Sizce Apartmanda oturmanın en sinir edici yanları neler ?

Zana_zana

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
877
308
648
35
Sizce Apartmanda oturmanın en sinir edici yanları neler ?
sempatiksalakcinni

Yanlış çalan kapı zilleri..alsanaalsanasmile
Gerçi açmıyorum kapıyı hiç kimseye ama yan dairemdeki bekar gençlerin kız arkadaşları ısrarla benim zilimi çalıyor aşağıdan..
Sonra telefonla bağlantı kurup yukarı çıkabiliyorlar sanırım..:roflol:

şöyle diyeyim sizin ufak bır gurultunuz olsa laf ederler amakendılerı yapınca bırsey olmaz hergun cocuk tepemde kosuyoryetmıyo gıbı mısafır cocukları gelınce dusunun yanı bırde cam acık falan demeden sılkelıyor odamı havalandıramıyorum sayesınde daha neler neler varda bu kadar yeter sanırım yanlıs calan kapı zılı olayı bızdede cok of dıyorum bazan kormusunuz

Gürültü,patırtı, ses, psikolojik sorunları olan bol bol komşularınız. Geçen sene alt komşu kapıyı çalıp "Siz hergün yukarıdan benim camlarıma çorba dökmeye utanmıyor musunuz?" demişti.Psikopat kadın işimiz yokmuş gibi ona özel çorba yapıp hergün camdan döktüğümüz paranoyasına kapılmıştı. Evine üşenmeden hırsla gidip baktığımda camdakilerin bariz kuş pisliği olduğunu görüp söylediğimde de "o zaman o kuşları siz besleyip, camlarıma pislettiriyorsunuz" demişti. Hay Allahım.

Üstteki kadının vakitli vakitsiz elektrik süpürgesini çalıştırıp evin içinde savaş varmış gibi temizlik yapması...alsanaalsanasmile

İşin garip yanıda yaptığının hoş olmadığını söyleyincede burası apartman dairesi,rahatsız oluyorsanız dubleks evde oturursunuz demesi. kötükedihüso

Ölürmüsün öldürürmüsün böyle akıllı tipleri.klava:

Ben komşularımdan şikayetçi değilim..Komşular rahatsız olmasın diye eşimle film izlerken ses sistemini açamıyoruz bilmiyorumkismile Tek şikayetim bu.Üst katta bebek var. Ya uyanırsa, ya zor uyuttularsa diye açamıyorum sesi :gitme:

Hayvan beslemek.Bunu sorun eden insanlar çok ne yazık ki.Köpek havladı diye belediyeye şikayet edenler dahi olabiliyor.gamyoncuiremsu

Bu aralar ben çok müzdaribim bu konuda, çatı nın gider borusu kasten kırılmış yağmur suyu duvardan benim mutfağıma damlıyor, ev sahiplerine söylüyorum yaptırma işini sallıyorlar, ortak çatı anteni bozuluyor yine aynı kimseden ses çıkmıyor, Allahım bundan sonraki oturacağım evi müstakil bir ev nasip eder inş.... :Saruboceq: ıst. gibi yerde çok zor ama ya da yöneticisi olan bir Apt.

Gürültü konusunda gıkım bile çıkmaz çünkü çok yaramaz gürültü eden küçük bir çocuğum var, bu yüzden üst katın bir şeyler silkelemesine de ses çıkarmam, apt. gürültü çıkaranlara da, bu konuda şanşlıyım anlayışlılar

Son düzenleme:

Allah akıl fikir versin hakikaten sorunluymuş akannehir

her turlu seslerine gece gunduz muhatap olmak zorunda kalmak en kotusu bence.

Yanlış çalan kapı zilleri ve üst kattan gelen sesler ......
Tanımadığım komşularım var birde .....

üst katımı kreş gibi kullanıyolar eşimin işi gereği bizde gündüz uyuyoruz. çocuklar bizim yatak odasının üzerindeki odada koşup oynuyor zıplıyolar müzik yüksek ses elektirik süpürgesini günde en az 2 kere açıyolar. dikiş makinalarıda matkap gibi ses çıkarıyor deli ediyolar bizi. laftanda anlamıyolar. başka bir odayı kullanın diye söyledim ama işlemiyor.
ben evimde 2 köpek besliyorum gün boyunca hav bile demezler. eğitim şart.

çok şükür müstakil bir evdeyiz..istediğim yerden ,istediğim gibi çıkıp silkeliyorum önüme gelenii,saçma sapan sesler duymuyorum...istediğim gibi hayvan yetiştirebiliyorum....zemuszemus

ayyyy canım neden senin gibi üst kat komşum yok benim:a015:

valla apartmanda oturmanın hiç bir iyi tarafı yok, bahçe ve kalorifer işlerini halleden bi çalışan olmasının dışında
ve en çokta gürültüden bıktım hatta bezdim hatta üst kat komşularımla alakalı psikopat fikirler üretmeye başladım
sempatiksalakcinni
kafayı yedirtir bunlar insana ya

ya bi bizim apartmanda mı var bilmiyorum ama özellikle emekli komşular saolsunlar yani her gün bi tamirat bi matkap bi çekiç sesi
ya alttaki pencereleri değiştirir ya üstteki yer karolarını ya da yandaki banyoyu yeniler
bi de tam üstümdeki odada ritmik olarak bişeyler çakıyorlar adamın marangoz fln olduğundan şüphelenmeye başladım artık bi de ne gecesi ne gündüzü ne haftasonu var hele ders çalışcağım uyuyacağım zaman valla delircek gibi oluyorum
işçilerin taktıkları kulak tıpalarından aldım sırf bu yüzden bazen o bile yetmiyor düşünün :S

allah nasip ederse ilerde mutlakaa müstakil evde olucam

en kotu ses komsularinin sevisirken cikardiklari sesleri duymak yaa sırnaşık şey neyseki o komsu apartman sakinlerinin istegi uzerine evden cikmisti. ben ailemle birlikte yasiyordum o zamanlar tabi...

kaydirigubbakcemile3Kendimi övmek gibi olmasın benim gibi komşudan kopyalayıp dağıtmak gerekir delikafadulden

en sinir oldugum konu balkonları yıkadıktan sonra üst katların
hortumu balkonların ceperlerinden tutup yıkaması ve tekrardan benim yıkamam

-balkona oturduğunda karşında balkonda oturan başkalarının olması..
-yukarıdan aşağı dökülen her çeşit nesne ...
-gecenin bir saati basılan ziller ...
-hayvan besleyenlerin her yerde karşınıza çıkan hayvanları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…