• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce aşk evliliği mi yoksa mantık evliliği mi ?

Aşk tabi ki.
Ama mantık da olmalı.

Son düzenleme:
Meraba kızlar bu sorunun cevabını hep merak etmişimdir. Çevremdekiler genellikle mantık evliliği yapıyorlar. Ama ben aşk evliliğinden yanayım. Insanın aşık olduğu biriyle evlenmesi paha biçilemez bir duygu olsa gerek yani ben öyle düşünüyorum ve sizinde yorumlarımızı merak ediyorum. Sizce aşk mı yoksa mantık mı?

bende öyle düşünüyorum canım o yüzden 24 yaşıma geldim ve hala bekarım:9:
:18:

Aşk ve Mantık bir kuşun iki kanadı gibidir adeta ,
O sebeble birinden biri eksik olsa o evlilik uçamaz , seke seke ilerler ..

Aşk ve Mantık bir kuşun iki kanadı gibidir adeta ,
O sebeble birinden biri eksik olsa o evlilik uçamaz , seke seke ilerler ..

ne kadar güzel açıkladınız tebrik ederim vallahi :))

Ben mantığıma uyana aşık olurum çünkü mantığıma uyan benim dev adamımdır.. Aşk insanın gözünü kör edebiliyor, yanlışlar hep sineye çekiliyor fakat mantık evliliği öyle değil, her şeyinizi söylüyorsunuz, uyuyorsa evet diyorsunuz.. Ben mantık evliliği yapıyorum ve aşık da oldum, Rabbim herkesin gönlüne göre versin...

Ben mantığıma uyana aşık olurum çünkü mantığıma uyan benim dev adamımdır.. Aşk insanın gözünü kör edebiliyor, yanlışlar hep sineye çekiliyor fakat mantık evliliği öyle değil, her şeyinizi söylüyorsunuz, uyuyorsa evet diyorsunuz.. Ben mantık evliliği yapıyorum ve aşık da oldum, Rabbim herkesin gönlüne göre versin...

amin...Allah tamamına erdirsin

Hem aşk hem de mantık ikisi de eşit derecede olmalı mutlaka.
Terazinin dengesini bozmamak gerek , yoksa üzülmek kaçınılmaz oluyor . :31:

ikisi de olmalı ama aşktan da öte sevgi saygı olmalı.. düşünsene sana çokkk aşık ama saygı duymayan birini. korkunççç olurdu heralde:27:

ikisi de olmalı ama aşktan da öte sevgi saygı olmalı.. düşünsene sana çokkk aşık ama saygı duymayan birini. korkunççç olurdu heralde:27:

evet haklısınız ama gerçek seven saygı duymalı ;)

hem aşk hem mantık olmalı bence.

aşksız bir evlilik yapsan hayatında heyecan olmaz kalbin atmaz ayakların yerden kesilmez.hayatını yanındayken heyecanlanmadığım biriyle geçirmek zorunda kalırsan.

ama sadece aşk yetmez çünkü aşk bir gün biter.o zaman da mantık devreye girer birbirinizle uyumlu olduğunuz için sevgi ve saygıyla o evlilik sürer.

ama ikisi bir arada nerede??çok zor bulması böylesini.ben bulana kadar beklicem ve sonunda evde kalıcam galiba:1:(Tabi Allah korusun evlilik meraklısı değilim ama bir 30 umda da evlenmek isterim herhalde)

hem aşk hem mantık olmalı bence.

aşksız bir evlilik yapsan hayatında heyecan olmaz kalbin atmaz ayakların yerden kesilmez.hayatını yanındayken heyecanlanmadığım biriyle geçirmek zorunda kalırsan.

ama sadece aşk yetmez çünkü aşk bir gün biter.o zaman da mantık devreye girer birbirinizle uyumlu olduğunuz için sevgi ve saygıyla o evlilik sürer.

ama ikisi bir arada nerede??çok zor bulması böylesini.ben bulana kadar beklicem ve sonunda evde kalıcam galiba:1:(Tabi Allah korusun evlilik meraklısı değilim ama bir 30 umda da evlenmek isterim herhalde)

sen ve ben ikiz olabilir miyiz :) inanamıyorum ya resmen içimden geçenleri yazmışsın :))

Back
X