- 2 Temmuz 2018
- 3.504
- 4.026
- 53
- 35
Ben kimseye saldırmıyorumBakin hala saygi diyip hala saygisizlik yapiyorsunuz.
Burda dunyalari ayri bir cift var ve bunu gorup ayrilmislar, bitmis gitmis, kimse kimseyi zorlamamis, baski yapmamis, bekaretin kalsin baska dumenler cevirelim dememis, adam icin iliskide cinsellik onemliymis, olmayinca da uzatmadan ayrilmis.
Burda tam aksi konulari kadinlar acinca, adam sizi reddediyorsa kesin gaydir, hayatinda biri vardir, tedavi olmasi lazim diyenler de kadin, seven ellemez, yoklamaz, kiymaz diyen de kadin.
Cinsellik her iki taraf icin de ayni duzeyde ihtiyac ve eger siz cinselligin yasanmadigi/ertelendigi bir iliskiyi normal buluyorsaniz ve bunun icin saygi bekliyorsaniz, cinselligin yasanmadigi ilişkinin adı ask olmaz diyen insanlara da saygi duymalisiniz. Duymuyorsaniz da saldirmayin en azindan![]()
Aşığım diyen adam gitmez diyorum o kadar
O zaman aşığım demeyecek kıza
Kimse kimseyi zorla tutmuyor ayrıca giden gider kendi gibi birini bulur mutlu olur
Ama seni seviyorum ama sen benle yatmıyorsun ben gidiyorum demek samimi değil
Dersin evet hoşlanıyorum sadece cinselliği yaşamak istiyorum seninle yada sadece amacım bu gelecekle ilgili bir planım yok o zaman dürüst olmuş olursun ama işin içine sevgi,aşk ,evlilik vs katıyorsan o zaman yürekli olucaksın sevdiğini bırakmıyacaksın net.
Kimse kimseyi zorla tutmuyor
Ama karşıdaki acaba beni sevdi mi yada kullanmaya mı çalıştı diye düşünür bu bütün dünyada da böyledir.
Ayrıca beni reddeden bir adama asla gay demedim hoş kimsede reddetmedi ama demem Yani öyle bir durum olursa
Başka ne vardı seven sevdiğini ellemex diye birşey de yok saygılı olur sadece karşı taraf istemiyorsa .
Sana saygısızlık yaptığımı da düşünmüyorum.Haydar Dümen dedim diye atarlandın.çok bilmiş konuştun ondan bu yorumum seni tanımıyorum hayatınla ilgili en ufak bir bilgim yok ama ilk tanıştığın adamla evlenen bir tipsen zaten senle tartılmaya bile girmem.çok insan tanıdım hayatta çok şey gördüm burda genç insanlara kötü olucak şeyler söylemem herkesin iyiliği için konuşurum bu tip adamları da çok iyi tanırım inan.kimsenin üzülmesini istemem.
Son düzenleme: