sizce aramalimiyim aramasini mi beklemeliyim?

cillikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
713
0
96
Diğer
ya of kizlar...biz ayrilali 1 ay kdr oluyor...ayriliktan 1 hafta sonr akdr o yurtdisina gitti...simdi bayram icin gelmis ve beni aradi...tabi ben ilk basta soguk mesafeliydim ona karsi kizgindim ona cunku kirgindim...pazar gunu dayanamadim iste hala onu sevdigmi soledim onu istedigimi...ama o istemiyor...ondan bana hayir yok deyip duruyor...tabi ole konusunca bende fena oldum imksansiz oldugunu gorunce yeniden bareber olmamizin yani onun yuzunden, dedimki ona o zmn en iyisi bidaha gorusmeyelim falan...( o her geldiginde beni arayacagini soluyordu ) istemiyormusn dedi istemiyorum dedim o zmndan beri aramadi beni bende onu aramadim...ama nasil onu goresim var offfffff arama diyorum kendime ama nasil zor tuutyorum kendimi off haftasonu donucek sonra kim bilir ne zmn gelirnapsam sizce arasam mi kalbimi mi dinlesem?mantigimi mi?

istemiyorum diyormuş.
Zorlamanın bir faydası olmaz.
Arama kesinlikle. Sana değer veriyorsa,düşünüyorsa ve en önemlisi gerçekten seviyorsa o arayacaktır zaten. Aramıyorsa eyvallah diyeceksin ve yoluna devam edeceksin. inanın aşk acısından kimse ölmüyor.

Ama umarım her şey istediğin gibi olur..

haklisin ole yapicam...ins kalbime yenik dusmem...tam test etme zmni onu sevgisini...tsk ederim...

Seni istemediğini söyleyen çocuğu arasan ya da onunla görüşsen ne olur ki?
Kendine zarar verirsin sadece.
Ben olsam bunu yapmazdım ama sen bilirsin yine de.
Hayat çok kısa. Bizi sevmeyenlerle,istemeyenlerle vakit öldürmeye değmeyecek kadar kısa hem de...

biliyorum da iste (o yokken hep doldurdum kendimi sanki alismistim onsuzluga ama onu gorunce...tsk fikrini soledigin icin

Arama, gitme, gorme..
Keske zamaninda suanki aklim olsaydi da ben de hic aramamis olsaydim onu ayrildiktan sonra..
uzun uzun aciklamak zor geliyor ama kesinlikle tepkisiz kal... hic bir caban istedigin sonucu vermeyecek bundan emin ol

bence de arama sorma boşver gittiği yere kadar.Sonradan pişman olabilirsin aradın diye.Şimdi içimiz içimize sığmıyor arayım sorayım diye ama sonradan pişman olabiliyoruz arama bence o yüzden.

biliyorum da iste (o yokken hep doldurdum kendimi sanki alismistim onsuzluga ama onu gorunce...tsk fikrini soledigin icin

Rica ederim...
Yine alıştırabilirsin kendini.
Boş kalmamaya çalış.
Bol bol dua et.

Arama, gitme, gorme..
Keske zamaninda suanki aklim olsaydi da ben de hic aramamis olsaydim onu ayrildiktan sonra..
uzun uzun aciklamak zor geliyor ama kesinlikle tepkisiz kal... hic bir caban istedigin sonucu vermeyecek bundan emin ol

bence de arama sorma boşver gittiği yere kadar.Sonradan pişman olabilirsin aradın diye.Şimdi içimiz içimize sığmıyor arayım sorayım diye ama sonradan pişman olabiliyoruz arama bence o yüzden.

Rica ederim...
Yine alıştırabilirsin kendini.
Boş kalmamaya çalış.
Bol bol dua et.

aramicam...tsk ederim karar alamma yardim ettiginiz icin:)

Cevabınızı gayet net almışsınız, daha fazla zorlamanın luzmu yok bence..

bence hiç arama,zaten istemiyorum demiş. neden peşinden koşasın ki? eğer ola ki sonradan karar değiştirirse bırak kendisi gelsin, sen hiç adım atma. şimdi hislerine hakim olmak zor olabilir ama sonra "ben ne buldum ki bu adamda, hem kendimi gereksiz üzmüşüm hem boşuna vakit kaybetmişim" diyebilirsin

Herkesin dediğine katılıyorum.
Zaten sen duygularını dile getirmişsin ve karşılık görmemişsin.
Arama. Daha da canın yanmasın.

