedi ben ona rağmen kıza hep yazdım. Bunda ne gibi bir haklılığı var ki?
tatille alakalı açtığım konuyu okumanızı rica ediyorumÖnceki konuları okumadım. Haklı olduğunuza düşünüyorsanız hediyesi ederinde bir şey alın ve yollayın. Arkanızdan konuşulmasını istemiyorsanız tabii.
Kızın doğum gününü kutladım, hediye aldığımı söyledim. Karşıda olduğunu söyledi ben de annesinden adresini alıp trendyoldan yolladım. Daha da kızla iletişim kurmayıp sonsuza kadar çıkarmak istiyorumSiz öyle yapın en azından kafanız rahat eder,yolunuza bakarsınız....
Sizce kutlayın sonra görüşmek istemezseniz yine görüşmezsinizçok uzadı ama tatil meselesinde arkadaşım vardı hatırlıyorsanız. ben tatile tek gittim kız bana birkaç kere havadan sudan soru sordu hepsine de 1-2 gün sorna cevap verdim daha da yazmadı. gönderilerime ve hikayelerime de bakmamış. kız kendi ayıp ettiği halde bir de bana tavır alıyor.
kızın bugün doğum günü. Kendisini geçen ayki doğjm günümü bayağı tatlı kutlamıştı, benim için tiyatro bileti almış en sevdiğim parfümü almıştı. sonra bu oldu benim içimden de hiç kıza hediye almak, kutlamak gelmiyor. ama bana hep hediye alan maddi değeri yükselten o.
Sizce ne yapmalıyım? kız başka bir arkadaşımızın postunu beğenmiş, yani instaya giriyor. özür dilemeyi bırakın bir de pişkince kendini haklı görüyor. ben de ailevi şeylerini bilerek hiç sormadım umrumda da değil.
basit bir hediye alıp basit bir yerde vermek mi kızı temelli her yerden çıkarmak mı?
Şu an hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorum o canımı sıkıyor. Doğum gününde kavga çıkarmak istemiyorumSizce kutlayın sonra görüşmek istemezseniz yine görüşmezsiniz
Anneniz yalniz gittiginizi biliyor mu kuzucum?çok uzadı ama tatil meselesinde arkadaşım vardı hatırlıyorsanız. ben tatile tek gittim kız bana birkaç kere havadan sudan soru sordu hepsine de 1-2 gün sorna cevap verdim daha da yazmadı. gönderilerime ve hikayelerime de bakmamış. kız kendi ayıp ettiği halde bir de bana tavır alıyor.
Doğum gününü kutlayıp hediyesini yollamışsınız işte daha ne olsun istiyorsunuz, hiç bir aksiyon almadan bir insanı hayatınızdan çıkarmak çok güzel bir cevap zaten, illa arı gibi sokmak gerekmiyor bazen.Şu an hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorum o canımı sıkıyor. Doğum gününde kavga çıkarmak istemiyorum
Evet evet ya. Harika bir tatil oldu benim içinAnneniz yalniz gittiginizi biliyor mu kuzucum?
Hediye konusunda dogru fikir bencede ayni hediyeleri verip kendisini yoksaymak...
Seni uyardık boşver dedik niye takip ediyosun takıyosun kendine bukadar dert ettin. Toplum içine gir biraz başka insan yüzü gör lütfen. Hobiler edin. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.çok uzadı ama tatil meselesinde arkadaşım vardı hatırlıyorsanız. ben tatile tek gittim kız bana birkaç kere havadan sudan soru sordu hepsine de 1-2 gün sorna cevap verdim daha da yazmadı. gönderilerime ve hikayelerime de bakmamış. kız kendi ayıp ettiği halde bir de bana tavır alıyor.
Doğru diyorsunuz. Bundan sorna ne yapacağımı bilmiyorum. Bu kız muhtemelen tavrımı fark edip bana hediyeler alacak, bir şekilde barışmaya çalışacak. Ben hemen yumuşuyorum buluşmaya çağırsa gelmeyeceğimi nasıl söyleyeceğim bilmiyırum. Öyle ki instagramımda bile durmasın istiyorumDoğum gününü kutlayıp hediyesini yollamışsınız işte daha ne olsun istiyorsunuz, hiç bir aksiyon almadan bir insanı hayatınızdan çıkarmak çok güzel bir cevap zaten, illa arı gibi sokmak gerekmiyor bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?