- 12 Şubat 2015
- 6.542
- 16.077
- 498
- Konu Sahibi andromeda-80
ay ne sacma ya
begenmıs almıs ılla orda begen butonuna basmak zorunda mı cıdden cok sacma nelere takılıyosunuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ama ben de hatalıyım, böyle bir zamanda böyle şeylere takıldığım içinhayir o kisi fazla tripli bir tipmis ozur dilerim dusunemedim demek yerine trip atip.uste çıkmış
Fazla.ince dusunmek iyi degildir acikcasi ben öyle ince detaylara takilan insanlarla.anlasamiyorum çünkü hayati kendilerine de etrafindakilere de zehir ediyorlarEvet ama ben de hatalıyım, böyle bir zamanda böyle şeylere takıldığım için
Evet biraz takıntılıyım malesef :) Beğen butonundan ziyade paylaş butonuna basmaması irrite etti beni. Kendi yazısı gibi paylaşmış. Bir de kişisel birşey için incelik gösterip paylaşmak için izin istememesi. Ama keşke yapmasaydımay ne sacma yabegenmıs almıs ılla orda begen butonuna basmak zorunda mı cıdden cok sacma nelere takılıyosunuz
Bende bir zamanlar öyleydim fakat anladım ki sadece kendimi yıpratıyorum. Yok o neden böyle yaptı yok şu acaba neden böyle dedi diye düşünmekten geceleri uyuyamazdım. Ama yendin artık bu durumu. Emin ol öyle daha mutlu daha huzurlu olacaksın. Lütfen sende bunun için çabalaO pervasız, takmayan insanlara çok özeniyorum ben. Hayatımda başıma ne geldiyse çok düşünmekten geldi zaten, en küçük bir lafı içimde büyütürüm de büyütürüm. Kanser olmasam bari![]()
bence alıntı yapması daha ıyı dırekt paylassa ısmın soyısmın cıkacak onun arkadaslarında bılgılerını fotolarını gorecekler hanı merak edip gibi gibi orneklerEvet biraz takıntılıyım malesef :) Beğen butonundan ziyade paylaş butonuna basmaması irrite etti beni. Kendi yazısı gibi paylaşmış. Bir de kişisel birşey için incelik gösterip paylaşmak için izin istememesi. Ama keşke yapmasaydım
Deneyeceğim, teşekkürler. Benle iyi anlaşırdınız, çünkü sosyal ortamda anlatan değil dert dinleyen insan ben olurum genelde. Burda yazdığıma bakmayın, kimseye anlatmam kendimi pek ben. Burası dert türbesi gibi zaten, herkes herkesin derdini dinliyor diye yazdım öyle kendimi rahatlatayım diyeFazla.ince dusunmek iyi degildir acikcasi ben öyle ince detaylara takilan insanlarla.anlasamiyorum çünkü hayati kendilerine de etrafindakilere de zehir ediyorlar
Bazen bosver takma deyin kendinizebir iki kez deyince bu ayrıntıcı ruh hali de torpulenmis olur
Ben de dinlemeyi severim benim anlasamam dedigim hani hayata dair cok ince detaylara takilmak yoksa kimseyle bir derdim yok :)Deneyeceğim, teşekkürler. Benle iyi anlaşırdınız, çünkü sosyal ortamda anlatan değil dert dinleyen insan ben olurum genelde. Burda yazdığıma bakmayın, kimseye anlatmam kendimi pek ben. Burası dert türbesi gibi zaten, herkes herkesin derdini dinliyor diye yazdım öyle kendimi rahatlatayım diye
Nasıl yaptınız acaba? Ben de istiyorum bunu çok. Ama nasıl vazgeçilir beynin içindeki şeylerden bulamıyorum. Mesela bu dediğim insanı takmam bile saçma aslında. Merhabam bile olmayan bir insan. Kızımın servis öğretmeniydi üç yıl önce, hiç bir samimiyetim yokBende bir zamanlar öyleydim fakat anladım ki sadece kendimi yıpratıyorum. Yok o neden böyle yaptı yok şu acaba neden böyle dedi diye düşünmekten geceleri uyuyamazdım. Ama yendin artık bu durumu. Emin ol öyle daha mutlu daha huzurlu olacaksın. Lütfen sende bunun için çabala![]()
Benden fikir almayı sever arkadaşlarım genelde, çünkü kendim için herşeyi takan ben başkaları için tam tersi tavır sergiliyorum. İnsanlar benle konuşunca rahatladıklarını söylüyor. Biraz dengesizim galibaBen de dinlemeyi severim benim anlasamam dedigim hani hayata dair cok ince detaylara takilmak yoksa kimseyle bir derdim yok :)
Hiç bu açıdan düşünmemiştim, haklısınızbence alıntı yapması daha ıyı dırekt paylassa ısmın soyısmın cıkacak onun arkadaslarında bılgılerını fotolarını gorecekler hanı merak edip gibi gibi ornekler
Ne psikolog ne de başka birşey diyeceğim. Ne ilaç ne o ne şu ne bu. Zaten bir yerden sonra öyle bir duruma geliniyorki bıkmış oluyorsunuz beyniniz yoruluyor. Ben bunu kendim yendim. Kendimi şartlayarak. Ve başardım. Sende dene ve bu işi önce kendi beyninde bitirNasıl yaptınız acaba? Ben de istiyorum bunu çok. Ama nasıl vazgeçilir beynin içindeki şeylerden bulamıyorum. Mesela bu dediğim insanı takmam bile saçma aslında. Merhabam bile olmayan bir insan. Kızımın servis öğretmeniydi üç yıl önce, hiç bir samimiyetim yok
Deneyeceğim, teşekkürler. Zaten ben de bıkma sınırındayım sudan sebeplerle kendime ettiğim eziyetlerden. İradeli biriyimdir, başarırım inşallahNe psikolog ne de başka birşey diyeceğim. Ne ilaç ne o ne şu ne bu. Zaten bir yerden sonra öyle bir duruma geliniyorki bıkmış oluyorsunuz beyniniz yoruluyor. Ben bunu kendim yendim. Kendimi şartlayarak. Ve başardım. Sende dene ve bu işi önce kendi beyninde bitir![]()
yok dengesizlik değil kisi kendine daha acımasız davranirBenden fikir almayı sever arkadaşlarım genelde, çünkü kendim için herşeyi takan ben başkaları için tam tersi tavır sergiliyorum. İnsanlar benle konuşunca rahatladıklarını söylüyor. Biraz dengesizim galiba![]()
Yok ben kimseye sorunlu demem. Genelde kendine herkesten çok değer ver, sorun ettiğin şeyler senden kıymetli değil derim. Ama kendime uygulayamam o ayrıyok dengesizlik değil kisi kendine daha acımasız davranir
Benim de boyle tanıdıklarım.var bana gelince relaks ol der kendi aynı olayi yasasa en ince detayina kadar takilir ama ben detaya takildiysam sorunluyumdur oyle bir izlenim oluşturur hemen psikolojik yardim al.der
Uygula bence :)Yok ben kimseye sorunlu demem. Genelde kendine herkesten çok değer ver, sorun ettiğin şeyler senden kıymetli değil derim. Ama kendime uygulayamam o ayrı![]()
Deniycem sağolUygula bence :)
Ama beğenmese niye paylaşsın ki kendi sayfasında?
Onu yazdım ama ona çok takılmadım aslında. Nezaketen paylaşabilir miyim diye sormamasına takılmıştım asıl. Ama sonra kendi tavrımı da gereksiz buldum burdaki yorumlara dayanarakBeğen butonuna basmak zorunda değil.