- 31 Mart 2016
- 686
- 146
- 33
- Konu Sahibi sensizlink
Bana kızacaksınız ama çok kaprisli birisine benziyorsunuz
Çocuk doğru bi karar vermiş
nerden vardınız bu kanıya?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana kızacaksınız ama çok kaprisli birisine benziyorsunuz
Çocuk doğru bi karar vermiş
Ikide bir seni ayrilmakla tehdid eden adamla ne isin var tabiki de bahane ariyor adam kacmaya hazir birak gitsin ne hali varsa gorsun.hem belliki senin onu tutmalarin yalvarmalarin hosuna gidiyor bi kere hadi git serbestsin de bak nasil pesinde kosacak
Çook teşekkür ederim,en iyi cevabı aldım.. Bunu dediğinde gözlerinden yaşlar öyle süzülüyordu ki,ayaktaydık ve parkenin üzerine pıt pıt dökülüyordu... Beni sevmediğini zaten düşünmüyorum,3 ay sonra da düğünümüz var ve her şey hazır.. ben ayrılmayacağım....
O zaman sende de suc var.amma surekli didisilen bir iliski ne derece saglikli ola bilirki.huzur istemiyormusun?daha cicim zamanlarindasiniz siz kavga icin erkenden baslamishsanzi sonra ne olacakyanlış anladınız sanırım.. 3.5 yılır ayrılalım diyen benim.. o ilk defa dedi..
kavgalarınız neden oluyodu peki ne gibi sebeplerden? sonrasında o mu adım atıyodu?Öncelikle herkese merhaba,
Bugün üye oldum,yanlış yere konu açtıysam kusura bakmayın..
9 aydır nişanlıyım ve çok sorunlu bir nişanlılık dönemi geçiriyorum..Ufak tefek sorunlarımız büyüyor,ve benim aileme her defasında yansıyor.. Daha önce ise nişanlımla 3 yıllık tanışmamız var.. Ve bu üç yılda belki 100 defa ayrılmak istemişimdir, ama beni hep ikna etti ve ayrılmadık, hep çabaladı.. Bu nişanlı iken de böyle devam etti, ve artık bizi aşıp ailelere de yansıdı.. Ve dün de bir tartışma oldu ve bize geldi, annem ben bıktım sizin tartışmalarınızdan yeter artık neyi paylaşamıyorsunuz,kimseye birşey anlatamıyorum da ama içim kan ağlıyor felan dedi.. Ve daha sonrasında yalnız kalıp konuştuğumuzda başıma öyle bir ağrı girdi ki hayatımda o anki ağrıyı hiç yaşamadım.. Karşılıklı oturuyorduk yanıma geldi, sarıldı felan.. Sonra bana dedi ki, beni ömründe istemiyorsan çıkar giderim şimdi dedi.Ama gözleri dolu,ağlayarak söyledi.. Şok oldum.. Ayrılmak için bir bahane aramana gerek yoktu direkt söyleyebilirdin dedim.. Benim istediğim bu değil ama sen istiyorsan giderim dedi.. Nedenini sorduğumda ise, benim senin aileni üzmeye hakkım yok , senin başın da benden dolayı ağrıdı felan dedi.. Bugüne kadar ayrılmak istemeyen adam için ailem gerçekten geçerli bir sebep midir? Yoksa uyduruk bir bahane mi? Sonrasında ayrılmadık.. Lütfen yorum bekliyorum..
kavgalarınız neden oluyodu peki ne gibi sebeplerden? sonrasında o mu adım atıyodu?
Gozleri doldu, aglamakli oldu felan gec.
Bu sende etki yaratmasin.
Sende farkindasin her seferinde seni kandirdi. Simdide senin ayrilmiycagini bal gibi bildigi icin vicdan azabi yaratmaya calisiyor.
O kirilmasin uzulmesin diye kendinden vazgecme. Sonra ilerde aglayan sen olursun.
Mantigini kullan kalbinle hareket etme.
Sorunlar ne tam olarak? Ne gibi sbepten ayriliga dayaniyosunuz mesela?
Bu çok acımasızca bir yorum olmuş... Ben bir erkeğin 3.5 yıl kızın her kaprisini,tribini,kahrını çekeceğini sanmıyorum.. siz varsa kendi nişanlınızın,sevgilinizin ya da eşinizin yerine koyup onun yapabilip yapamayacağını göz önünde bulundurarak yorum yapın bence... beni kandıran felan da yok.. sonuçta karşısına çıkabilecek tek kız ben değilim.. ben ona hayatında başkası olur dediğimde,seninle ağlamayı başkalarıyla gülmeye değişmem derdi..
Bende ayni yollardan gectim merak etmeyin. Canina kiymak istedi ben ayrildim diye. Sensiz hayati istemiyorum diye kafasina tufek dayadi. Bazi insanlarda ask askliktan cikiyor. Ask ve sevgi karsilikli guzeldir. Egerki diger taraf aci cekiyosa ve mutlu edicem diyip dahada aci cektiriyosa, bu asktan cikmistir. Tamam gorunuse gore aglamalarina gore seni cook seviyor diyebilirsin. Ama inan sevmek bu degil. Bu aliskanlik ve saplanti. Benimkde aglardi, hatta hep dusunurdum onun sevgisi benden cok daha fazla diye. Cok mutlu olurdum, ama snra ogrendimki ne kdr aci cektirmisim kendi kendine bi ayrilik bi geri barismakla.
Smdi diyceksinki " senin icin aglayan, kafasina silah dayayan erkegi nasil birakabildin, nasil vicdansiz bi kizsin".
Aldatildim ben... hemde kac kere... bu sebepten biraktim. Bilmem anlata bildimmi..
Anladım.. Allah iyileriyle karşılaştırsın umarım.. tabiki yaşadıklarını yargılayacak değilim.. kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez..ama işte bizim meselemiz böyle ihanet,sadakatsizlik felan değil.. ben 3.5 yılda böyle birşey ne duydum,ne gördüm,ne hissettim..eğer öyle birşey olsa burda konu açmaya dahi vaktim olmazdı,direkt biterdi..senin gibi ben de kabullenmem bunu.. kendisi zaten inançlı,abdestli,namazlı biri.. hani mevlana ya sormuşlar sevgili nasıl olmalı diye ' en dayanılmaz olduğun zamanlarda bile sana dayanmalı diye'.. bu ilişkide fedakarlık yapan taraf o idi.. inanır mısın inanmaz mısın bilmem,ama çocuk 1 sene askerdeydi orda bile 365 günün 250 günü zulüm etmişimdir.. buna rağmen benden vaz geçmemişti... ama bu olay oldu ve ailemi üzmek istemediğini söyleyerek beni istemiyorsan giderim dedi...
neyi paylaşamıyosunuz hakikaten?
gereksiz tartışmalar işte,ben de bilmiyorum... ama son olan bu,ne dersin ailemin üzmemek için mi istersen çıkarım hayatından demiş,yoksa bunu bir bahane olarak mı kullanmış..
Anladim canim. Peki anlatirmsin sorun ne tam olarak? Ne konuda senin kaprislerini cekti? Sen ne konuda sikayet ediyodun?
anlaşamadığınızıo da kabullenmiş bence
gerçekten ayrılmak istiyor olabilir
bence sen de istemelisin
kimse 100 defa ayrılmak isteyecek kadar anlaşamadığı biriyle evlenmemeli bana göre