sizce aşılamayla hiç uğraşmadan direk tüp bebeği mi denesek kafam çok karıştı 😣

Asila
Kızlar infertilite tanısı kondu eşim ve bende hiç bir sorun yok 32 yaşındayım 2 Yıldır gebelik oluşmadı doktor karar senin dedi sizce aşılamayla hiç uğraşmadan direk tüp bebeği mi denesek kafam çok karıştı 😣
Aşılama ile hamile kalmama rağmen sana direkt tüp öneririm bende aynı ilaçlar sadece biraz daha uzun sürüyor tüp bebek şu anda tüp bebek le gebeyim

Asila
Aşılama ile hamile kalmama rağmen sana direkt tüp öneririm bende aynı ilaçlar sadece biraz daha uzun sürüyor tüp bebek şu anda tüp bebek le gebeyim
Bana da hiç uğraşmadan tüp daha mantıklı geldi doktor seçimi sana bırakıyorum uğraşırım dersen aşılama yaptır dedi bilemedim Kızlar biraz da moralim bozuldu açıkçası bir sorun yokken neden olmuyor diye

Bana da hiç uğraşmadan tüp daha mantıklı geldi doktor seçimi sana bırakıyorum uğraşırım dersen aşılama yaptır dedi bilemedim Kızlar biraz da moralim bozuldu açıkçası bir sorun yokken neden olmuyor diye
İnşallah tüp veya doğal yollarla Allah isteyen herkesin kucağını doldursun ne yapalım kısmetim izde ne varsa o oluyor herhalde Allah dualarımızı kabul etsin

bazen oluyor maalesef bu durumlar , sebebı yokken olamayabılıyor..
moral bozma hiç herseyın bır vaktı zamanı var ..
Rabbım saglık versın gerısı halledılır

Evet canım temiz çıktı
Himmm ben hiç aşılama yaptırmadım açıkçası bilmiyorum . 31 yaşında geçen yıl ilk tüp bebek denemesini yapmıştım . Benim bir tüpüm yok o yüzden direkt tüp bebek onermislerdi . Tüp bebekte kadının yaşı ve yumurta sayısı önemli gecikmeniz yararınıza olmaz denmiştti.Hakkinizda hayırlısı olsun sizin de .

Kızlar infertilite tanısı kondu eşim ve bende hiç bir sorun yok 32 yaşındayım 2 Yıldır gebelik oluşmadı doktor karar senin dedi sizce aşılamayla hiç uğraşmadan direk tüp bebeği mi denesek kafam çok karıştı 😣
Eğer erkekte sorun yoksa aşılama tutması çok düşük bir olasılık. Ben hiç uğraşmayın derim olmayınca insanın bütün umudu psikolojisi yerle bir oluyor.. direk tüp bebek en iyisi

merhaba bizimde hiç bir sorunumu yok herşey temiz hsg çekildik sperm testi normal ama 3 yıldır olmuyor 3 kez çatlatma iğnesi yapıldı ve kiste dönüştü 3ündede 1 ay bekledik kistler gitsin die geçen ayda aşılama oldum yine kis bu ay beklemedeyim eğer giderlerse 1 ay daha aşılama deneyip tüp bebeğe başlıcam şimdi sorun yoksa eğer gonal f vermiyor zaten o çok para tutuyor diğer türlü üni hastanesinde klomene 35 tl çatlatma iğnesinede 285 tl verdim bu kadar bence üni hastanesinde dene aşılama o sırada benim gibi tüp bebeği araştır görüşmelere git aklına yatan olursa başlarsın tedaviye ama tüp bebeğinde %100 diye bir garantisi yokki ve aşılama ile hamile kalanda çok fazla pcos vs sorunları olduğu halde benim fikrim bu

Aşılama ile başla derim tüp bebekte maddiyati geçtim aşırı hormon yüklemesi oluyor ve kadının bütün dengesi bozuluyor kilo alınıyor vs çok, zahmetli oluyor maddi olarakta 25 30 binlirayi gözden cikarman lazım..

Anladım Kızlar sağolun bilgilendirdiğiniz için 🙏🏼🙏🏼
eğer aşılama deneyeceksende mutlaka iğne kullan,klomen ve femara ile aşılama yaptırırsan ilerde tüp bebek raporu çıkmıyor. sadece iğneli aşılamada tüp bebek raporu çıkarılıyor sonrasında .. tabı evlılık şartı vs de var ..
ama bana kalırsa ücreti ne kadar bilmiyorum şuan ama ; eğer ortalama 2 aşılamaya 20bın civarı vermektense para bırıktırıp tup bebek yaptırırım ..
2aşılama yaptırmıs bırısı olarak naçizane tavsiye :)

Direk tüp bebek denemenizi öneririm bende. İnşallah gerek kalmaz kendisi gelir

Back
X