- Konu Sahibi elemterefis
canım arkadaşlarında dediği gibi ilişkiniz bitmiş.5 ay sonunda sana dönse kabul edecekmisin?ihanet etti sanırım aklıma tek gelen bu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim forumdaki ilk konu açışım, belki benzer bir durum ile karıştırmışsınızdır:)
hayır ben sadece aklımın bi köşesinde acaba neden? sorusu kalsın istemiyorum..canım arkadaşlarında dediği gibi ilişkiniz bitmiş.5 ay sonunda sana dönse kabul edecekmisin?ihanet etti sanırım aklıma tek gelen bu.
haklısın ben olsam bende cevabını öğrenmek isterdim ve ona sorardım.bence sor.şu saatten sonra zaten olamayız istemiyorum ama herşey iyi giderken aniden neden böyle oldu bunu bilmek hakkım de?hayır ben sadece aklımın bi köşesinde acaba neden? sorusu kalsın istemiyorum..
Aynen katılıyorum bir erkek herşey süt limanken ortada birşey yokken el ayak çekiyosa ve sorun bende falan tarzı bir konuşmaya giriyosa başka biri vardır..seni yorar zorlar ayrıl diye...sen bırak ister çünkü vicdanı rahat olcak ya nede olsa o bırakmadı...sende kafanda deli sorularla böyle bocalarsın vicdan yaparsın...resimlerini beğenme kısmına gelince o takıldığı yerlerden avcunu yalayıp kalmıştır sana da zarf atıyodur malum sen onu depresyonda biliyosun ya....mantıken kızlar bir sorunumuz varsa ne biliyim birlikte el ele verip atlatmak değilmidir mantıklı olan yani bence...Başka birini bulmuş çok açık ve net.
''ayrılmaya karar verdim.'' cevabı kendin yazmıssın zaten. hem terk etmişsin hem de ilgi beklemişssin.merhabalar eski sevgilim ile ilgili aklımı kurculayan bir durum var. kendisi yaklaşık 3 yıl boyunca benden hoşlanıp bir türlü düzgün bir şekilde açılamıyordu ama farkındaydım herşeyin. en sonunda geldi açıldı vee bi ilişkiye başladık. herşey çok güzel gidiyordu. zaman zaman iş için farklı yerlere gidiyor ama beni hiç ihmal etmiyodu. ama her ne olduysa en son iş için gittiği yerde bana biraz soğuk davranmaya başladı. döndüğünde bir hafta boyunca görüşmek istemedi, başım ağrıyodu, kendimi iyi hissetmiyorum vs. gibi şeyler söyledi. sonra da ben şehir dışına gittim tatil için. ben mesaj atmıyorum ya da konuşmaları hep o başlatıyo diye bana kızan adam, mesajlarıma geç cevap vermeye başladı. aramasını istediğimde o gün arkadaşlarla çıktım gelince arayamadım falan diyerek geçiştirdi beni. ciddi bi şekilde konuşmak istediğimi bildiği halde kaçtı yani. en son canıma tak etti neden böylesin diye sorduğumda depresyona girdiğini benimle bir ilgisi olmadığını söyledi. ben de tavırlarıyla bana haksızlık ettiğini beni kendinden soğutmaya çalıştığını hissettiğimi söyledim. amacım bu mu bilmiyorum dediği anda da ayrılmaya karar verdim. mantıklı düşünemiyorum sonra konuşalım dedi cevap vermedim ve orda bitti konuşma. o gün bugündür yaklaşık 5 ay geçti, ne aradı ne sordu. ben telefonunu, facebook,twitter, instagram herşeyini sildim. sosyal medyayı aktif kullanan birisi olduğu için farketmemesi mümkün değil sildiğimin. ama nedenini anlayamadığım birşekilde fotoğraflarımı beğeniyo ara ara instagramdan. sizce amacı ne olabilir? kendisi çok içine kapanık biri. hatalarını kolay kolay kabullenip özür dilemeyi bilmeyen birisi. sizce pişman ve bu şekilde kendini mi hatırlatmaya çalışıyor? hepsinden ötesi beni 3 yıl boyunca beklemiş bir adam sizce neden birden bire böyle soğumuş olabilir herşey böyle güzel giderken? gerçekten aklım almıyor yani.
''ayrılmaya karar verdim.'' cevabı kendin yazmıssın zaten. hem terk etmişsin hem de ilgi beklemişssin.![]()
Erkekler daha düz, fotoğrafını beğeneyim de dönmek istediğimi anlasın gibi bi durum olduğunu sanmıyorum. Beğenesi gelmiş beğenmiş işte, önemsiz bişey onun için bence. Dönmek isterse bi msj bi aramayla belli ederde foto beğenerek anlatmaya çalışmak biz kadınların işi, erkek için fazla zekice![]()