Sizce aramamakla iyi mi yapıyorum?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
7 aydır hayatımda biri var.Şükür herşey yolunda.Annesiyle yüzyüze hiç görüşmedik.Telefonda konuştuk 2 kez.Erkek arkadaşımın dakikası olmadıgında annesinden aramıstı birkaç kez.Bugün merak ettim sordum.Annende kayıtlı mı telefonum diye kaydetmiş.Sizce arayayım mı.Yoksa yüzyüze tanışmadan aramayayım mı?Çok samimi olunca ilerde sorun yaşamaktan korkuyorum sadece.

7 aydır hayatımda biri var.Şükür herşey yolunda.Annesiyle yüzyüze hiç görüşmedik.Telefonda konuştuk 2 kez.Erkek arkadaşımın dakikası olmadıgında annesinden aramıstı birkaç kez.Bugün merak ettim sordum.Annende kayıtlı mı telefonum diye kaydetmiş.Sizce arayayım mı.Yoksa yüzyüze tanışmadan aramayayım mı?Çok samimi olunca ilerde sorun yaşamaktan korkuyorum sadece.
arama boşver tanışsan bile zorunlu olmadıkça arama yüz verme

Yazın erkek arkadasımın arkadasının dugunu var .Arkadasını tanıyorum.Annesı de gelıcekmıs dugune.Sevgılım sende gelırsın dıyor.sizce gıdeyım mı?

Annesini arayip ne konusacaksin ki ne alaka? Daha tanimiyorsunuz ve ortada aramayi gerektirecek birsey yok. Arkandan konusturtma kendini.
Yazın erkek arkadasımın arkadasının dugunu var .Arkadasını tanıyorum.Annesı de gelıcekmıs dugune.Sevgılım sendegelırsın dıyor.sizce gıdeyım mı?

Back
X