Gürültü,patırtı, ses, psikolojik sorunları olan bol bol komşularınız. Geçen sene alt komşu kapıyı çalıp "Siz hergün yukarıdan benim camlarıma çorba dökmeye utanmıyor musunuz?" demişti.Psikopat kadın işimiz yokmuş gibi ona özel çorba yapıp hergün camdan döktüğümüz paranoyasına kapılmıştı. Evine üşenmeden hırsla gidip baktığımda camdakilerin bariz kuş pisliği olduğunu görüp söylediğimde de "o zaman o kuşları siz besleyip, camlarıma pislettiriyorsunuz" demişti. Hay Allahım.
Ben komşularımdan şikayetçi değilim..Komşular rahatsız olmasın diye eşimle film izlerken ses sistemini açamıyoruz bilmiyorumkismile Tek şikayetim bu.Üst katta bebek var. Ya uyanırsa, ya zor uyuttularsa diye açamıyorum sesi :gitme:
kaydirigubbakcemile3Kendimi övmek gibi olmasın benim gibi komşudan kopyalayıp dağıtmak gerekir delikafaduldenayyyy canım neden senin gibi üst kat komşum yok benim:a015:
valla apartmanda oturmanın hiç bir iyi tarafı yok, bahçe ve kalorifer işlerini halleden bi çalışan olmasının dışında
ve en çokta gürültüden bıktım hatta bezdim hatta üst kat komşularımla alakalı psikopat fikirler üretmeye başladımsempatiksalakcinni
kafayı yedirtir bunlar insana ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?