• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ayri eve cikmali miyim?

1.800tl maasla 1.000tlik kirada yapamazsiniz. Ev arkadasi toplarina hic girmeyin. Elin insaniyla ugrasmakta kolay olmayacaktir ayni evde. Anlasmazlik oldugunda, ayrilinca ne yapacaksiniz? Baskasina guvenip cikamazdim ben olsam. geri donmesi sikinti.

Elinizde sizin için faydali olacak bi meblağ olmadıkça kendinizi riske atmayın.

Yapamayıp geri dönmek yerine tam olarak hazır evlerinizi ayirin.

Calisiyorsunuz evi otel niyetiyle kullanin.

Fazla muhatap olmayin kafanizi dinleyin odanizda kitap ile falan.

Güçlü olun evet kırgınlık mühim ama en güzel sekilde evinize cikmaniz da önemli.

Allah yardım etsin.

Stüdyo (1+0) daire de yeter size. 1 yıl daha sabredin. Birikmişimizi peşinat olarak verip cüzi bir miktar kredi çekerek uzun vadede ev sahibi olun. Kredi miktarı sabit kalacağı için zamanla size dokunmaz bile. Bu arada birikmişinizi vadeli olarak altın hesabı yapın. Bu ara altın yükseliyor çünkü. Paranızı çoğaltmış olursunuz.

Bence ayri eve çıkmayın. Aylarca çalışarak yaptığınız birikiminizi sadece kira diye çöpe atarsınız. Az daha sabredip kulak tikayin evdekilere. Bir de gerçekten ülkenin neresinde olursaniz olun yalnız yaşayan kadın potansiyel tehlike altindadir maalesef. Küçük de olsa kendi evinizin kredisini verebileceginiz zaman gidersiniz.

O maaşla geçinilmez.
Kiranız 700 olsa daha uzak semt olsa yol parası verecek misiniz?
1000 lira kira dediğiniz yerde aidat var mı? Fatura, mutfak masrafı yılın en az 7 ayı ısınma gideri...
birikmiş sizi bir süre idare eder ki o da yeni ev açacağınız için o paranın 20 bini uçar gider zaten. Ya sonra?
Daha iyi şartlarda iş bakın bir yandan... bulursanız çıkarsınız...

O maaşla geçinilmez.
Kiranız 700 olsa daha uzak semt olsa yol parası verecek misiniz?
1000 lira kira dediğiniz yerde aidat var mı? Fatura, mutfak masrafı yılın en az 7 ayı ısınma gideri...
birikmiş sizi bir süre idare eder ki o da yeni ev açacağınız için o paranın 20 bini uçar gider zaten. Ya sonra?
Daha iyi şartlarda iş bakın bir yandan... bulursanız çıkarsınız...

Aidat yok olsa da oralarda 30 tl falan aidat bedeli. Kira 700 olsa yol parasi verecegim tabi ki...

Bulunduğunuz muhitten uzaklaşsaniz?
Arkadaşım Üsküdar bağlarbaşı'nda (metroya Marmaraya yakin) güzel bir apartmanda 800 TL'ye oturuyor, 2+1
Bir başka arkadaşım Yenibosna'da yayla gibi 3+1 + teraslı evine 700 TL kira ödüyor. Bir başkası Bakırköy'de Hipodrom'a yakın 1+1 evde 600 TL'ye kalıyor
Ve ben bir arkadaşım için bakarken İstanbul'un göbeğinde Şişli'de 800 liraya çok güzel apartman dairesi bulmuştum.
Bence arayan bulur.
Bütün evler sandiginiz kadar pahalli degil.
Umarım gönlünüze göre bir ev bulup aile evinden kurtulursunuz. Sonuçta mutlu olmak için boşandıniz ve su an mutsuzsunuz

Bulunduğunuz muhitten uzaklaşsaniz?
Arkadaşım Üsküdar bağlarbaşı'nda (metroya Marmaraya yakin) güzel bir apartmanda 800 TL'ye oturuyor, 2+1
Bir başka arkadaşım Yenibosna'da yayla gibi 3+1 + teraslı evine 700 TL kira ödüyor. Bir başkası Bakırköy'de Hipodrom'a yakın 1+1 evde 600 TL'ye kalıyor
Ve ben bir arkadaşım için bakarken İstanbul'un göbeğinde Şişli'de 800 liraya çok güzel apartman dairesi bulmuştum.
Bence arayan bulur.
Bütün evler sandiginiz kadar pahalli degil.
Umarım gönlünüze göre bir ev bulup aile evinden kurtulursunuz. Sonuçta mutlu olmak için boşandıniz ve su an mutsuzsunuz

Isyerim avrupa yakasinda. Acikcasi bu yakada fiyatlara sahibinden.com uzerinden baktim hep 1000 tl. Yenibosnayi ben de dusundum ama biraz cekindim orda 700 e evlet var ama yalniz bekar bi bayan olunca kararsiz kaldim. Yanlis anlasilmasin ama tek basina bi bayan modern bi semtte yasayabilir gibi gelio. Biraz daha arastiricam ama. Sizin soylediginiz diger yerlere bi bakicam. Cok teselkurler

Back
X