- 15 Eylül 2014
- 9
- 1
- 3
- 33
- Konu Sahibi elemterefis
-
ilişkiniz bitmiş,önce bunu kabullen.5 ay boyunca aramayan adam sosyal paylaşım sitelerinde fotografını beğense ne olur..bence yoluna devam et.merhabalar eski sevgilim ile ilgili aklımı kurculayan bir durum var. kendisi yaklaşık 3 yıl boyunca benden hoşlanıp bir türlü düzgün bir şekilde açılamıyordu ama farkındaydım herşeyin. en sonunda geldi açıldı vee bi ilişkiye başladık. herşey çok güzel gidiyordu. zaman zaman iş için farklı yerlere gidiyor ama beni hiç ihmal etmiyodu. ama her ne olduysa en son iş için gittiği yerde bana biraz soğuk davranmaya başladı. döndüğünde bir hafta boyunca görüşmek istemedi, başım ağrıyodu, kendimi iyi hissetmiyorum vs. gibi şeyler söyledi. sonra da ben şehir dışına gittim tatil için. ben mesaj atmıyorum ya da konuşmaları hep o başlatıyo diye bana kızan adam, mesajlarıma geç cevap vermeye başladı. aramasını istediğimde o gün arkadaşlarla çıktım gelince arayamadım falan diyerek geçiştirdi beni. ciddi bi şekilde konuşmak istediğimi bildiği halde kaçtı yani. en son canıma tak etti neden böylesin diye sorduğumda depresyona girdiğini benimle bir ilgisi olmadığını söyledi. ben de tavırlarıyla bana haksızlık ettiğini beni kendinden soğutmaya çalıştığını hissettiğimi söyledim. amacım bu mu bilmiyorum dediği anda da ayrılmaya karar verdim. mantıklı düşünemiyorum sonra konuşalım dedi cevap vermedim ve orda bitti konuşma. o gün bugündür yaklaşık 5 ay geçti, ne aradı ne sordu. ben telefonunu, facebook,twitter, instagram herşeyini sildim. sosyal medyayı aktif kullanan birisi olduğu için farketmemesi mümkün değil sildiğimin. ama nedenini anlayamadığım birşekilde fotoğraflarımı beğeniyo ara ara instagramdan. sizce amacı ne olabilir? kendisi çok içine kapanık biri. hatalarını kolay kolay kabullenip özür dilemeyi bilmeyen birisi. sizce pişman ve bu şekilde kendini mi hatırlatmaya çalışıyor? hepsinden ötesi beni 3 yıl boyunca beklemiş bir adam sizce neden birden bire böyle soğumuş olabilir herşey böyle güzel giderken? gerçekten aklım almıyor yani.
merhabalar eski sevgilim ile ilgili aklımı kurculayan bir durum var. kendisi yaklaşık 3 yıl boyunca benden hoşlanıp bir türlü düzgün bir şekilde açılamıyordu ama farkındaydım herşeyin. en sonunda geldi açıldı vee bi ilişkiye başladık. herşey çok güzel gidiyordu. zaman zaman iş için farklı yerlere gidiyor ama beni hiç ihmal etmiyodu. ama her ne olduysa en son iş için gittiği yerde bana biraz soğuk davranmaya başladı. döndüğünde bir hafta boyunca görüşmek istemedi, başım ağrıyodu, kendimi iyi hissetmiyorum vs. gibi şeyler söyledi. sonra da ben şehir dışına gittim tatil için. ben mesaj atmıyorum ya da konuşmaları hep o başlatıyo diye bana kızan adam, mesajlarıma geç cevap vermeye başladı. aramasını istediğimde o gün arkadaşlarla çıktım gelince arayamadım falan diyerek geçiştirdi beni. ciddi bi şekilde konuşmak istediğimi bildiği halde kaçtı yani. en son canıma tak etti neden böylesin diye sorduğumda depresyona girdiğini benimle bir ilgisi olmadığını söyledi. ben de tavırlarıyla bana haksızlık ettiğini beni kendinden soğutmaya çalıştığını hissettiğimi söyledim. amacım bu mu bilmiyorum dediği anda da ayrılmaya karar verdim. mantıklı düşünemiyorum sonra konuşalım dedi cevap vermedim ve orda bitti konuşma. o gün bugündür yaklaşık 5 ay geçti, ne aradı ne sordu. ben telefonunu, facebook,twitter, instagram herşeyini sildim. sosyal medyayı aktif kullanan birisi olduğu için farketmemesi mümkün değil sildiğimin. ama nedenini anlayamadığım birşekilde fotoğraflarımı beğeniyo ara ara instagramdan. sizce amacı ne olabilir? kendisi çok içine kapanık biri. hatalarını kolay kolay kabullenip özür dilemeyi bilmeyen birisi. sizce pişman ve bu şekilde kendini mi hatırlatmaya çalışıyor? hepsinden ötesi beni 3 yıl boyunca beklemiş bir adam sizce neden birden bire böyle soğumuş olabilir herşey böyle güzel giderken? gerçekten aklım almıyor yani.
benim forumdaki ilk konu açışım, belki benzer bir durum ile karıştırmışsınızdır:)bu konu daha önce de açılmamış mıydı?
ben mi yanlış hatırlıyorum???
