Sizce Askerlik Düşer mi?

kızlar kimse umutlanmasın bence sadece insanları oyalıyolar başka bişey yaptıkları yok

Son düzenleme:
bence boşuna ümitlenmeyin arkadaşlar bu öyle pat diye olabilecek birşey değil. önce askerin görevini polise dağıtacaklar bu oturduktan sonra askerlik kısalacak yani çocuklarımıza artık :1:

ben ümitliyim düşmesinden terörle mücadele olaylarından sonra konu buna gelecektir diye umuyorum :) inşallahhh düşer bütün askerler öyle onu umut ediyor sevgilime diyorum galiba düşmücek diye yaa öyle mi düşmücekmiş mi ciddi misin diye soruyor kıyamam bi laf var cezaevinde af gelcek askerlikte düşcek garibin umududur diye öyle de galiba :)

24 şehit dahaaa:(( yaaa çok kötüüü bişey yaa çoookk korkunççç:( Allah rahmet eylesinn hepsine :( çook korkuyorum ben artıkk napcam nasıl göndercem bilmiyorumm :( bu gidişle vazgeçcemmm göndermektenn :(

öyle canım artık sözün bittiği yerle ya diyecek çok şey var ama hiç biri anlam ifade etmiyor :( mecbur vatan borcu diyoruz gönderiyoruz. Sıkma kendini mecbur dua et ki iyi yerlere gelsin

kızlar biz nasıl göndercez askere yaa ben kıyamam onu göndermeye ayrıca çok korkuyorum bu terör olaylarından allah sevdiklerimize yardım etsin :14::14::14:

ben gönderdim canım :(( başta zor oluyor çok o ayrılık anı gidişi..görüşme sorunu..hergün özlem artıyo falan bi süre sonra kabul ediyorsun artık alışamazsın hiç bi zaman yokluğuna ama kabul ediyorsun gitti gelecek diyorsun şafak sayıyorsun günler geçmiyo gbi geliyor ama bakıyorsun da geçiyor.. sayılı zaman sonuçta geçmeye mahkum.. Sabırlı olmak lazım..

kızlar 2012 de düşecek diye duydum.Çünkü sözleşmeli asker alınacakmış ne kadar çok alınırsa o kadar iyi:8:
İnş doğrudur:25:

hiç öyle bir beklentim yok. en fazla bulunduğu yerde çavuş olduğundan komutanı onu sevdiğinden 3-5 gün erken gönderebilirmiş olursa o olur yani :24:

Back
X