Sizce ayrılmak için bahane mi aramış, yoksa ailemin üzülmemesi için mi demiş bunu ??

sensizlink

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
686
146
33
Öncelikle herkese merhaba,

Bugün üye oldum,yanlış yere konu açtıysam kusura bakmayın..

9 aydır nişanlıyım ve çok sorunlu bir nişanlılık dönemi geçiriyorum..Ufak tefek sorunlarımız büyüyor,ve benim aileme her defasında yansıyor.. Daha önce ise nişanlımla 3 yıllık tanışmamız var.. Ve bu üç yılda belki 100 defa ayrılmak istemişimdir, ama beni hep ikna etti ve ayrılmadık, hep çabaladı.. Bu nişanlı iken de böyle devam etti, ve artık bizi aşıp ailelere de yansıdı.. Ve dün de bir tartışma oldu ve bize geldi, annem ben bıktım sizin tartışmalarınızdan yeter artık neyi paylaşamıyorsunuz,kimseye birşey anlatamıyorum da ama içim kan ağlıyor felan dedi.. Ve daha sonrasında yalnız kalıp konuştuğumuzda başıma öyle bir ağrı girdi ki hayatımda o anki ağrıyı hiç yaşamadım.. Karşılıklı oturuyorduk yanıma geldi, sarıldı felan.. Sonra bana dedi ki, beni ömründe istemiyorsan çıkar giderim şimdi dedi.Ama gözleri dolu,ağlayarak söyledi.. Şok oldum.. Ayrılmak için bir bahane aramana gerek yoktu direkt söyleyebilirdin dedim.. Benim istediğim bu değil ama sen istiyorsan giderim dedi.. Nedenini sorduğumda ise, benim senin aileni üzmeye hakkım yok , senin başın da benden dolayı ağrıdı felan dedi.. Bugüne kadar ayrılmak istemeyen adam için ailem gerçekten geçerli bir sebep midir? Yoksa uyduruk bir bahane mi? Sonrasında ayrılmadık.. Lütfen yorum bekliyorum..

9 aydır nişanlıyım ve çok sorunlu bir nişanlılık dönemi geçiriyorum..Ufak tefek sorunlarımız büyüyor,ve benim aileme her defasında yansıyor.. Daha önce ise nişanlımla 3 yıllık tanışmamız var.. Ve bu üç yılda belki 100 defa ayrılmak istemişimdir, ama beni hep ikna etti ve ayrılmadık, hep çabaladı.. Bu nişanlı iken de böyle devam etti, ve artık bizi aşıp ailelere de yansıdı.. Ve dün de bir tartışma oldu ve bize geldi, annem ben bıktım sizin tartışmalarınızdan yeter artık neyi paylaşamıyorsunuz,kimseye birşey anlatamıyorum da ama içim kan ağlıyor felan dedi.. Ve daha sonrasında yalnız kalıp konuştuğumuzda başıma öyle bir ağrı girdi ki hayatımda o anki ağrıyı hiç yaşamadım.. Karşılıklı oturuyorduk yanıma geldi, sarıldı felan.. Sonra bana dedi ki, beni ömründe istemiyorsan çıkar giderim şimdi dedi.Ama gözleri dolu,ağlayarak söyledi.. Şok oldum.. Ayrılmak için bir bahane aramana gerek yoktu direkt söyleyebilirdin dedim.. Benim istediğim bu değil ama sen istiyorsan giderim dedi.. Nedenini sorduğumda ise, benim senin aileni üzmeye hakkım yok , senin başın da benden dolayı ağrıdı felan dedi.. Bugüne kadar ayrılmak istemeyen adam için ailem gerçekten geçerli bir sebep midir? Yoksa uyduruk bir bahane mi? Sonrasında ayrılmadık.. Lütfen yorum bekliyorum..

Daha önce 1000 defa ayrılmak istemişsiniz, bahane arayan adam çoktan bulur giderdi. Yanınızda olduğuna göre gerçekten sizi bırakmak gibi bir niyeti yokmuş gerçekten siz ve ailenizle olan sorunlarından dolayı öyle konuşmuş bence

karlarprensi, bahane aramaış,doğruyu görmüş derken pek anlamadım ? yani niyeti ayrılmak mıydı,ya da ailemi üzmemek için çekilmeyi mi göze almış ??

