istemiyorum diyormuş.
Zorlamanın bir faydası olmaz.
Arama kesinlikle. Sana değer veriyorsa,düşünüyorsa ve en önemlisi gerçekten seviyorsa o arayacaktır zaten. Aramıyorsa eyvallah diyeceksin ve yoluna devam edeceksin. inanın aşk acısından kimse ölmüyor.
Ama umarım her şey istediğin gibi olur..
ya of kizlar...biz ayrilali 1 ay kdr oluyor...ayriliktan 1 hafta sonr akdr o yurtdisina gitti...simdi bayram icin gelmis ve beni aradi...tabi ben ilk basta soguk mesafeliydim ona karsi kizgindim ona cunku kirgindim...pazar gunu dayanamadim iste hala onu sevdigmi soledim onu istedigimi...ama o istemiyor...ondan bana hayir yok deyip duruyor...tabi ole konusunca bende fena oldum imksansiz oldugunu gorunce yeniden bareber olmamizin yani onun yuzunden, dedimki ona o zmn en iyisi bidaha gorusmeyelim falan...( o her geldiginde beni arayacagini soluyordu ) istemiyormusn dedi istemiyorum dedim o zmndan beri aramadi beni bende onu aramadim...ama nasil onu goresim var offfffffarama diyorum kendime ama nasil zor tuutyorum kendimi off haftasonu donucek sonra kim bilir ne zmn gelir napsam sizce arasam mi kalbimi mi dinlesem?mantigimi mi?
Seni istemediğini söyleyen çocuğu arasan ya da onunla görüşsen ne olur ki?
Kendine zarar verirsin sadece.
Ben olsam bunu yapmazdım ama sen bilirsin yine de.
Hayat çok kısa. Bizi sevmeyenlerle,istemeyenlerle vakit öldürmeye değmeyecek kadar kısa hem de...
biliyorum da iste(o yokken hep doldurdum kendimi sanki alismistim onsuzluga ama onu gorunce...tsk fikrini soledigin icin
Arama, gitme, gorme..
Keske zamaninda suanki aklim olsaydi da ben de hic aramamis olsaydim onu ayrildiktan sonra..
uzun uzun aciklamak zor geliyor ama kesinlikle tepkisiz kal... hic bir caban istedigin sonucu vermeyecek bundan emin ol
bence de arama sorma boşver gittiği yere kadar.Sonradan pişman olabilirsin aradın diye.Şimdi içimiz içimize sığmıyor arayım sorayım diye ama sonradan pişman olabiliyoruz arama bence o yüzden.
Rica ederim...
Yine alıştırabilirsin kendini.
Boş kalmamaya çalış.
Bol bol dua et.
aramicam...tsk ederim karar alamma yardim ettiginiz icin:)
ya of kizlar...biz ayrilali 1 ay kdr oluyor...ayriliktan 1 hafta sonr akdr o yurtdisina gitti...simdi bayram icin gelmis ve beni aradi...tabi ben ilk basta soguk mesafeliydim ona karsi kizgindim ona cunku kirgindim...pazar gunu dayanamadim iste hala onu sevdigmi soledim onu istedigimi...ama o istemiyor...ondan bana hayir yok deyip duruyor...tabi ole konusunca bende fena oldum imksansiz oldugunu gorunce yeniden bareber olmamizin yani onun yuzunden, dedimki ona o zmn en iyisi bidaha gorusmeyelim falan...( o her geldiginde beni arayacagini soluyordu ) istemiyormusn dedi istemiyorum dedim o zmndan beri aramadi beni bende onu aramadim...ama nasil onu goresim var offfffffarama diyorum kendime ama nasil zor tuutyorum kendimi off haftasonu donucek sonra kim bilir ne zmn gelir napsam sizce arasam mi kalbimi mi dinlesem?mantigimi mi?
İstemiyorsa zorlamaya gerek yok. İstemiyorum kelimesini de nazla söylüyosa ve gerçekten seviyosa sizi dayanamayıp arar zaten.
Bence sen aramamalısın ararsan iyice nazlanıcaktır, erkek milleti kızdan daha çok peşinden koşturulmasını sever.
Sabret canım en son gülen sen olucaksın.
yazan herkese katılıyorum.artı bence 1 ay ayrılık için oldukça kısa bir süre.daha kafasını toplıyamamıştır bile.sensiz yapıp yapamayacağını bile fark edememiştir.bu ayrı.araman erken olmuş.kafama takılan bazı yerler var.yurt dışına çıktığına göre arkasında belki birini bırakmak istemiyordur.beni aradı demişsin bayram dolayısyla.yanlış mı anladım.bence tatlım önce ne olursa olsun bi kendini topla.olayları bi tart.en azından bazı sorulara kendin cvp verip hafiflemiş olursun.bundan sonraki ilişkilerinde onları yapmamış olursun.sebebi ne olursa olsun istemiyorum demiş.bundan dolayı arama.zaten bu erkekleri sık boğaz etmeye gelmez.bi rahat ol.bence ne yap biliyor musun.buna bir meil at.:-D sadece senle tanıştığım için çok mutluyum.ilişkimiz benim için çok değerliydi.umarım arkadaşlığımızda öyle olur de.böylelikle onu unutmaya hazır olduğunu hatta başlamış olduğunu gösterirsin.hemde irtibatı koparmamış olursun.ama arkadaşız diye durmadan irtibata geçmeye çalışma.hatta hiç geçme.seni özlesin bi.özletmiyorsun kendini.böyle yaparsan barışırsınız demiyorum.en azzından bir umut varsa onuda yok etmezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?