Sizce ayıp mı ettim?

Sizce flörte ayıp mı etmişim?

• Evet

OY: 56 51,9%
  • Hayır

OY: 39 36,1%
  • Kararsız/diğer

OY: 13 12,0%

• Ankete Katılan
    108
Ben olsam karşımdaki kisinin bir aptal olduğunu dusunurdum.
Yani karşıdaki kişiyi rencide etmekten ziyade bir zihinin çıkabileceği maksimum iq'yu gostermissin.
Hayatımda duyduğum en tuhaf şey bu..
Cv de isteseydin beraberinde.
Ayrıca ciddi olduğunu söylemek suretiyle diretmen, adamin "bu kadının aklından zoru mu var acaba" diyerek düşünmesine neden olmuştur.
Ha onun da senin aklına uyup atması ise saçmalığın zirvesi olmuş..
Bana çok garip geldi 🤷

Merhabalar. İnstagramdan tanışıp uzun süredir konuştuğunuz ve buluşmayı planladığınız birinden, konusu açıldığında şakayla karışık olarak adli sicil kaydı istemek kırıcı ya da güvensiz bir davranış mıdır? Bu karşı tarafı rencide edici mi sizce ? 🙄

Dün böyle bir şey yaptım başta güldük ettik ama sonradan cidden at dedim, sonra bu erkek şahıs bana biraz bozuldu, bana güvenmiyor musun dedi. Sicil kaydını da attı, temizmiş. Şüphem de yoktu zaten ama birden görmek istedim. Siz ne düşünüyorsunuz sizce ayıp mı ettim, haksız mıyım?
Çok ciddi güven probleminiz var 😐
Daha önce olumsuz bir olay mı yaşadınız

Yani karşıdaki kişiyi rencide etmekten ziyade bir zihinin çıkabileceği maksimum iq'yu gostermissin.
Ayrıca ciddi olduğunu söylemek suretiyle diretmen, adamin "bu kadının aklından zoru mu var acaba" diyerek düşünmesine neden olmuştur.
Bana çok garip geldi 🤷
Aptal falan, hakaret etmezseniz sevinirim. Şurada site sakinleriyle seviyeli bir şekilde fikir alışverisi yapıp eğleniyoruz. Siz de hakaret ederek kendi zihninizin çıkabileceği maksimum IQ yu gösteriyorsunuz herhalde

Aptal falan, hakaret etmezseniz sevinirim. Şurada site sakinleriyle seviyeli bir şekilde fikir alışverisi yapıp eğleniyoruz. Siz de hakaret ederek kendi zihninizin çıkabileceği maksimum IQ yu gösteriyorsunuz herhalde
Ben hakaret etmedim bacım..
Bana sorulsa,adam benden sicil kaydı istese ;
İşçi mi alıyorsun,yol + yemek yatıracak misin diye sorardim
Sonra bu adamin şu katılmamış bir aptal dusunur uzaklasirdim.
Bu fikir alış verisi değil,konu fake ise ,sadece eğlenmek için ise neden açıyorsunuz ?
Bir derdim var deniyor ya,o açıdan.
Yani sirf milleti guldurup konuşturmak için böyle bir konu actiysaniz,o daha da tuhaf.
Tekrar ediyorum,adam benden kağıt isetese ben o adama aptal derdim.

Ya ben buna çok güldüm ekdöeldş 🤣 adli sicilini arşiv kayıtlı isteyin bir dahakine. Belli bir yıldan sonra adli sicil kaydı silinip arşive gidiyor çünkü :confused:

Şaka bir yana insan haberleri azcık izleyince bile paranoyaklaşıyor. Sanaldan yapılan tanışmalar biraz kumar gibi. O yüzden ben kadınların temkinli olmasını anlayabiliyorum ama bir erkek için de adli sicil kaydımın istenmesi çok rahatsız edici. Eğer böyle bir paranoyaklığınız varsa sosyal ortamlarda ortak arkadaşlarınız olan kişilerle görüşmenizi tavsiye ederim.

[O yüzden ben kadınların temkinli olmasını anlayabiliyorum ama bir erkek için de adli sicil kaydımın istenmesi çok rahatsız edici. Eğer böyle bir paranoyaklığınız varsa sosyal ortamlarda ortak arkadaşlarınız olan kişilerle görüşmenizi tavsiye ederim.[/B][/B]
Ve adamın kaydı göndermesi..
Bu bile çok rahatsız edici.
Nasıl bir yokluksa,kayıt göndermeye kadar razı gelmiş adamcağız. 🤷

Bana çok garip geldi 🤷
Bide cevaba bak ne zararı varmış mış🤦🏼‍♀️ hayır çok komik birşey gibi herkesde pek eğlenmiş bu saçma şeyden
Sanarsın 40 yıllık kocalar kadınları öldürmuyor sapık psikopat çikmiyor bi siz zekisiniz

Maalesef eşimde polis memuru benim geçen anlattı yine bir bayan şahıs artık uyuşturucudan o kadar kötü haldeki gözünden vuruyormuş o mereti. Bırakın beni ben öleceğim zaten demiş
Mümkün değil, kör olur.

Yani bunu istemen çok saçma olmuş ama karşı tarafın bana güvenmiyor musun diye ağlaması, tribe girmesi ve daha yüz yüze bile görüşmediği bir insanın kendisine güvenmesini beklemesi aşırı gerçek dışı bir düşünce. Neden güvenesin? Tanıdıkça güvenirsin şu an tanımıyorsun ki. İlk etapta kendini sağlama almak zorundasın, baş başa kalmamak, tenhada gezmemek, evine mevine gitmemek gibi. Evet ilk etapta belli bir oranda güvenle başlarsın ama bu %100 olmaz. O kişi hareketleri ile güvenini kazanır veya azaltır.

Back
X