Daha önce 1000 defa ayrılmak istemişsiniz, bahane arayan adam çoktan bulur giderdi. Yanınızda olduğuna göre gerçekten sizi bırakmak gibi bir niyeti yokmuş gerçekten siz ve ailenizle olan sorunlarından dolayı öyle konuşmuş bence

Ben de buna inanmak istiyorum.. kendisine birkaç defa sordum gerçekten niyetin neydi diye.. senin aileni üzmeye benim hakkın yok,o vebalin altına giremem dedi.. Bugün de sordum ben senin hayatında istemediğin biri miyim diye, hayır seni ne kadar çok sevdiğimi bilmiyor musun,ben senin üzerine titriyorum dedi.. ? ama ayrılmayı göze aldı ya,ikna olamıyorum.. sizce nedir :(

Evlenseniz de çok mutlu, huzurlu bir evliliğiniz olmayacak gibi duruyor. Neden kendinizi mutsuzluğa mahkum ediyorsunuz? Belli ki birbiriniz için doğru insanlar değilsiniz.

Evlenseniz de çok mutlu, huzurlu bir evliliğiniz olmayacak gibi duruyor. Neden kendinizi mutsuzluğa mahkum ediyorsunuz? Belli ki birbiriniz için doğru insanlar değilsiniz.

peki sizce dediğim gibi bahane mi aramış.. yoksa ailemi üzmektense bitirmek gerçek düşüncesi mi ??

Kötü bir niyet göremedim ama nişanlılık döneminin en güzel şekilde geçmesi gerekir. Evliliğin Nasıl geçeceğinin de sinyallerini verir. Önemli bir dönem. Tartışma sebeplerini yazmadığınız için yorum yapamıyorum. Yani neye dayanıyor bu anlaşmazlık? İletişim problemi mi? Başka bir sorun mu?

Ben de buna inanmak istiyorum.. kendisine birkaç defa sordum gerçekten niyetin neydi diye.. senin aileni üzmeye benim hakkın yok,o vebalin altına giremem dedi.. Bugün de sordum ben senin hayatında istemediğin biri miyim diye, hayır seni ne kadar çok sevdiğimi bilmiyor musun,ben senin üzerine titriyorum dedi.. ? ama ayrılmayı göze aldı ya,ikna olamıyorum.. sizce nedir :KK43:

Sürekli tartıştığınız için ileride mutsuz olacağınız korkusu olmuş olabilir ki normal. Daha bu şekilde anlasamiyorsaniz aynı evin içinde nasıl anlaşacaksınız? Bunu nişanlanızın sorgulaması normal, siz de sorgulayın , iyi düşünün bence

Bahane mi değil mi bilemedim ben ama anneniz çok çok haklı..
Şu anda olanlardan dolayı af dileyip sizi ikna ediyor ama genelde bu tür insanlar işi garantiledikten yani evlendikten sonra nasılsa mecbur mantığıyla özür kısmını atlıyorlar..
Hata bir kere yapılır iki kere yapılır..
Neden sürekli affediyorsunuz ki siz bu adamı?
Özür dileyeceğine kendine gelsin özür dilenecek şeyler yapmasın..

Bence de bahane aramamış ama ben bendne 1000 defa ayrılmak isteyen insandan 3. seferde ayrılırdım zaten üzüldüm nişanlınıza kusura bakmayın kavga gürültü böyle bir ilişkiyi kim ister ki..

ya o kadar ufak şeyler ki, mesela
Bahane mi değil mi bilemedim ben ama anneniz çok çok haklı..
Şu anda olanlardan dolayı af dileyip sizi ikna ediyor ama genelde bu tür insanlar işi garantiledikten yani evlendikten sonra nasılsa mecbur mantığıyla özür kısmını atlıyorlar..
Hata bir kere yapılır iki kere yapılır..
Neden sürekli affediyorsunuz ki siz bu adamı?
Özür dileyeceğine kendine gelsin özür dilenecek şeyler yapmasın..

