- 19 Temmuz 2025
- 186
- 107
- 18
- 25
- Konu Sahibi Hilalimsiyim
-
Ya zaten çok sosyal biriyim. Ama hayatımdan insan çıkaramama gibi bir şeyim var. Mesela bu arkadaşımı çıkardım ya, ya ona anlattığım şeyleri bana kullanırsa (anlattım dedipim de hiç tanışmadığı üniversite arkadaşlarımla sorun yaşadığımda ona fikir sorardım) böyle şeylerSeni uyardık boşver dedik niye takip ediyosun takıyosun kendine bukadar dert ettin. Toplum içine gir biraz başka insan yüzü gör lütfen. Hobiler edin. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Al sende bişeyler yolla hediye çok detaya girmene gerek yokki. Kalsın öyle olduğu gibi o arkadaştan bi hayır gelmez sana.
Çok basit, görüşmek istemiyorum arkadaşlığımızı bitirmenin bana daha iyi geleceğini düşünüyorum her şey için teşekkür ediyorum diyeceksiniz ve bitecek.Doğru diyorsunuz. Bundan sorna ne yapacağımı bilmiyorum. Bu kız muhtemelen tavrımı fark edip bana hediyeler alacak, bir şekilde barışmaya çalışacak. Ben hemen yumuşuyorum buluşmaya çağırsa gelmeyeceğimi nasıl söyleyeceğim bilmiyırum. Öyle ki instagramımda bile durmasın istiyorum
İşte bu konuşmayı yapmak benim için korkunç. Birkaç kere kendisine çok sinirlenip instagramdan engelleyip hayatımdan uzun bir süre çıkardım. Kız fake hesap açtı ben de başka biri sanıp cevap verdim meğerse oymuş. Barışmak için türlü türlü şeyler görmeniz lazımÇok basit, görüşmek istemiyorum arkadaşlığımızı bitirmenin bana daha iyi geleceğini düşünüyorum her şey için teşekkür ediyorum diyeceksiniz ve bitecek.
neden korkunç meselaİşte bu konuşmayı yapmak benim için korkunç. Birkaç kere kendisine çok sinirlenip instagramdan engelleyip hayatımdan uzun bir süre çıkardım. Kız fake hesap açtı ben de başka biri sanıp cevap verdim meğerse oymuş. Barışmak için türlü türlü şeyler görmeniz lazım
Baktım ki bu kız değişmiyor. İyi olunca iyi kötü olunca kötü. Dengesiz. Bazen dünyanın en iyi arkadaşı baxen nefret. Ben böyle bir ilişki istemiyorum
Bilmem. Karşı tarafın cümlelerinden korkuyorum sanırım. Hassas biriyim, bana zarar verir. Düşünür düşünür dururumneden korkunç mesela
Yahu kullanırsa kullansın umrunda olmasın umursamamayı öğren. Çocuksu davranıyorsun arkadaşın olsa da aşırı özelini anlatmicaksin ozaman. Demek ki nekadar değişik biriymiş ki bunu yapma potansiyelini görüyorsun. Gerçeği görüp uzak dur. Kalbi temiz insanlarla arkadaşlık yap.Ya zaten çok sosyal biriyim. Ama hayatımdan insan çıkaramama gibi bir şeyim var. Mesela bu arkadaşımı çıkardım ya, ya ona anlattığım şeyleri bana kullanırsa (anlattım dedipim de hiç tanışmadığı üniversite arkadaşlarımla sorun yaşadığımda ona fikir sorardım) böyle şeyler
Doğru ve haklı olduğunu bilen insan korkmaz, ki aksi halde bile bazen tartışmalar olur yine de yapılır o tartışma o konuşma en azından yapılması gerekir, çünkü biz insanız konuşarak anlaşırız :)Bilmem. Karşı tarafın cümlelerinden korkuyorum sanırım. Hassas biriyim, bana zarar verir. Düşünür düşünür dururum
Zaten öyle.Doğru ve haklı olduğunu bilen insan korkmaz, ki aksi halde bile bazen tartışmalar olur yine de yapılır o tartışma o konuşma en azından yapılması gerekir, çünkü biz insanız konuşarak anlaşırız :)
Şuanda da düşünüp duruyorsun hem de belirsizlikle, konuşmuş olsan en fazla ne söyleyebilir velev ki söyledi sana ne kadar zarar verebilir, ailen değil canın kanın değil, kafanı döndüğün an yabancı biri.
Bana biraz özgüvensiz gibi geliyorsun ama bunu aşabilirsin, seni rahatsız eden konuşmalar tartışmalar düzeyli şekilde yapıldığı müddetçe seni olgunlaştırır insan ilişkilerinde kendini geliştirirsin.
Senin yaşında kız kardeşim var gerektiğinde çatır çatır hakkını savunur, haksız olduğunda özür diler haklı olduğunda korkmaz, hayatında insan alırken adım atmaktan ya da hayatından insan
çıkarmaktan çekinmez, rahatsız edici konuşmalar yapmaktan geri durmaz, ben 34 yaşındayım en anlamlı en derin konuşmalarımı hep kardeşimle yapmışımdır mesela, insani ilişkileri çok güçlü çünkü,
sen de bir değişiklik yap ve dene konuşmayı daha iyi hissedeceğine eminim.
