Arkadaşım avukatım diyor ki ' 15 den fazlası anlaşmalı boşanma olmaz zaten.Hakim yeni olduğu için ne kadarını verir tazminatın bilmiyorum.Ben olsam karşı taraf yerine 10000 den fazlasını vermem .''15 bin istedim onu vereceği meçhul.Az mı istemişim yani?valla eğer daha fazlasını alabileceksen devam et
ucuza kapanmasın bu olay
eteği tutuşmuştur onun tazminat ödicem diye
hem nafakanı al
hem en yüksek rakamı
sonuçta aldatmış haketmiş bunu
öbür türlü 40-45bin gibi birşey alacaksın az değil mi o para
Arkadaşım avukatım diyor ki ' 15 den fazlası anlaşmalı boşanma olmaz zaten.Hakim yeni olduğu için ne kadarını verir tazminatın bilmiyorum.Ben olsam karşı taraf yerine 10000 den fazlasını vermem .''15 bin istedim onu vereceği meçhul.Az mı istemişim yani?
o zaman kabul edeceksin avukat öyle diyosa
ama ya vericem diyip vermezse noluyo
ayrıca nafaka hakkın varsa bence onu da aylık almak yerine toplu bi miktar talep etme durumu var mı
ve bence sana iftira atması da kabul edilemez onun için yapılacak birşey yokmuymuş
avukat hiçbişey demiyo mu
Nafaka çalıştığım için almam zormuş.Onu devre dışı bıraktım yani.Evet iftira attı ilk celse de bana.Avukat bana bırakıyor anlaşıp anlaşmamayı.Ama Simoncum inan dava işleri çok zor.Biliyorum az istediğimi.Ama uzaması da inan zor.Çok yıpranıyorum.Avukatıma 15000 vermezler gibi ama isteyelim.Fazlası zaten anlaşmalı bitmez devam eder diyor.yani anlayacağın altınlarımı ve 15000 i alıp çekileyim diyorum.Hakim 80 bin in kaçını verir o konuda yorumda bulunmuyor avukatım.İfitira konusunda da elbette dava açma hakkım var.Uğraşmak istemiyorum hayat kısa.Allaha havale ediyorum ben onu.
Çocuğum yok.Evliliğim bir yıl sürmedi.Nafaka talebim oldu fakat ben ondan daha fazla maaş alıyorum
Kızlar tazminatım 80 bin.Ve ben bunun 15 binini istedim.bir de altınlarımı(25bin toplamı altınlarımın).Avukatım daha fazlası anlaşmaya uymaz diyor.Nafaka 700 istedim ama ben ondan fazla maaş aldığım için avukatım nafaka olmaz diyor.Bir de çocuk yok zaten.
benim kızımında çocuğu yok ve yüksek maaşla çalışıyor...1,5 ay önce boşandı 1 yıllık bir evlilikti...kendisi istedi ayrılmayı karşı taraf bırakmadı tam 20 ay sürdü...5. mahkemede bitti..kızım bir an önce ayrılmak istediği için hiçbir şey talep etmedi ama hakim hanım 25000tl tazminat,500tl de nafakaya hükmetti....demek istediğim dava süreci çok uzun ama kadının mağdur olduğunu anladıkları anda karar kadının lehine sonuçlanıyor...zor işler Allah yardım etsin...[/QUOTE
Benim de 10 ayın sonunda ilk davam görüldü.Nisan da da 2.davam var.Ne kadar sürer bilmiyorum ama istediğim şundan kurtulmak.Ve kendimi toparlamak.Anlaşıp kurtulmak en iyisi diye düşündüm.Ben talebimi söyledim.CEvaba göre hareket edeceğim.Dava bitince bir de temyiz aşaması falan oluyor.Uzuyor da uzuyor.Gerçi iş olacağı yere varıyor her seferinde.Hayırlısı artık.MEsajın için tşk ederim.
Javalin msj için tşkler.Eşimin üzerinde hiç bir şey yok malesef.Çok kurnaz.Arabası bile başkasının üstünde.Aynen çok dalevereci.Hatta mahkeme de altınlar bende değil demiş düşün artık benim hakkım olanı bile.Temyizden fegarat etmemek ne demek yeni duyuyorum?Bende haber bekliyorum şuan.Bakalım istediğim miktarı(15bin)+altınlarımı vermezse davayı devam ettireceğim.Esinin adina birsey yok galiba..gayrimenkul vs..
Ozaman cok birsey alamazsin
Aldattigina dair elindeki delil ne
Nafakada alirsin tabi ama calistigin icin cok dusuk olur
Birde esin herturlu dalavere yapabilir para vermemek icin ki gozunu karartmis sana iftira atmis
Bende ayni surecten gectim
Bir yilin sonunda anlasmali bosandik,temyizden feragat etmedigimiz icin 2ayda o surdu,hala soyismim degismedi
Cok yorucu,stresli bir surec ama maddi cikarlarin icin sabret..
En mantiklisi neyse onu al gerekirse psikolojik baski uygula
Esin biran once bitirmek istiyor belli onu biktirmak icin mahkemeye katilma uzasin
Aldattığına dair delil telefon kayıtları.Esinin adina birsey yok galiba..gayrimenkul vs..
Birde esin herturlu dalavere yapabilir para vermemek icin ki gozunu karartmis sana iftira atmis
Bir yilin sonunda anlasmali bosandik,temyizden feragat etmedigimiz icin 2ayda o surdu,hala soyismim degismedi
Esin biran once bitirmek istiyor belli onu biktirmak icin mahkemeye katilma uzasin
Sen ne aldın maddi olarak?Esinin adina birsey yok galiba..gayrimenkul vs..
Hiç bir şekilde muhattap olmuyoruz.Avukatlar aracı sadece.Ve nasıl psikolojik baskı uygulayabilirim ki Javalin?Esinin adina birsey yok galiba..gayrimenkul vs..
Hiç bir şekilde muhattap olmuyoruz.Avukatlar aracı sadece.Ve nasıl psikolojik baskı uygulayabilirim ki Javalin?
Dava sürecindeyim.İlk celse oldu.Karşı taraf davaya girmiş.Ben girmedim.Hakkımda atmış tutmuş; aldattığıma kadar.Ama yanlışlar yapmış yalanlarla dolu konuşmalarında.Neyse ilk süreç benim lehime.Kızlar o beni aldattığı için tırsdığı konular var.Avukatı arayıp ertesi gün anlayılıp tek celse de bitirelim demiş.Ben ona 80 bin tazminat açmıştım.Ve bunun 15 binini verirse+altınlarımı geri iade ederse anlaşırım dedim.Verir mi bilmiyorum.Kabul edecekler mi bilmiyorum.Çektiklerimin karşılığı asla bu değil ama.Kızlar siz olsaydınız anlaşmalı boşanır mıydınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?