Sizce amacı sadece yatmak miydi

Bakin hala saygi diyip hala saygisizlik yapiyorsunuz.
Burda dunyalari ayri bir cift var ve bunu gorup ayrilmislar, bitmis gitmis, kimse kimseyi zorlamamis, baski yapmamis, bekaretin kalsin baska dumenler cevirelim dememis, adam icin iliskide cinsellik onemliymis, olmayinca da uzatmadan ayrilmis.
Burda tam aksi konulari kadinlar acinca, adam sizi reddediyorsa kesin gaydir, hayatinda biri vardir, tedavi olmasi lazim diyenler de kadin, seven ellemez, yoklamaz, kiymaz diyen de kadin.
Cinsellik her iki taraf icin de ayni duzeyde ihtiyac ve eger siz cinselligin yasanmadigi/ertelendigi bir iliskiyi normal buluyorsaniz ve bunun icin saygi bekliyorsaniz, cinselligin yasanmadigi ilişkinin adı ask olmaz diyen insanlara da saygi duymalisiniz. Duymuyorsaniz da saldirmayin en azindan :KK66:
Ben kimseye saldırmıyorum
Aşığım diyen adam gitmez diyorum o kadar
O zaman aşığım demeyecek kıza
Kimse kimseyi zorla tutmuyor ayrıca giden gider kendi gibi birini bulur mutlu olur
Ama seni seviyorum ama sen benle yatmıyorsun ben gidiyorum demek samimi değil
Dersin evet hoşlanıyorum sadece cinselliği yaşamak istiyorum seninle yada sadece amacım bu gelecekle ilgili bir planım yok o zaman dürüst olmuş olursun ama işin içine sevgi,aşk ,evlilik vs katıyorsan o zaman yürekli olucaksın sevdiğini bırakmıyacaksın net.
Kimse kimseyi zorla tutmuyor
Ama karşıdaki acaba beni sevdi mi yada kullanmaya mı çalıştı diye düşünür bu bütün dünyada da böyledir.
Ayrıca beni reddeden bir adama asla gay demedim hoş kimsede reddetmedi ama demem Yani öyle bir durum olursa
Başka ne vardı seven sevdiğini ellemex diye birşey de yok saygılı olur sadece karşı taraf istemiyorsa .
Sana saygısızlık yaptığımı da düşünmüyorum.Haydar Dümen dedim diye atarlandın.çok bilmiş konuştun ondan bu yorumum seni tanımıyorum hayatınla ilgili en ufak bir bilgim yok ama ilk tanıştığın adamla evlenen bir tipsen zaten senle tartılmaya bile girmem.çok insan tanıdım hayatta çok şey gördüm burda genç insanlara kötü olucak şeyler söylemem herkesin iyiliği için konuşurum bu tip adamları da çok iyi tanırım inan.kimsenin üzülmesini istemem.

Son düzenleme:
Ben kimseye saldırmıyorum
Aşığım diyen adam gitmez diyorum o kadar
O zaman aşığım demeyecek kıza
Kimse kimseyi zorla tutmuyor ayrıca giden gider kendi gibi birini bulur mutlu olur
Ama seni seviyorum ama sen benle yatmıyorsun ben gidiyorum demek samimi değil
Dersin evet hoşlanıyorum sadece cinselliği yaşamak istiyorum seninle yada sadece amacım bu gelecekle ilgili bir planım yok o zaman dürüst olmuş olursun ama işin içine sevgi,aşk ,evlilik vs katıyorsan o zaman yürekli olucaksın sevdiğini bırakmıyacaksın net.
Kimse kimseyi zorla tutmuyor
Ama karşıdaki acaba beni sevdi mi yada kullanmaya mı çalıştı diye düşünür bu bütün dünyada da böyledir.
Ayrıca beni reddeden bir adama asla gay demedim hoş kimsede reddetmedi ama demem Yani öyle bir durum olursa
Başka ne vardı seven sevdiğini ellemex diye birşey de yok saygılı olur sadece karşı taraf istemiyorsa .
Sana saygısızlık yaptığımı da düşünmüyorum.Haydar Dümen dedim diye atarlandın.çok bilmiş konuştun ondan bu yorumum seni tanımıyorum hayatınla ilgili en ufak bir bilgim yok ama ilk tanıştığın adamla evlenen bir tipsen zaten senle tartılmaya bile girmem.çok insan tanıdım hayatta çok şey gördüm burda genç insanlara kötü olucak şeyler söylemem herkesin iyiliği için konuşurum bu tip adamları da çok iyi tanırım inan.kimsenin üzülmesini istemem.

