kesinlikle katılıyorum. deli gibi aşık olduğum biri vardı 2 senemi verdim ona
herşeyine her yaptığına katlanıyordum hiçbişey görünmüyordu gözüme...
ama terkedildim 5 ay önce
geçmiş olsun aynısının daha beteri benim de başıma geldi ama anladımki yapacak birşey yok. Herşey kader Rabbim kadere ne yazmışsa o geliyor önümüze...
sağol canım..hayat işte herkes iyi kötü geçiyor bu yollardan
daha beteri derken nasıl?? meraklı olduğumu düşünme ne olur o kadar canım acıyorki benim gibi olanlarla konuştukça dertleştike
biraz rahatlıyorum sanki...
yok estağfurullah öyle düşünmedim. Ama buraya yazmaya kalkarsam destan yazarım heralde. Kısaca anlatayım, bir akrabama aşık olmuştum bunu biliyordu beni boş yere ümitlendirdi seviyormuş gibi yaptı ve 3 ay sonra haziranda başkasıyla evlenecek. Ben daha önce bununla ilgili konu açmıştım istersen okuyabilirsin...
ahh canım işte insanın canını en çok yakan şey ümitlendirilip ortada bırakılmak
benimki seni hiç bırakmıcam sensiz yapamam nefes bile alamam senden başkasıyla evlenemem derken
5 ay içinde 2nci sevgilisini bile yapmış...dahada ben nasıl aşka inanayım nasıl yeniden aşık olayım
aşksız evlılık bılmıyorum zor... bana gore değil... aşksız evlılık yapanlara da saygı duymuyorum...
evlilikte mantık yok ki mantık evliliği olabilir mi hiç o yüzden bir bekar olarak aşk evliliği diyorum :))
yaaa işte insanı böyle soğuturlar aşktan. Ama eğer sabırlı olursak gerçek aşk birgün mutlaka gelir ve bizi bulur inşallah...
inşallah herkes aşk dolu evlilikler yaşasın hayırlısıyla
ayy ne güzel rabbim ağzınızın tadını bozmasın
Allah mutluluğunuzu bozmasın. ALLAHIM sen bütün evli çiftleri mutlu mesud et hanelerine huzur ve bereket koy YARABBI...(Amin)
aminnnnnnnnnnnn kızlar
herkes çok mutlu aşk dolu olsun inşallah
Şu mantık evliliği dedikleri şey cüzdanın kabarıklılığıyla orantılı yapılan evlilikler mi?
Eğer öyleyse paraya sarılıp sıcacık yatar artık o kadın hayatı boyu
Anlamıyorum hiç sadece rahat bi hayat sürmek adına sevgisiz yapılan evlilikleri.
Her iki seçenekte olmalı diye düşünüyorum evliliklerde.
Şu mantık evliliği dedikleri şey cüzdanın kabarıklılığıyla orantılı yapılan evlilikler mi?
Eğer öyleyse paraya sarılıp sıcacık yatar artık o kadın hayatı boyu
Anlamıyorum hiç sadece rahat bi hayat sürmek adına sevgisiz yapılan evlilikleri.
Her iki seçenekte olmalı diye düşünüyorum evliliklerde.
ben aşık oldum evlendim tabi ortada mantıkdışı bir durumda yoktuaşk olmadan evlilik bilemiyorum çok zor olurdu herhalde dilerim herkesin mutluluk dolu aşk dolu yuvaları olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?