• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce aşk evliliği mi yoksa mantık evliliği mi ?

cok tesekkur ederim inan heyecanlandim birden yardim davetine cok tsk ederim.ne yapacagimi nasil isin icinden cikacagimi bilemiyorum.oyle kapana sikisip kaldim.
cok uzun olmasa da hikayemin en ozet hali su ki; KOCAMA ASIK DEGILIM.
napacam ben?cocuk istiyor.e ben de anne olmak istiyorum tabi 5 yil dolacak haziranda.ama....esim yabanci.haliyle 5 yil icinde gittikce buyuyen dil'kultur farkliligi problem oldu gitgide.e tabi bunun ustune, ayni evde yasayan ev arkadasi gibi bagimsiz,hicbisey baylasmayan yabancilar olduk.
acikcasi 5 sene once evraklaricin nikah kiymistik ve madem nikah kiydik diyerek evcilik oynamaya basladik.ve ancak 1.5 sene once ayni evde normal sartlarda gercek evli gibi yasamaya basladik.hala esyalarimiz yok esyali kiralik bi evde turkiyede yasiyoruz.ve cok zor.heyecan ,tutku,kipirti,opmek dokunulmak da ne unuttum bile.
evlenmeden once daha aktif bi cinsel hayatim vardi inan.2 ayda bir nerdeyse sevisiyoruz.o da tavana baka baka bitsin artik diye dye.
ama gel gorki bende heyecan meyecan yok ama esim oyle sevgi dolu(gosteremese de)sevkatli,dogrucu,durust,sadik biri ki.arkadasim var sadece bi tane turkiyede gecen sene tanistigim.kiz dio ki,kocan cok ii biri boyle birini bi daha bulamazsin dio.psikologa gittim.onu da goturdum.adam saglam karakterli dio.ii biri dio evliligimizi kurtarmaya calisti gecen sene ama bak 1 sene gecti hala buz gibiyiz evde.nasil kadinim ben bu evlilikte.kadin miyim ki hala?......
cok uzattim dimi.ozur dilerim.napiim bilemiorum.artik psikologa verecek param da kalmadi.

arkadaslar merhaba
bu konuda benim bir derdim var.bilmem ki dinleyen olur mu?

buyrun anlatın evli arkadaşlarımız yardımcı olsun size. Ben evli değilim ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

cok tesekkur ederim inan heyecanlandim birden yardim davetine cok tsk ederim.ne yapacagimi nasil isin icinden cikacagimi bilemiyorum.oyle kapana sikisip kaldim.
napacam ben?cocuk istiyor.e ben de anne olmak istiyorum tabi 5 yil dolacak haziranda.ama....esim yabanci.haliyle 5 yil icinde gittikce buyuyen dil'kultur farkliligi problem oldu gitgide.e tabi bunun ustune, ayni evde yasayan ev arkadasi gibi bagimsiz,hicbisey baylasmayan yabancilar olduk.
acikcasi 5 sene once evraklaricin nikah kiymistik ve madem nikah kiydik diyerek evcilik oynamaya basladik.ve ancak 1.5 sene once ayni evde normal sartlarda gercek evli gibi yasamaya basladik.hala esyalarimiz yok esyali kiralik bi evde turkiyede yasiyoruz.ve cok zor.heyecan ,tutku,kipirti,opmek dokunulmak da ne unuttum bile.
evlenmeden once daha aktif bi cinsel hayatim vardi inan.2 ayda bir nerdeyse sevisiyoruz.o da tavana baka baka bitsin artik diye dye.
ama gel gorki bende heyecan meyecan yok ama esim oyle sevgi dolu(gosteremese de)sevkatli,dogrucu,durust,sadik biri ki.arkadasim var sadece bi tane turkiyede gecen sene tanistigim.kiz dio ki,kocan cok ii biri boyle birini bi daha bulamazsin dio.psikologa gittim.onu da goturdum.adam saglam karakterli dio.ii biri dio evliligimizi kurtarmaya calisti gecen sene ama bak 1 sene gecti hala buz gibiyiz evde.nasil kadinim ben bu evlilikte.kadin miyim ki hala?......
cok uzattim dimi.ozur dilerim.napiim bilemiorum.artik psikologa verecek param da kalmadi.

yani başka ülkede yaşama izni almak için mi evlendiniz eşinizle ?

isterdim ki aşk evliliği yapayım dokundukça aşktan başım dönsün iliklerime kadar aşkı yaşayayım amaaa bu devirde bu mümkün değil
ve bende artık mantık evliliği diyorum :31:

evet.
flort edioduk.evlenmeyi dusunmuyorduk.ama bu sebeple nikah kiydik

keşke evlenmeden önce iyice bi düşünseydiniz. Yani evlilik öyle basit birşey değil bir ömür beraber yaşayacağınız hayat arkadaşınızı seçiyorsunuz...

