Sizce ayrılmak için bahane mi aramış, yoksa ailemin üzülmemesi için mi demiş bunu ??

Mesela yukarıda anlattığım olayın olma sebebi, 2 gün önce işten çıkarken çıktığını haber vermedi bana diye olay büyüdü.. kendisi de bana beni gerçekten merak eden biri olsan seni zaten habersiz koymazdım gibi bir açıklama yaptı.. o günden sonra mesela sabah mesajlarında ben günaydın canım,bitanem gibi hitaplarda bulunmadım, ve bunlara üzüldü kırıldı felan böyle yani anladın mı., benim geçmişimi ortaya getirmişti birrde ben çıldırdım.. açtım ağzımı,yumdum gözümü.. aklıma gelenler bunlar yani bu tarz tartışmalarımız anlatabildim mi..

Olaylar senden kaynaklaniyor diye biliriz o zmn?

Ailelerinize nicin yansitiyorsunuz?
Biz esimle kotu dahi olsak ikimizden baska kimse bilmez.
Nisanliniz belki de sizinle yapamayacagini anlamistir.
Biri benden yuzkez ayrilmak istese asla yüzüne bakmazdim.
Kaprisli olabilirsin bende fazlasiyla kaprisliyimdir gereksiz yere nazlanir kaprise baglarim ama hic ayrilcam da ayrilcam moduna girmem.
Bir seyi ya soylemeyin yada soylediginizi yapin.
Bir muddet sonra etkisi azalip siradanlasiyir ve karsi tarafta hukmu kalmıyor.

Ben de buna inanmak istiyorum.. kendisine birkaç defa sordum gerçekten niyetin neydi diye.. senin aileni üzmeye benim hakkın yok,o vebalin altına giremem dedi.. Bugün de sordum ben senin hayatında istemediğin biri miyim diye, hayır seni ne kadar çok sevdiğimi bilmiyor musun,ben senin üzerine titriyorum dedi.. ? ama ayrılmayı göze aldı ya,ikna olamıyorum.. sizce nedir :KK43:
Bazen insan severken de gitmeyi goze alabilir. Ben de yaptım aynısını. Uzulecegini bilsen de gidersin bazen. Sorunlu bir ilişki kimsenin isine gelmez. Defalarca ayrılmışsınız. Eger sebepsiz yere yada en basit bi sebeple onu terk ettiyseniz artik o da yorulmuştur. Bence bir de onun acisindan düşünün olayi. Ha sorunlar karsilikliysa durum farkli tabi.

Ailelerinize nicin yansitiyorsunuz?
Biz esimle kotu dahi olsak ikimizden baska kimse bilmez.
Nisanliniz belki de sizinle yapamayacagini anlamistir.
Biri benden yuzkez ayrilmak istese asla yüzüne bakmazdim.
Kaprisli olabilirsin bende fazlasiyla kaprisliyimdir gereksiz yere nazlanir kaprise baglarim ama hic ayrilcam da ayrilcam moduna girmem.
Bir seyi ya soylemeyin yada soylediginizi yapin.
Bir muddet sonra etkisi azalip siradanlasiyir ve karsi tarafta hukmu kalmıyor.

haklısınız.. hataydı işte.. bundan sonra yapmayacağım.. ama ayrılmak istese direkt ayrılmak istoyrum demez mi,olayı benim üzerime mi mal etmeye çalışıyordur bu durmda ?

haklısınız.. hataydı işte.. bundan sonra yapmayacağım.. ama ayrılmak istese direkt ayrılmak istoyrum demez mi,olayı benim üzerime mi mal etmeye çalışıyordur bu durmda ?
Belki akli karisiktir.
Empati yapmayı dene biri senden surekli ayrilmak istese ona nasil guvenirsin?

Sen zaten ayrilmak istiyormussun basindan beri. Adam aileninde seninde ne kadar uzuldugunu gorunce en dogrusunun hayatindan cikmak olduguna karar vermis, vicdan yapmis yani

Bazen insan severken de gitmeyi goze alabilir. Ben de yaptım aynısını. Uzulecegini bilsen de gidersin bazen. Sorunlu bir ilişki kimsenin isine gelmez. Defalarca ayrılmışsınız. Eger sebepsiz yere yada en basit bi sebeple onu terk ettiyseniz artik o da yorulmuştur. Bence bir de onun acisindan düşünün olayi. Ha sorunlar karsilikliysa durum farkli tabi.

sorunlar genelde benden kaynaklı,benim kendi annem bile diyor. ayrılırsanız ben sana değil o çocuğa üzülüyorum diye.. uyumsuz,anlaşılmayacak biri deil... gidince ne yaşadın peki.. dün o da gitseydi mutlu olabilir miydi,bana biraz fikir verir misin ?

Belki akli karisiktir.
Empati yapmayı dene biri senden surekli ayrilmak istese ona nasil guvenirsin?

ya ben ona zaten çok söyledim.. benim sana davrandığım gibi biri bana davransa ben onu çekmem diye, onun bana söylediği senin yapamadığın birşeyi ben yapıyorsam burda farklı birşey var demektir,benim sana olan sevgim var demektir der hep..

