Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman Allahım askerlik düşecekmi
1 hafta sonra askere yollayacağım erkek arkadaşımı inş düşer
benim sevgilimde asker... inşallah düşer stilexxx dua edelimm tüm oyumu malum partiye veririm o zaman yeterki düşssün :) asker yolu beklemek bu kadar zor muydu?? gözyaşlarım çıldırışlarım inek gibi telefon bekleyişlerim...:) az kaldı dayanmalı dayanmalı :) hadi inşallahhhhh düşssünnn düşsüüüüüüüünn 12 aya bile razıyım :) az kaldı zaten :)
tek tip askerlik olucak kızlar bu artık kesinleşti,yani kısa dönem 12 ay olucakeli kulağında
şurda azıcık bi zamanımız kalmış... onu ilk askere gönderdiğimde.. "askerlik kessssin düşecek" haberleriyle avunuyordum :) tık yok... inşallah bizden sonrakilere vurur.. seçim sonrası ...oy toplamak için bu jesti yapmak zorundalar.... 15 ay ne yaa.. hayatının en verimli zamanında 1.5 yıl ara vermek! iş olmuyo evlilik olmuyor.... yok olmaz.. 9 ay olsun! kısa dönemlerle eşit olmalı hatta... adaletsizlik bu! onlar 5 ayda gelsin biz 3 katı süre bekleyeyelim! gerçi aşk ve sevginin kuvvetlenmesi açısından 15 ay bir ilaç:) ama çok zor.... hadi be tayyyip düşür... !![]()
şurda azıcık bi zamanımız kalmış... onu ilk askere gönderdiğimde.. "askerlik kessssin düşecek" haberleriyle avunuyordum :) tık yok... inşallah bizden sonrakilere vurur.. seçim sonrası ...oy toplamak için bu jesti yapmak zorundalar.... 15 ay ne yaa.. hayatının en verimli zamanında 1.5 yıl ara vermek! iş olmuyo evlilik olmuyor.... yok olmaz.. 9 ay olsun! kısa dönemlerle eşit olmalı hatta... adaletsizlik bu! onlar 5 ayda gelsin biz 3 katı süre bekleyeyelim! gerçi aşk ve sevginin kuvvetlenmesi açısından 15 ay bir ilaç:) ama çok zor.... hadi be tayyyip düşür... !![]()