Sizce Askerlik Düşer mi?

duygum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
1.464
14
108
Kızlar açıldı mı bu konu bilmiyorum ama sizce seçimlerden sonra askerlik düşer mi???

Ahh Ahhh keşke düşsee amaa... Kaç defa kırıldı bizim umutlarımızzz.. Onun için hiç sanmıyorummm:59:

ya belki düşer haziranda ben bu seçimlerden sonrası için çok umutluyum düşdün allahım nolur düşsün yaaa

şu an beklemiyorum ama 6-7 ay sonra bekliycem :30:

ya 9 aya düşse nolur ki düşsün nolcak yani nedir bu ya

şu an beklemiyorum ama 6-7 ay sonra bekliycem

ya 9 aya düşse nolur ki düşsün nolcak yani nedir bu ya

Hımm...
9 aymıı:53:
12 aya düşse öpte başına koyy..
9ay olsa nişanlım gelmişti çoktaann

Son düzenleme:
belki düşer cnm sıkma canını. ki ben o kadar güçlü bi şekilde düşeceğini hissediyorum ki. bence kesin düşecek

belki düşer cnm sıkma canını. ki ben o kadar güçlü bi şekilde düşeceğini hissediyorum ki. bence kesin düşecek

Çok umutlanmak istemiyorum ama inşallahh...
Haziranda 9 aya düşerse 3ay fazla yapmış olucak aşkım....12aya düşerse direk gelicek :52:

asker yolu bekleyen biri olarak pek heveslenmemeye çalışıyorum:50::50:
duygum sende bu kadar heveslenme canım ben çok hayal kırıklığı yaşadım sende üzülme sonra
ama tabi inşallah düşer yaz sonuna kadar belli olur herhalde

@duygum
arkadaşım daha askerini göndermemişken bu konularla sıkma canını.sevdiğine sarıl güzel güzel günler geçir :34:

nasip belki düşer belki de düşmez :34:

@duygum
arkadaşım daha askerini göndermemişken bu konularla sıkma canını.sevdiğine sarıl güzel güzel günler geçir :34:

nasip belki düşer belki de düşmez :34:

haklısın cnm da ne bileyim aklıma geliyor bazen o ayrılığı nasık yaşayacağımız düşünüyorum. bazen de biran önce gitse gelse diyorum

tek tip askerlik olucak kızlar bu artık kesinleşti,yani kısa dönem 12 ay olucak :( eli kulağında

zaten son dönemde orduya harcanan maddiyetın çok fazla olduğu bu yüzden asker sayısının azaltılması gerektiği söyleniyordu. türkiye orduya çok fazla maddi harcama yapıyormuş bu yüzden askerliğin düşmesi ekonomik açıdan daha iyi olacakmış. tüm bunlar birleştirildiğinde düşecek gibi görünüyor

Bizim şafak karanlıkkkende aynı söylentiler vardı.. :31:

asker yolu beklemek gidenden çok kalanın ağzına...! biber süren bir durum! hayırlısıyla bir düşseydi sevgilime kavuşsaydım... daha gelecek iş bulcak düzen kuracak ...:) noldu güya seçimden sonra düşcek diyolarr.... 12 ay olsa da olurr o zaman sevgilim yanımda olur :) hayırlısı olsun allahımmm ne diyeyim.... zaten bütün erkekler askere zorla gidiyorlar hayatlarının en verimli zamanında iş güç le uğraşmak dururken 1.5 yıl orda heba oluyor... mutfakta pas pas yapmak 1 yıl boyunca ne kazandırır ki vatan savunmasına? askerlikte mantık yok! allah herkesi kavuştursun.... artık dayanamıyorummmm ...................:48:

Back
X