- 18 Şubat 2025
- 66
- -39
- 1
- 21
- Konu Sahibi mlsdemrpolat
-
Hanımefendi ne olmuş sorup danıştıysam size ne oluyor anlamadımKiracı bitti de şimdi arkadaşınızın oynaş işleri mi başladı? Çok tuhafsınız çok.
İnsan böyle bir şeyi sormaya utanır ya, arkadaşınız kocasını aldatıyor, siz gelmiş adamın derdi ne diye soruyorsunuz. Doğru bana ne, birazdan sağlam bir linç yersiniz zaten.Hanımefendi ne olmuş sorup danıştıysam size ne oluyor anlamadım
Bize sorduğunuza göre kendimizce yorumluyoruz hanımefendi.Hanımefendi ne olmuş sorup danıştıysam size ne oluyor anlamadım
Bu ne pişkinlik yaArkadaşım evli ve iki çocuğu var küçük. Çarşıya gidip gelirken esnaflardan biri sürekli laf atıyormuş evli olduğunu bilmesine rağmen. Yavaş yavaş konuşma başlamış,hal hatır sorup şakalar falan yapmış.Bakışmalar olmuş.Kendisi arkadaşıma sosyal medyadan mesaj atmış konuşmak için. Sizce hoşlanıyor olabilir mi bekar kendisi.
Amacını sen çok iyi biliyorsun. Arkadaşının ki o.puluk adamın ki de pe.vebklik bir de soruyor. Şaka mısın ?Arkadaşım evli ve iki çocuğu var küçük. Çarşıya gidip gelirken esnaflardan biri sürekli laf atıyormuş evli olduğunu bilmesine rağmen. Yavaş yavaş konuşma başlamış,hal hatır sorup şakalar falan yapmış.Bakışmalar olmuş.Kendisi arkadaşıma sosyal medyadan mesaj atmış konuşmak için. Sizce hoşlanıyor olabilir mi bekar kendisi.
Hoşlansa ne olacak?Arkadaşım evli ve iki çocuğu var küçük. Çarşıya gidip gelirken esnaflardan biri sürekli laf atıyormuş evli olduğunu bilmesine rağmen. Yavaş yavaş konuşma başlamış,hal hatır sorup şakalar falan yapmış.Bakışmalar olmuş.Kendisi arkadaşıma sosyal medyadan mesaj atmış konuşmak için. Sizce hoşlanıyor olabilir mi bekar kendisi.
Arkadaşın (!) baktı ki kiracısı çıkmıyor, bari sosyal medyada kendimi teselli edeyim mi demiş?Arkadaşım evli ve iki çocuğu var küçük. Çarşıya gidip gelirken esnaflardan biri sürekli laf atıyormuş evli olduğunu bilmesine rağmen. Yavaş yavaş konuşma başlamış,hal hatır sorup şakalar falan yapmış.Bakışmalar olmuş.Kendisi arkadaşıma sosyal medyadan mesaj atmış konuşmak için. Sizce hoşlanıyor olabilir mi bekar kendisi.
Bu fake zatenAmacını sen çok iyi biliyorsun. Arkadaşının ki o.puluk adamın ki de pe.vebklik bir de soruyor. Şaka mısın ?
Eminim arkadaştır…Arkadaşım evli ve iki çocuğu var küçük. Çarşıya gidip gelirken esnaflardan biri sürekli laf atıyormuş evli olduğunu bilmesine rağmen. Yavaş yavaş konuşma başlamış,hal hatır sorup şakalar falan yapmış.Bakışmalar olmuş.Kendisi arkadaşıma sosyal medyadan mesaj atmış konuşmak için. Sizce hoşlanıyor olabilir mi bekar kendisi.
Bunun nesini soruyorsunuz tam olarak sizce başka ne gibi bir amaç olabilir? Adam da arkadaşında ahlaksız, adam bekarmış da bakışmalar olmuş da sohbet maşallah almış yürümüş de. Dalga mı geçiyorsun sen bu sitede açtığın konularla ya?Hanımefendi ne olmuş sorup danıştıysam size ne oluyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?