Demek istediğim hiç kimse hakkında kötü düşünmemeliyim, hiçbir arkadaşım hakkında en ufak kötü düşünceye sahip olmamalıyım yoksa ikiyüzlğ olurum gibi bir düşünce var. Ama bazen gerçekten bir iki kişiyle buluşruken bile ruhum emiliyorDoğru ve haklı olduğunu bilen insan korkmaz, ki aksi halde bile bazen tartışmalar olur yine de yapılır o tartışma o konuşma en azından yapılması gerekir, çünkü biz insanız konuşarak anlaşırız :)
Şuanda da düşünüp duruyorsun hem de belirsizlikle, konuşmuş olsan en fazla ne söyleyebilir velev ki söyledi sana ne kadar zarar verebilir, ailen değil canın kanın değil, kafanı döndüğün an yabancı biri.
Bana biraz özgüvensiz gibi geliyorsun ama bunu aşabilirsin, seni rahatsız eden konuşmalar tartışmalar düzeyli şekilde yapıldığı müddetçe seni olgunlaştırır insan ilişkilerinde kendini geliştirirsin.
Senin yaşında kız kardeşim var gerektiğinde çatır çatır hakkını savunur, haksız olduğunda özür diler haklı olduğunda korkmaz, hayatında insan alırken adım atmaktan ya da hayatından insan
çıkarmaktan çekinmez, rahatsız edici konuşmalar yapmaktan geri durmaz, ben 34 yaşındayım en anlamlı en derin konuşmalarımı hep kardeşimle yapmışımdır mesela, insani ilişkileri çok güçlü çünkü,
sen de bir değişiklik yap ve dene konuşmayı daha iyi hissedeceğine eminim.
heh işte o ruhunu emen insanlar hayatından çıkması gerekenler işte,Demek istediğim hiç kimse hakkında kötü düşünmemeliyim, hiçbir arkadaşım hakkında en ufak kötü düşünceye sahip olmamalıyım yoksa ikiyüzlğ olurum gibi bir düşünce var. Ama bazen gerçekten bir iki kişiyle buluşruken bile ruhum emiliyor
İşte mesela bu arkadaşımın bana yaptığını başka arkadaşlarıma anlattım. Hepsi çok ayıp ettipini söyledi. Şimdi bu kızla konuşmaya devam etmem ikiyüzlülük mü? Ya da ünide başka bir arkadaşımın normalde çok iyi biri olduğunu, ancak bazı konularda ondan çok rahatsız olduğumu onu tanımayan insanlara anlattım. Bu tarz şeylerden bahsediyorumheh işte o ruhunu emen insanlar hayatından çıkması gerekenler işte,
hayır iki yüzlü olmuyoruz arkadaşlarımızın sevmediğimiz tarafları olabilir kimse mükemmel değil elbette olacak, gidip orda burda arkalarından konuşmuyorsan neden iki yüzlü olasın ki?
Anne babanın kardeşinin/kardeşlerinin sevmediğin özellikleri yok mu mesela? illaki vardır, hepimizin var, ama aile ilişkilerimiz ömür boyu sürüyor, iki yüzlü mü oluyoruz bu durumda?
Hayatından çıkarmak istediğin birini sırf konuşmaktan kaçındığın için hayatında tutmak iki yüzlülük evet, arkadaşlarına anlatmasan da iki yüzlülük olurdu ama.İşte mesela bu arkadaşımın bana yaptığını başka arkadaşlarıma anlattım. Hepsi çok ayıp ettipini söyledi. Şimdi bu kızla konuşmaya devam etmem ikiyüzlülük mü? Ya da ünide başka bir arkadaşımın normalde çok iyi biri olduğunu, ancak bazı konularda ondan çok rahatsız olduğumu onu tanımayan insanlara anlattım. Bu tarz şeylerden bahsediyorum
Yok yüzüne de söylediğimiz şeyler. Hayatımızdan çıkarmak değil ama kızın sevgilisi olunca değiştiğini fark ettik. Kendisine de söyledim sen çok değiştin diye. Yine de hayatımdan çıkmıyır aynı odadaydık çünkü. Diğer kızlar için de öyle.Hayatından çıkarmak istediğin birini sırf konuşmaktan kaçındığın için hayatında tutmak iki yüzlülük evet, arkadaşlarına anlatmasan da iki yüzlülük olurdu ama.
Hayır değil, bir daha istemesem hiçbir yerde göremeyeceğim bir arkadaşımtamam üzerinize düşeni yapmış hediyelerini göndermişsiniz
benim gençliğimsiniz aynı kıyamıyorsunuz insanlara :)
yüzyüze bakmak zorunda olduğunuz biri mi bu insan? görmeniz gerekmiyorsa dik durun ve yumuşamayın
basın engeli bence.. gerek yok
Başka bir hayatım tabi ki var. Bugün doğum günü olduğunu biliyordum. Arkadaşımın gönderisinde de kendisini görünce (bakmasam da ortak arkadaşız diye ilk o beğendi diye görünüyor) sinirlendim.Senin bu kızdan başka hayatın yok mu? Ne anlam yükledin buna bu kadar bakıyor mu ediyor mu cidden bunları konrtol mü ediyorsunuz?
tamamdır bitti gitti o zamanHayır değil, bir daha istemesem hiçbir yerde göremeyeceğim bir arkadaşım
Arkadaşım için diyorsanız evet evet. Kendi hayatı nasılsa bize de öyle davranıyor. Kendi içinde bence psikolojik bir şeyler yaşıyortamamdır bitti gitti o zaman
iletişim sorununuz da var kendini izole ediyor falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?