Hala herkesi kendiniz gibi algilamaya devam ediyorsunuz, ask sizin ask hayatinizdan ibaret degil. Ve evet size imkansiz gelse de insanlar cinsel sorunlar yasadiklari ya da cinsellige bakis acilari cok farkli oldugu icin cok buyuk asklari bile bitirebilirler.
Cok erkek tanidiginiz, hep bu tip adamlarla karsilastiginiz ve hayatiniz boyunca bir kez bile gercekten sevilmediginiz oyle belli ki, her kelimenizden sevgisizlik akiyor. Surekli aman kizim erkekleri bilmezsin sen diye baslayan cumleler kuran, ama tanidigi erkekler hep ayni cevrenin ayni tip vasifsiz erkekleri olan altin gunu teyzeleri gibisiniz.

Hala herkesi kendiniz gibi algilamaya devam ediyorsunuz, ask sizin ask hayatinizdan ibaret degil. Ve evet size imkansiz gelse de insanlar cinsel sorunlar yasadiklari ya da cinsellige bakis acilari cok farkli oldugu icin cok buyuk asklari bile bitirebilirler.
Cok erkek tanidiginiz, hep bu tip adamlarla karsilastiginiz ve hayatiniz boyunca bir kez bile gercekten sevilmediginiz oyle belli ki, her kelimenizden sevgisizlik akiyor. Surekli aman kizim erkekleri bilmezsin sen diye baslayan cumleler kuran, ama tanidigi erkekler hep ayni cevrenin ayni tip vasifsiz erkekleri olan altin gunu teyzeleri gibisiniz.

Valla ben dünyayı gezen her dilden ırktan arkadaşları olan gayet modern bir tipim
Senle dilim farklı
Komik olma
Bence yeter artıj
Sana cevap vermiyorum prim yapma benden
Sen benim hayatımı gördün mü konuşuyorsun
Altın günü tipi sensin bence
Ben orda farklı birşey anlatıyorum
Cinsellik cinsellik deyip haydar dümen gibi konuşan sensin.kaç kişiyi tanıdın da konuşuyorsun hayat kk dan ibaret değil modern olucam diye kasma ne olduğun belli
Ne okudun sen ne iş yapıyorsun?nesin kimsin beni mahalle teyzesi sıfatına yakıştırdın?cidden merak ettim.
Ayrıca sanane sevilip sevilmememden ya.sevildiğim de oldu sevmediğimde oldu terk edilip ağladığımda aldatıldığımda terk ettiğimde her türlü duyguyu yaşadım hayatta.evli değilim diye sevilmedim mi sandım asıl sığ düşünce bu işte.modern teyze ne oldu?bekar olmama mı taktın
Bence sus artıj konuştukça battın
Kaale almıcam demek istediğimi herkes anladı hadi byes

Son düzenleme:
1 aylık ilişkide ne evlenmesi?

bence amacı yatmakmış vs. kısmını geçip kendinize bakın. birbirinizi bile tanımıyorsunuz, ortada oturmuş bir ilişki de yok. aileler tanışıyor filan hayaller kuruyorsunuz. 13 yaşında mısınız anlamadım ki..

1 aylık bir ilişkimiz vardi hergun seviyorum, aşığım derdi ve evliliğe ikna ederdi 2 ay sonra aileler tanışıp söz yapmak istediğini kardeşleri ile arkadaşları ile tanıştırmisti. Ve buarada beraber olmak da istemişti evlilik oncesi bende bunun ancak kendimi hazır hissettiğim zaman olabileceğini söylemiştim.1 hafta önce mesajla boyle olmuyor benim ihtiyacım var seni de anliyorum 1 yıl seni bekleyemem kendimi tatmin etmek çok saçma seni seviyorum sekside seviyorum arkadaş kalalim yazmıştı. sizce gerçekten amacı başka miydi?sevmemiş mi

Bitmesi daha hayırlı olmuş inanın ki. Sonradan sizi bıraksaydı o psikolojiden nasıl kurtulacaktınız? Hakkınızda hayırlısını dileyin sizin için zor biliyorum ama önünüze bakın

1 aylık bir ilişkimiz vardi hergun seviyorum, aşığım derdi ve evliliğe ikna ederdi 2 ay sonra aileler tanışıp söz yapmak istediğini kardeşleri ile arkadaşları ile tanıştırmisti. Ve buarada beraber olmak da istemişti evlilik oncesi bende bunun ancak kendimi hazır hissettiğim zaman olabileceğini söylemiştim.1 hafta önce mesajla boyle olmuyor benim ihtiyacım var seni de anliyorum 1 yıl seni bekleyemem kendimi tatmin etmek çok saçma seni seviyorum sekside seviyorum arkadaş kalalim yazmıştı. sizce gerçekten amacı başka miydi?sevmemiş mi
Pis herif ya off boşver amacı birliktelikmiş tabiki seni gerçekten sevdiğinden değil.

Sevmemişti seven insan bunun için sevdigine böyle bi cümle kullanamaz onu kırmaktan üzmekten korkar.

açık sözlü olmalırda ıyı oluyor.ıyıkı terkedılmişsin.

Back
X