Anneniz bu sekilde konusuca olayın ciddiyetini yani sizi ne kadar ğzdüğünü anlamıs bence

sorunlar genelde benden kaynaklı,benim kendi annem bile diyor. ayrılırsanız ben sana değil o çocuğa üzülüyorum diye.. uyumsuz,anlaşılmayacak biri deil... gidince ne yaşadın peki.. dün o da gitseydi mutlu olabilir miydi,bana biraz fikir verir misin ?
Sorun sizden kaynakliysa once kendinizle yuzlesin. Daha sonra ise nişanınızla konusun derdinizi anlatin. Ve bu durumlarin bir daha yasanmamasi icin elinizden geleni yapin.

Ben cok zor seyler yasadim. Cunku âşıktım. Sebepsiz ve kuralsiz sevdim ben onu. Ama onun kurallari ve bahaneleri vardi. surekli sorun cikardi liseli ergenler gibi. O da senin gibi ayrilmak istedi kac kere. Her seferinde dile getirdi fln. En sonunda sevdigim halde vazgectim ondan. Canim cok yandi. 2 sene oldu hala yanar. Geri döndüm hatta ilk zamanlar ama duzelmek gibi bir niyeti yoktu. Bense ona bu sekilde katlanamazdım. Cok konustum anlatmaya calistim kendimi ama hep bencilce davrandi hic empati kurmadi. Ve ben cok yorulmuştum. Bu insanla evlensem ne kadar daha dayanirim diye düşündüm ve aylarca goz yasi döktüm onu.unutmak icin. Hatta aylar sonra aradi fln benimle tekrar eskisi gibi olmaya calisti ama adam akilli konuştum bitirdim muhabbeti. Bunun sonu yok dedim. Yine canim yandi. Ama inan sorunlu biriyle hayat boyu mutsuz olmayi kimse istemez. Canin yanar ama bir sure sonra alisirsin. Fakat evlendikten sonra bunun dönüşü olmaz. Ben boyle düşündüm ve ayrildim. Nisanlin da belki ayrilmak istediği için degil de senin mutsuz oldugunu gördüğü icin bu teklifi sunmustue sana. Zira ben de ona benimle mutsuz olmandansa bensiz mutlu olmana raziyim deyip gitmistim. Nisanlini anlamaya calis. İyi bile dayanmis onca ayriliga. Bir sure sonra kayış kopardi baskasi olsa. En basta da dediğim gibi kendinle yüzleş ve durumu duzeltmeye calis. Nisanlin da kendisini duzeltsin. Bu isler konusarak ve empati kurarak olur. Sevgi kolay bulunmuyor harcamayın birnirinizi. İnsallah cok mutlu olursunuz. Üzme kendini. Ölümden baska her seye care var.

Son düzenleme:
Sorun sizden kaynakliysa once kendinizle yuzlesin. Daha sonra ise nişanınızla konusun derdinizi anlatin. Ve bu durumlarin bir daha yasanmamasi icin elinizden geleni yapin.

Ben cok zor seyler yasadim. Cunku âşıktım. Sebepsiz ve kuralsiz sevdim ben onu. Ama onun kurallari ve bahaneleri vardi. surekli sorun cikardi liseli ergenler gibi. O da senin gibi ayrilmak istedi kac kere. Her seferinde dile getirdi fln. En sonunda sevdigim halde vazgectim ondan. Canim cok yandi. 2 sene oldu hala yanar. Geri döndüm hatta ilk zamanlar ama duzelmek gibi bir niyeti yoktu. Bense ona bu sekilde katlanamazdım. Cok konustum anlatmaya calistim kendimi ama hep bencilce davrandi hic empati kurmadi. Ve ben cok yorulmuştum. Bu insanla evlensem ne kadar daha dayanirim diye düşündüm ve aylarca goz yasi döktüm onu.unutmak icin. Hatta aylar sonra aradi fln benimle tekrar eskisi gibi olmaya calisti ama adam akilli konuştum bitirdim muhabbeti. Bunun sonu yok dedim. Yine canim yandi. Ama inan sorunlu biriyle hayat boyu mutsuz olmayi kimse istemez. Canin yanar ama bir sure sonra alisirsin. Fakat evlendikten sonra bunun dönüşü olmaz. Ben boyle düşündüm ve ayrildim. Nisanlin da belki ayrilmak istediği için degil de senin mutsuz oldugunu gördüğü icin bu teklifi sunmustue sana. Zira ben de ona benimle mutsuz olmandansa bensiz mutlu olmana raziyim deyip gitmistim. Nisanlini anlamaya calis. İyi bile dayanmis onca ayriliga. Bir sure sonra kayış kopardi baskasi olsa. En basta da dediğim gibi kendinle yüzleş ve durumu duzeltmeye calis. Nisanlin da kendisini duzeltsin. Bu isler konusarak ve empati kurarak olur. Sevgi kolay bulunmuyor harcamayın birnirinizi. İnsallah cok mutlu olursunuz. Üzme kendini. Ölümden baska her seye care var.

çok teşekkür ederim canım bu samimi yorumundan ötürü.. çok üzüldüm inan senin adına da.. umarım hak ettiğin sevgiyi tez zamanda bulursun,inan önerilerini dikkate alacağım,çok saol..

karlarprensi, bahane aramaış,doğruyu görmüş derken pek anlamadım ? yani niyeti ayrılmak mıydı,ya da ailemi üzmemek için çekilmeyi mi göze almış ??
kimseyi üzmek istememiş bence sonuçta eskiden sadece seni üzüodu bunun bir sorumluluğu yoktu şimdi ailenide üzüyor oda doğru yolu gormuş ayrılmak istemiş...

Back
X