- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi Amazing family
-
İşte bende böyle düşünüyorum kendi kendine kaldı ya kurmuştur belkiSen yokken dolduruşa gelmiştir.
Düşünmüyor değilim valla yoksa ortada birşey Yok yanı ne bu tirip sebep ne YaniSen yokken dolduruşa gelmiştir.
Uyudun mu diye bi yazsam mı ki ya zor tutuyorum kendimi uyuyamadım niye böyle diye düşünmektenİşte bende böyle düşünüyorum kendi kendine kaldı ya kurmuştur belki
Bence de öyle.Ben kv tarafından dolduruşa gelmiştir diye düşünüyorum.O yüzden eşi de gitmek kalmak istemiyordur Oray'a.Eşini dolduruşa getirecekler diye göndermek de istemiyor bence.İşte bende böyle düşünüyorum kendi kendine kaldı ya kurmuştur belki
Aynen o tarz bişey yaz bence deUyudun mu diye bi yazsam mı ki ya zor tutuyorum kendimi uyuyamadım niye böyle diye düşünmekten
Bence yazma birşey o merak etsin.Sonuçta eşi ve çocuğu var asıl o merak etmeli.Alıştırma aramaya..Uyudun mu diye bi yazsam mı ki ya zor tutuyorum kendimi uyuyamadım niye böyle diye düşünmekten
Kendi kendine düşününce de eşine yansıtmış olabilir ama inşallah değildirBence de öyle.Ben kv tarafından dolduruşa gelmiştir diye düşünüyorum.O yüzden eşi de gitmek kalmak istemiyordur Oray'a.Eşini dolduruşa getirecekler diye göndermek de istemiyor bence.
Başından aramayınca aramadaydım iyiydi. Şimdi bende aramayınca o aramıyor diye aramadığımı anlıyor hemenKısasa kısas yap. O sana ne yapıyorsa sende aynısını yap. Aramıyor mu arama. Ama hep öyle yap.yada buyurmu yazıyor. O saba yazarsa sende ona buyur yaz. Valla haksız ise haksız olduğunu öğret yoksa önünü alamıyorsun. . Laftan anlamaz erkek dedişin mahluk. Haa laf anlatmayı başaran varsa helal olsun. Ben 100 kere söylemede zor anlatıyordum. En kestirme yol. Sana ne yapıyorsa onu yapman. Ama gözüne sokmadan kısas yaptığını belli etmeden. Daha sonrada beni kırıyorsun. Kalbim kırılıyor bende ondan böyle oluyorum. Ben ailenle hep yanyanayım. Sen benimkileri dışlıyorsun . Böyle böyle ailenden soğutuyorsun de. şirin şirin söyleyin. Ne kavgadan ne bağırmadan anlmaz çünkü..kısas en kolay ve etkili çözüm. Bu
Ne tuhaf varlıklar şu erkekler çocuk gibiler yaaBaşından aramayınca aramadaydım iyiydi. Şimdi bende aramayınca o aramıyor diye aramadığımı anlıyor hemen
Yavaş yavaş düzeliyor bu durum ama işte buna takıldım şimdi de . Aramaması normal mi Yani dün msjlaştık en son güzel bitirdik kavga fln etmedik. Bu saate kadar aramadı mesaj atmadı izinli bir de yine ben yazsam nolur bilmiyorum
Evet ya çok doğru .. Bunun amacı da bu zaten kaldığım zamanı bana zehir etmeye çalışıyor sinir başaramıcak ama . Çok saolunOnun yerine ailenizle doya doya vakit geçirseniz. Zaten daha kaç gün ordasınız ki? Bütün ilginizi ailenize yöneltin. Bırakın eşiniz merak etsin neden beni aramadı diye. Şu an ailenizin vaktinden çalıyorsunuz. Güzel bir uyku çekin. Yarında tüm enerjinizi ailenize harcayın derim ben.
Evet ne zaman kalsam ailemde seni dolduruyorlar herhalde değişiyorsun gidince diyor ama alakası YokBence de öyle.Ben kv tarafından dolduruşa gelmiştir diye düşünüyorum.O yüzden eşi de gitmek kalmak istemiyordur Oray'a.Eşini dolduruşa getirecekler diye göndermek de istemiyor bence.
Tahmin ettim zaten bunu dedirten de kayınvalidendir..Aha da şuraya yazdım....:) Bence ne mesaj at ne ara.Erkek Ada'm arar çocuğunu eşini.Nasılsa arayacak.Evet ne zaman kalsam ailemde seni dolduruyorlar herhalde değişiyorsun gidince diyor ama alakası Yok
Aramıcam işte görsün bakalım hıhTahmin ettim zaten bunu dedirten de kayınvalidendir..Aha da şuraya yazdım....:) Bence ne mesaj at ne ara.Erkek Ada'm arar çocuğunu eşini.Nasılsa arayacak.
Aynı evde yaşıyoruz beni onlarla yaşamaya mecbur bırakıyor ben kalamam evimden başka yerde diyor burnundan kıl aldırmıyor beyefendiFarketmez başı sonu. Bende arıyordum.. Bir gün çok arıyor oldum. Bir kestim aramayı. Bir gün iki gün zor dayanır merak etme. Tabi seviyorsa.sonra bir ay sonra falan durup duruken sakin bir anda kalbimi kırdığı için aramadığını söyledim. Normalde aramıyorum diye sıkıştırıp soru sordu bunalttı ama ben iş yapıyordum. İşte siz çocukla oyun oynuyordum. Eğleniyorum. Arkadaşımla muhabet ediyordum falan deyip geçiştirin.
Ve bu benim hyatımda çok işe yaradı. İsteyerk yapmamıştım düzelir umuduyla değil kırıldım diye. Katlanmak çok zor oluyor merak ediyorsun ama oyalanıcak birşey bulunca alışıyorsun ve kadınlar hemen alışıyor erkeğin yokluğuna.
Benim hayatımda çok işimr yaradı. Kalbimi kırdığında biliyorki ben dediğimi yapıcağıma emin ve konuşurken on kere dülünüyor. Bir seferde ağlamamla ilgili birşey dedi. Ama pişman oldu 5 dk sonra. Bende bundan sonra görmessin diyr trip attım. Aynısı olacak sandı. Aslında birazda oldu.Sürekli bu şekilde davranırsan bir yanlış yaptığını elbet farkeder. Ve hareketlerine dikkat eder. Ama biraz sabırlı olmak önemli. Kafanızı dağıtın aramayın, başka şeylerle ilglenin. Aramazsada aramasın dünyanın sonu değil. Millete bakma boş bırakmaya gelmez diyenleri
Ama bana sorarsan eşinden ayrı bir yere gitme. Nereye gidersen onla git. Gelmiyormu bir yol bul gelmesi için. Mesela senin ailene yapıyorsa sende kaynananla görüşme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?