Öncelikle herkese merhaba,
Bugün üye oldum,yanlış yere konu açtıysam kusura bakmayın..
9 aydır nişanlıyım ve çok sorunlu bir nişanlılık dönemi geçiriyorum..Ufak tefek sorunlarımız büyüyor,ve benim aileme her defasında yansıyor.. Daha önce ise nişanlımla 3 yıllık tanışmamız var.. Ve bu üç yılda belki 100 defa ayrılmak istemişimdir, ama beni hep ikna etti ve ayrılmadık, hep çabaladı.. Bu nişanlı iken de böyle devam etti, ve artık bizi aşıp ailelere de yansıdı.. Ve dün de bir tartışma oldu ve bize geldi, annem ben bıktım sizin tartışmalarınızdan yeter artık neyi paylaşamıyorsunuz,kimseye birşey anlatamıyorum da ama içim kan ağlıyor felan dedi.. Ve daha sonrasında yalnız kalıp konuştuğumuzda başıma öyle bir ağrı girdi ki hayatımda o anki ağrıyı hiç yaşamadım.. Karşılıklı oturuyorduk yanıma geldi, sarıldı felan.. Sonra bana dedi ki, beni ömründe istemiyorsan çıkar giderim şimdi dedi.Ama gözleri dolu,ağlayarak söyledi.. Şok oldum.. Ayrılmak için bir bahane aramana gerek yoktu direkt söyleyebilirdin dedim.. Benim istediğim bu değil ama sen istiyorsan giderim dedi.. Nedenini sorduğumda ise, benim senin aileni üzmeye hakkım yok , senin başın da benden dolayı ağrıdı felan dedi.. Bugüne kadar ayrılmak istemeyen adam için ailem gerçekten geçerli bir sebep midir? Yoksa uyduruk bir bahane mi? Sonrasında ayrılmadık.. Lütfen yorum bekliyorum..