Tabiki aşkkk :16:Gözlerine baktığında eriyip bittiğin,kokusunda sarhoş olduğun,heyecandan kalbinin küt küt attığı insanla aynı geceye yatıp aynı sabaha uyanmak paha biçilemezdir eminim Allahım nasip et bizlere :16::16:

Herhalde insanın sevdiğiyle evlenmesi kadar tarifsiz bir mutluluk yoktur :128:

Tabiki aşkkk :16:Gözlerine baktığında eriyip bittiğin,kokusunda sarhoş olduğun,heyecandan kalbinin küt küt attığı insanla aynı geceye yatıp aynı sabaha uyanmak paha biçilemezdir eminim Allahım nasip et bizlere :16::16:

amiiin inşallah :)

canım durumun gerçekten zzormuş önce kendimden örnek vereyim
ben sevmediğim birisiyle flört dahi edemiyorum o yüzden şu an yalnızım ve bekarım
kaldı ki sen aynı evdesin eşin ona dokunmak beraber olmak zorundasın bu çok zor olmalı
şimdi bekara avrat boşamak kolaydır derler eskiler ama ben derimki mutsuz olmaktansa evliliğ bitirmek daha iyi sanırım.
çünkü bide ilerde çocuk olduğunu düşün istiyormuş çünkü eşin o zaman bırakman ayrılman daha zor olacak.
hıı ama dersinki ben katlanabilirim o zaman bozma yuvanı derim çünkü bi yuva yıkmak hakkaten zor ve sancılı süreç
yani öyle duyuyorum ve görüyorum

ve diyorumki kızlar rabbim inşallah hepimize aşk dolu evlilikler nasip etsin
çok korkuyorum ben yaşım ilerliyo bu yaştan sonra nasıl aşık olurum bilmiyorum
ya bende mantık evliliği yapıp sevmediğim bi adamla beraber olursam nasıl olur bilmiyorum:14:

Sevmediğin bir adamla bir ömür boyu aynı yatağı paylaşmanın neresi mantıklı ki buna mantık evliliği deniyor ben bunu çözemedim mesela.

hay ağzın bal yesin ne güsel dedin öyle yaa
ben senin yorumu okurken tocam durup dururken geldi beni öle güsel öptüki
mutluluğu tarifsiz bedeli paha biçilemez :16:

aşk gönüle dolunca yaşamak ne güsellllll :21: :16:

ayy ne güzel rabbim ağzınızın tadını bozmasın

bilemiorum ki iste zorda arada kaldim boyle.ya boyle gidicem ya da sepeti takcam koluma.

Allah mutluluğunuzu bozmasın. ALLAHIM sen bütün evli çiftleri mutlu mesud et hanelerine huzur ve bereket koy YARABBI...(Amin)

bilemiorum ki iste zorda arada kaldim boyle.ya boyle gidicem ya da sepeti takcam koluma.

bak konuyada tam uygun bi durumdasın aslında aşk mı mantık mı?
sen aşık değilsin ama mantıklı bakarsan herkes iyi çok şanslısın gibi şeyler söylüyormuş
tabi sen aşık değilsin...
seçim yapmak zorundasın aşk mı mantık mı?

bak konuyada tam uygun bi durumdasın aslında aşk mı mantık mı?
sen aşık değilsin ama mantıklı bakarsan herkes iyi çok şanslısın gibi şeyler söylüyormuş
tabi sen aşık değilsin...
seçim yapmak zorundasın aşk mı mantık mı?

burdanda anlıyoruzki aşk mantıktan hep bir adım önde. Insan aşık olduğu kişi için zorluklara katlanabiliyor ama sevmediği aşık olmadığı biri için zorluklara katlanmaya kendini mecbur hissetmiyor...

burdanda anlıyoruzki aşk mantıktan hep bir adım önde. Insan aşık olduğu kişi için zorluklara katlanabiliyor ama sevmediği aşık olmadığı biri için zorluklara katlanmaya kendini mecbur hissetmiyor...

kesinlikle katılıyorum. deli gibi aşık olduğum biri vardı 2 senemi verdim ona
herşeyine her yaptığına katlanıyordum hiçbişey görünmüyordu gözüme...
ama terkedildim 5 ay önce

Back
X