sizce aramalimiyim aramasini mi beklemeliyim?

sana iyi geldiğime çok sevindim.arama ve umutlanma ama çokda umutsuz olmak istemiyorum.çünkü, durumdan istifade de edebilirdi.nasıl olsa ona dayanamıyorsun.bence yurt dışına gitme durumundan kaynaklanıyor.tümden olmasada etkisi vardır.bol bol dua et sakinleşmek için.çok faydalı oluyor.

Arama.
Çok ciddi söylüyorum sakın arama.
Böyle umut verir özledim vs. der arar sonra yan çizer senin egonu ayaklar altına alır.
Arama da bozulsun.

Arama.
Çok ciddi söylüyorum sakın arama.
Böyle umut verir özledim vs. der arar sonra yan çizer senin egonu ayaklar altına alır.
Arama da bozulsun.

aramiyorum sormuyorum...ama cok ozluyorum...iyi gunde kotu gunde hep yanimda olmasini onunda yaninda ben olmayi cok isterdim...onlayken kotu ne olduysa unutuyorum...onlayken ona sinir gicik oldugumda oluyordu tabi off son birkac gun asiri ozler oldum...ben artik aramam onu yine hayal kirikligina ugramaya korkuyorum onun istemedigini tekrardan duymak daha cok uzecek beni... tsk cevabin icin cnm yalniz ben son cumleyi anlamadim" arama da bozulsun" siniri mi bozulsun anlaminda yazdin?

Arama bak o nasıl arıyor. Çünkü erkekler hakkaten kaçtın mı kovalıyor, merak ediyor ya bu kız beni seviyodu noldu buna diye. İnşallah kısa zamanda eski mutluluğuna kavuşursun canım benim..

bence arama tatlım madem imkansız .gerçi ben olsam dayanamazdım

aramiyorum cnm benim zaten yurtdisi hatti yok bende...face mace her yerden sildim onu...boylesi daha iyi oldugunu dusundugum icin ne sekilde olursa olsun ondan haber almak istemiyorum ona karar verdim ve sildim...ozlemiyormuyum ozluyorum hayal bile kuruyorum onla ilgili...ama ben bu saatten sonra onu aramam...istemiyorum diyor...yine bu cevabi almak istemiyorum...ustelemekte istemiyorum...sanirim bitti bende eskisi gibi stek yok onun beni gercekten sevdigine inanmiyorum artk...

bana cumartesi aksami msj atti goruselim mi istersen diye bende hic cevp vermedim ne evet ne hayir hic bisey yazmadim...sonr a2ci msj geldi neden cevap vermiyorsun diye onada bisey yazmadim oda fzla yazmadi...off sizce kizlar cevap yazmamakla hata mi yaptim...belkide iyi oldu onla konusmamam sonra sifirdan baslardim yine...hem biliyordum sohbetin cnmin istedigi gibi gecmeyecegine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…