Sizce altta kalmış mı oldum?

Dert olarak bunu daha öncede yazdınız bence bitmiş arkadaşlığıniz onda bu aile sizde bu tavır olduğu sürece birbirinize iyi gelmeyeceksiniz .Haklı haksız konusuna girmiyorum Daha önce yorum yapmıştım.Bence gorusmeyin iş dahada tatsizlaşacak

Bunu dediğim insanla görüşmem bu çok zorlama olur . İkiyüzlülük olur kendime karşı .

Bunu dediğim insanla görüşmem bu çok zorlama olur . İkiyüzlülük olur kendime karşı .
Evet öyle çünkü bu arkadaşıma açık açık defalarca beni çok zorladığını, çık kötü hissettirdiğini söylememe rağmen böyle davranmaya devam ediyor. O yüzden artık kararım kesin.

Zaman zaman başka arkadaşlarımla da problemler oluyor ama bunları onların yüzüne direkt söyleyebildiğim için gerçekten rahat hissediyorum. Bu kız çok dengesiz

O zaman yapılacak şey belli insan keyif alınca arkadaş olur keyif almaya devam ettikçe sürdürür.Zaten böyle evlenmiş bosanamayan zorla birbirine tahammül etmeye çalışan çiftler gibi olmayada gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…