Sizce anlaşmalımıyım?

tansu32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
236
0
46
İzmir
Dava sürecindeyim.İlk celse oldu.Karşı taraf davaya girmiş.Ben girmedim.Hakkımda atmış tutmuş; aldattığıma kadar.Ama yanlışlar yapmış yalanlarla dolu konuşmalarında.Neyse ilk süreç benim lehime.Kızlar o beni aldattığı için tırsdığı konular var.Avukatı arayıp ertesi gün anlayılıp tek celse de bitirelim demiş.Ben ona 80 bin tazminat açmıştım.Ve bunun 15 binini verirse+altınlarımı geri iade ederse anlaşırım dedim.Verir mi bilmiyorum.Kabul edecekler mi bilmiyorum.Çektiklerimin karşılığı asla bu değil ama.Kızlar siz olsaydınız anlaşmalı boşanır mıydınız?

merhaba evvela rabbım yardımcınız olsun cocugunuz var mı? bu da onemlı bellı bır nafaka talebınız oldu mu aylık bırde avukatınız var mı o ne dıyor 80 bın alabılırmıymıssınız? altınlarınızın ederı nedır bunları yazmamıssınız daha kolay yardımcı olurduk benım kızkardesım bosandı altınlarını ve 15 bın tazmınat aldı 1 kızı var 600 falanda aylık nafakası var anlasarak bosandı yıpranmamak ıcın ama sıze ıftıra falan atması cok cırkın ıspatlasın madem

Konunuzu tam olarak bilmiyorum ama eğer beni aldatmışsa,ortada ihanet varsa sonuna kadar ardında durur bunun acısını çıkartırdım. Benim keyfimin istediği kadar alırdım, onun verebileceği kadarını düşünmezdim. Onu bu işi yapmadan önce düşünecekti.Üstelik beni çirkin iftralarla suçlayan biri ise bu! Asla ve asla benim kırgınlığıma çare değil isterse 1 trilyon olsun ama fani dünya,yapacaklarımızın sınırına göre acısını çıkartmak isterim.. Hayırlısı olsun sizin için vede geçmiş olsun..

Çocuğum yok.Evliliğim bir yıl sürmedi.Nafaka talebim oldu fakat ben ondan daha fazla maaş alıyorum

Kızlar tazminatım 80 bin.Ve ben bunun 15 binini istedim.bir de altınlarımı(25bin toplamı altınlarımın).Avukatım daha fazlası anlaşmaya uymaz diyor.Nafaka 700 istedim ama ben ondan fazla maaş aldığım için avukatım nafaka olmaz diyor.Bir de çocuk yok zaten.

Seni manevi olarak yıprattıysa üstelik aldattıysa ve bunları ispatlayabiliyorsan sonuna kadar gitmelisin. Senin fazla maaş alıyor olman seni manevi olarak yıpratma hakkını vermez. Eğer anlaşmayıp davayı kazanırsan bu adamdan 80 bin lirayı yada hakimin takdir edeceği miktarı alabilir misin bu da çok önemli. Sonuçta kendi adına parası veya kayıtlı bir şeyi yoksa davayı kazansan bile kuru maaşa haciz koyabilirsin ki bu da çok uzun yıllar parça parça eline geçecek. Bunları avukatınla detaylıca konuşup öyle karar vermen gerekir. Eğer malı mülkü varsa üzerine tedbir koydurmayı deneyin.

kızkardesımınde altınları tam 25 bındı canım cocuk oldugundan nafaka da aldı calısmıyor zaten eskı esı uzman cavus. bence anlasın bosanın derım ben dunya kımseye kalmaz daha fazla yıpranmayın rabbım yardımcınız olsun

Kardeşin dava açtı mı? Açtıysa kaç paralık tazminat istedi?

Evet nafaka senin geçimini sağlaman için verilir o zaman aldığın maaş önemli olur. Peki aldığın maaş belgeli mi yoksa çoğu kişi gibi asgariden mi gösteriliyor?

Nafaka alamıycaksanız madem o zaman istediğiniz miktarı söyleyin onu almayı deneyin, tamam avukat fazlası uygun olmaz diyorsa o halde 15 bin ve altınların tamamını isteyin fakat bundan düşmeyin artık. Yazık durumu yok veremiycek demeyin, karısını aldatan eşin bir tek damla göz yaşına bile bakmamak lazım. Onun değil sizin istediğiniz rakam olsun.. 1 yıllık bile evli değilsin daha bunu yapıyorsun bari mahkemede sussun otursun..

avukat değilim bilmiyorum ama hakimler zaten davacının talep ettiğini vermiyorlar.karşı tarafın ekonomik gücüne bakarlar..

birde avukatlara dikkat et eşinin tarafıyla danışıklı dövüşe girmesin.çok pislikler okudum burada..

nafaka alamazsın çünkü çalışıyorsun.

ben olsam sonuna kadar giderim.sürünsün pislik.hazır kendini rezil edip eline koz da vermiş:)

bir bakarsın 15000 den fazlasını takdir eder hakim..

delillerin sağlam değil mi?bence anlaşma:)karşı taraf anlaşalım mı diyor?

İyi dileklerin ve yorumun için tşk ederim canm.

Ewt karşı taraf anlaşıp boşanalım diyor.10 aydır sesi çıkmayan şahıs.Baktı pabuç pahalı.Ama kızlar dava süreci çok hem de çok yıpratıyor insanı.Özellikle bizleri.Bizler duygusalız.Erkeklerin umrunda mı? Beni aldatan kadının da alah belasını versin.

delillerin sağlamsa korkma..başka avukata danıştın mı hiç?bence şimdi korkular sarmıştır onu...çektiklerin kadar olmasa da bu ızdırabı yaşaması güzell:)

delillerin sağlamsa korkma..başka avukata danıştın mı hiç?bence şimdi korkular sarmıştır onu...çektiklerin kadar olmasa da bu ızdırabı yaşaması güzell:)
Başka avukata danışmadım.Ama hakim talep ettiğim paranın en fazla 30 binini verir diyor avukatım.

çalışıyorsanız neden nafaka istiyorsunuz ki? hiç tenezzül etmeyin bence.

sizi aldatması, aldatma konusunda iftira atması için tazminat talep edin ve altınlarınızın ederini geri almaya çalışın. yaptığı yanlışlarını tazminat olarak ödemesi yeter bence. nafaka için uğraşmayın bile. ben olsam böyle yapardım.

Yorumun için tşk ederim.Zaten nafaka istemiyorum.Altınlarımı+15000 tazminat istiyorum.Verirse anlaşmalı sonlandırmayı düşünüyorum.

valla eğer daha fazlasını alabileceksen devam et
ucuza kapanmasın bu olay
eteği tutuşmuştur onun tazminat ödicem diye
hem nafakanı al
hem en yüksek rakamı
sonuçta aldatmış haketmiş bunu
öbür türlü 40-45bin gibi birşey alacaksın az değil mi o para

şimdi yorumları okudum da
çocuk yokmuş
o halde nafaka yerine daha yüksek bi miktar versin bu olay kapansın
ama bence o verecekleri az yani
hatta yerinde olsam ayrı bi dava bile açarım bana iftira attı diye
umarım avukatın cingöz biridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…