İstemiyorsa zorlamaya gerek yok. İstemiyorum kelimesini de nazla söylüyosa ve gerçekten seviyosa sizi dayanamayıp arar zaten.
Bence sen aramamalısın ararsan iyice nazlanıcaktır, erkek milleti kızdan daha çok peşinden koşturulmasını sever.
Sabret canım en son gülen sen olucaksın.

sag olun kizlar...aramadim...aramicamda...cok tsk ederim hepinize...iyiki varsiniz...ama bisey itiraf edeyim cok arayasim var ama konusulanlar vs vs yasanmislar aklima gelince tutuyorum kendimi...

yazan herkese katılıyorum.artı bence 1 ay ayrılık için oldukça kısa bir süre.daha kafasını toplıyamamıştır bile.sensiz yapıp yapamayacağını bile fark edememiştir.bu ayrı.araman erken olmuş.kafama takılan bazı yerler var.yurt dışına çıktığına göre arkasında belki birini bırakmak istemiyordur.beni aradı demişsin bayram dolayısyla.yanlış mı anladım.bence tatlım önce ne olursa olsun bi kendini topla.olayları bi tart.en azından bazı sorulara kendin cvp verip hafiflemiş olursun.bundan sonraki ilişkilerinde onları yapmamış olursun.sebebi ne olursa olsun istemiyorum demiş.bundan dolayı arama.zaten bu erkekleri sık boğaz etmeye gelmez.bi rahat ol.bence ne yap biliyor musun.buna bir meil at.:-D sadece senle tanıştığım için çok mutluyum.ilişkimiz benim için çok değerliydi.umarım arkadaşlığımızda öyle olur de.böylelikle onu unutmaya hazır olduğunu hatta başlamış olduğunu gösterirsin.hemde irtibatı koparmamış olursun.ama arkadaşız diye durmadan irtibata geçmeye çalışma.hatta hiç geçme.seni özlesin bi.özletmiyorsun kendini.böyle yaparsan barışırsınız demiyorum.en azzından bir umut varsa onuda yok etmezsin

Beni istemeyen birini arama hatasına bende düştüm ve ppişmanım..bu durumlarda onları düşündükce düşüncelerimizle bile uzaklaştırıyoruz..Halbuki düşünmesek en azından düşünmemek için uğraşsak,aramasak sormasak,deliler gibi özlesek bile kendimizi tutmayı becerebilsek onlar yokluğumuzu hissedecekler ama işte..
Arama lütfen arama..

Bencede arama hem istemiyorum demiş kesinlikle ayrılıkta tepkisiz kalmak daha iyi o istiyorsa gelcektir zaten.

sagol cnm benim cok guzel yazmissin okuyunca kendimi daha iyi hissettim...ben onu aramadim sizlere konuyu acitigmdan beri...cuma aksami beni aradi konustuk ve pazar gunune kdr gorusuyorduk onla...ama ben ona karsi mesafeli durmadim arkadasca yani hala sevgiliymisiz gibi davrandim...onlayken soguk mesafeli durmak hosuma gitmiyor icimden geldigi gibi davrandim ama o cok yakin durdu diyemicem...dikkat ediyordu...pazar gunu bana sen yine bana baglaniyorsun falan dedi hic umut yok mu artk diye sordum yok dedi iliski istemiyormus...neyse ole bole derken en son bende beni arama bidaha dedim...sinirle soyluyorsun bunlari bilyiorum dedi hayir dedim bidaha gorusmek istemiyorum dedim senden hic bi sekilde haber alamk istemiyorum dedim senleyken sana mesafeli durmak arakadas rolu yapmak beni daha cok hirpalar dedim ole ayrildik...zaten oda sonra yurtdisina gitcekti...bole iste...ya tamamen bitti yada ...tsk cnm cevabin icin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…