- 5 Ocak 2011
- 2.053
- 12
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arvensis böyle bir modeli varmı cidden :) varsa haber verirmisn bizede![]()
Meraba kızlar bu sorunun cevabını hep merak etmişimdir. Çevremdekiler genellikle mantık evliliği yapıyorlar. Ama ben aşk evliliğinden yanayım. Insanın aşık olduğu biriyle evlenmesi paha biçilemez bir duygu olsa gerek yani ben öyle düşünüyorum ve sizinde yorumlarımızı merak ediyorum. Sizce aşk mı yoksa mantık mı?
Aşk ve Mantık bir kuşun iki kanadı gibidir adeta ,
O sebeble birinden biri eksik olsa o evlilik uçamaz , seke seke ilerler ..
Ben mantığıma uyana aşık olurum çünkü mantığıma uyan benim dev adamımdır.. Aşk insanın gözünü kör edebiliyor, yanlışlar hep sineye çekiliyor fakat mantık evliliği öyle değil, her şeyinizi söylüyorsunuz, uyuyorsa evet diyorsunuz.. Ben mantık evliliği yapıyorum ve aşık da oldum, Rabbim herkesin gönlüne göre versin...
Hem aşk hem de mantık ikisi de eşit derecede olmalı mutlaka.
Terazinin dengesini bozmamak gerek , yoksa üzülmek kaçınılmaz oluyor .![]()
Artık 3. bi seçenek koyulmalı: Güven evliliği.
biraz ondan biraz bundan
ikisi de olmalı ama aşktan da öte sevgi saygı olmalı.. düşünsene sana çokkk aşık ama saygı duymayan birini. korkunççç olurdu heralde![]()
hem aşk hem mantık olmalı bence.
aşksız bir evlilik yapsan hayatında heyecan olmaz kalbin atmaz ayakların yerden kesilmez.hayatını yanındayken heyecanlanmadığım biriyle geçirmek zorunda kalırsan.
ama sadece aşk yetmez çünkü aşk bir gün biter.o zaman da mantık devreye girer birbirinizle uyumlu olduğunuz için sevgi ve saygıyla o evlilik sürer.
ama ikisi bir arada nerede??çok zor bulması böylesini.ben bulana kadar beklicem ve sonunda evde kalıcam galiba(Tabi Allah korusun evlilik meraklısı değilim ama bir 30 umda da evlenmek isterim herhalde)
arkadaslar merhaba
bu konuda benim bir derdim var.bilmem ki dinleyen olur mu?