Son gittiği yerde sizi aldatmış olabilir . Belki o nedenle kendini çekti .
Okurken aklıma ilk bu geldi .
tamamen kendi dengesizliği yüzünden bu hale getirdi yani. o psikolojiye sahip olmadığım için bana saçma geliyor ama belki de anlayamıyorumdur:)Eger resimlerini begenmese baska biri derdim. Ama su durumda, gercekten depresyondaymis o yuzden bitirmis cekindiginden de seninle iletisime giremiyo diyorum. Platonik takilmaya alisik zaten
E depresyon ruh sagligi bozuklugu zaten.. Yalniz cocuk senin umrunda degil gibi, niye konu actin o zaman?tamamen kendi dengesizliği yüzünden bu hale getirdi yani. o psikolojiye sahip olmadığım için bana saçma geliyor ama belki de anlayamıyorumdur:)
umrumda değil olur mu o bahsettiğim 3 yıl boyunca çok yakındık tüm derdimi dinler ben onun tüm derdini dinlerdim, birlikte gülerdik. benim için bi ilişki değil dostluk ta bitti ben bunu kabullenemedim. amacım onu tekrar kazanmak için bir çare bulmak değil sadece nedenini anlayabilmek. nedenini bilmediğim için aklımın hep bir köşesinde soru işareti olarak kalıyor çünkü.E depresyon ruh sagligi bozuklugu zaten.. Yalniz cocuk senin umrunda degil gibi, niye konu actin o zaman?
benim de aklımdan bu geçti. sonra bunu söylemeye cesaret edemediği için de soğutmaya çalıştı belki de...
beş ay boyunca aramıyor ve sonra foton beğeniyor... ilişkiniz çoktan bitmiş ve kendince küçük oyunlar oynayıp senin kafanı karıştırmaya çalışmış bence. ve sanırım başarılıda olmuş. bu tuzağa düşmemeni avsiye ederim .merhabalar eski sevgilim ile ilgili aklımı kurculayan bir durum var. kendisi yaklaşık 3 yıl boyunca benden hoşlanıp bir türlü düzgün bir şekilde açılamıyordu ama farkındaydım herşeyin. en sonunda geldi açıldı vee bi ilişkiye başladık. herşey çok güzel gidiyordu. zaman zaman iş için farklı yerlere gidiyor ama beni hiç ihmal etmiyodu. ama her ne olduysa en son iş için gittiği yerde bana biraz soğuk davranmaya başladı. döndüğünde bir hafta boyunca görüşmek istemedi, başım ağrıyodu, kendimi iyi hissetmiyorum vs. gibi şeyler söyledi. sonra da ben şehir dışına gittim tatil için. ben mesaj atmıyorum ya da konuşmaları hep o başlatıyo diye bana kızan adam, mesajlarıma geç cevap vermeye başladı. aramasını istediğimde o gün arkadaşlarla çıktım gelince arayamadım falan diyerek geçiştirdi beni. ciddi bi şekilde konuşmak istediğimi bildiği halde kaçtı yani. en son canıma tak etti neden böylesin diye sorduğumda depresyona girdiğini benimle bir ilgisi olmadığını söyledi. ben de tavırlarıyla bana haksızlık ettiğini beni kendinden soğutmaya çalıştığını hissettiğimi söyledim. amacım bu mu bilmiyorum dediği anda da ayrılmaya karar verdim. mantıklı düşünemiyorum sonra konuşalım dedi cevap vermedim ve orda bitti konuşma. o gün bugündür yaklaşık 5 ay geçti, ne aradı ne sordu. ben telefonunu, facebook,twitter, instagram herşeyini sildim. sosyal medyayı aktif kullanan birisi olduğu için farketmemesi mümkün değil sildiğimin. ama nedenini anlayamadığım birşekilde fotoğraflarımı beğeniyo ara ara instagramdan. sizce amacı ne olabilir? kendisi çok içine kapanık biri. hatalarını kolay kolay kabullenip özür dilemeyi bilmeyen birisi. sizce pişman ve bu şekilde kendini mi hatırlatmaya çalışıyor? hepsinden ötesi beni 3 yıl boyunca beklemiş bir adam sizce neden birden bire böyle soğumuş olabilir herşey böyle güzel giderken? gerçekten aklım almıyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?