merhaba evvela rabbım yardımcınız olsun cocugunuz var mı? bu da onemlı bellı bır nafaka talebınız oldu mu aylık bırde avukatınız var mı o ne dıyor 80 bın alabılırmıymıssınız? altınlarınızın ederı nedır bunları yazmamıssınız daha kolay yardımcı olurduk benım kızkardesım bosandı altınlarını ve 15 bın tazmınat aldı 1 kızı var 600 falanda aylık nafakası var anlasarak bosandı yıpranmamak ıcın ama sıze ıftıra falan atması cok cırkın ıspatlasın madem
İyi dileklerin ve yorumun için tşk ederim canm.kızkardesımınde altınları tam 25 bındı canım cocuk oldugundan nafaka da aldı calısmıyor zaten eskı esı uzman cavus. bence anlasın bosanın derım ben dunya kımseye kalmaz daha fazla yıpranmayın rabbım yardımcınız olsun
Ewt karşı taraf anlaşıp boşanalım diyor.10 aydır sesi çıkmayan şahıs.Baktı pabuç pahalı.Ama kızlar dava süreci çok hem de çok yıpratıyor insanı.Özellikle bizleri.Bizler duygusalız.Erkeklerin umrunda mı? Beni aldatan kadının da alah belasını versin.avukat değilim bilmiyorum ama hakimler zaten davacının talep ettiğini vermiyorlar.karşı tarafın ekonomik gücüne bakarlar..
birde avukatlara dikkat et eşinin tarafıyla danışıklı dövüşe girmesin.çok pislikler okudum burada..
nafaka alamazsın çünkü çalışıyorsun.
ben olsam sonuna kadar giderim.sürünsün pislik.hazır kendini rezil edip eline koz da vermiş:)
bir bakarsın 15000 den fazlasını takdir eder hakim..
delillerin sağlam değil mi?bence anlaşma:)karşı taraf anlaşalım mı diyor?
Başka avukata danışmadım.Ama hakim talep ettiğim paranın en fazla 30 binini verir diyor avukatım.delillerin sağlamsa korkma..başka avukata danıştın mı hiç?bence şimdi korkular sarmıştır onu...çektiklerin kadar olmasa da bu ızdırabı yaşaması güzell:)
Yorumun için tşk ederim.Zaten nafaka istemiyorum.Altınlarımı+15000 tazminat istiyorum.Verirse anlaşmalı sonlandırmayı düşünüyorum.çalışıyorsanız neden nafaka istiyorsunuz ki? hiç tenezzül etmeyin bence.
sizi aldatması, aldatma konusunda iftira atması için tazminat talep edin ve altınlarınızın ederini geri almaya çalışın. yaptığı yanlışlarını tazminat olarak ödemesi yeter bence. nafaka için uğraşmayın bile. ben olsam böyle yapardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?