Onun bana bir hatası yok.. yani ihanet vs. güven zedeleyecek birşey olsa ben buna gelemem zaten.. kendisi bunu iyi biliyor.. ama genelde tartışma nedenlerimizin kaynağı benim davranışlarım.. yani yüzdeye vurursak, %70 ben haksızımdır çoğu konuda.. kendisi anlaşılmayacak,uyumsuz biri de değil.. çok saygılı,abdestli namazlı biri.. düğüne 3 ay kala bu sorunlarla uğraşıyoruz ama..

ya o kadar ufak şeyler ki, mesela

Onun bana bir hatası yok.. yani ihanet vs. güven zedeleyecek birşey olsa ben buna gelemem zaten.. kendisi bunu iyi biliyor.. ama genelde tartışma nedenlerimizin kaynağı benim davranışlarım.. yani yüzdeye vurursak, %70 ben haksızımdır çoğu konuda.. kendisi anlaşılmayacak,uyumsuz biri de değil.. çok saygılı,abdestli namazlı biri.. düğüne 3 ay kala bu sorunlarla uğraşıyoruz ama..

O zaman ona haksızlık etmeyin..
Böylece sorun da kalmayacak..

Bence de bahane aramamış ama ben bendne 1000 defa ayrılmak isteyen insandan 3. seferde ayrılırdım zaten üzüldüm nişanlınıza kusura bakmayın kavga gürültü böyle bir ilişkiyi kim ister ki..

yok doğru.. ama bu defa ben istemedim ayrılığı.. akşam geldi hatta bana sarılırken dedi bunu, ama gerçekten bunu ailemin üzülmemesi için mi istiyor,yoksa beni mi istemiyor.. bu konuda ikna olamadım :(

Evlenin her tartışmada boşanalım kavgası yaparsınız. Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. 3 yıl çıktınız diye evlenmek zorunda değilsiniz. Ayrılın biraz kafa dinleyin olmazsa yine bir araya gelirsiniz zati.

Ve bu üç yılda belki 100 defa ayrılmak istemişimdir, ama beni hep ikna etti ve ayrılmadık, hep çabaladı.. Bu nişanlı iken de böyle devam etti, ve artık bizi aşıp ailelere de yansıdı.

Şu kısım beni benden aldı, kavga etmek ilişki biçiminiz olmuş.
Belki bu yüzden bu şartlarda evliliğin sağlıklı yürümeyeceğini bile idrak edemediniz ikiniz de.
Ancak işin içine aileler de girince, anlamış sevgiliniz sanırım bunun bu şekilde gitmeyeceğini.
Bahane değil... "Seviyorsak niçin kavga ediyoruz, kavga ediyorsak sevmek yetmiyor mu? Ailelerimizi de üzüyoruz" ayırımında olabilir.

Sonra bana dedi ki, beni ömründe istemiyorsan çıkar giderim şimdi dedi.Ama gözleri dolu,ağlayarak söyledi.. Şok oldum.. Ayrılmak için bir bahane aramana gerek yoktu direkt söyleyebilirdin dedim..

Size sarılarak gözleri dolan birine niçin böyle diyorsunuz, 3 senede tanıyamadınız mı sevdiğiniz adamı?
Bu ilişkinin "savaşanı" sizsiniz sanki.

Evlenin her tartışmada boşanalım kavgası yaparsınız. Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. 3 yıl çıktınız diye evlenmek zorunda değilsiniz. Ayrılın biraz kafa dinleyin olmazsa yine bir araya gelirsiniz zati.

Ama biz şuan nişanlıyız.. ve 3 ay sonra düğün var.. bu süre geçerse tekrar bir araya gelmek diye birşey olmaz ki :(

Bence 100 defa ayrılmak istediğiniz halde hala yanınızda kaldıysa bahane değildir birde gözleri dolarak söylemiş.
Kavga sebepleriniz ne peki ?
Ben biraz okuyunca sanki sizinde hatalarınız var gibi anladım.
Biraz açın isterseniz kavga sebeplerini ona göre yorumlayalım.

Back
X