Sizce ayrılmalı mıyım? Akıl verin bana

forlaw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
73
35
88
32
Arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var.
1 haftalık yeni bir ilişkim var eski bir arkadaşımdı kendisi. Yanyanayken iyi davranıyor sarılıyor ediyor ağzından bitanem aşkım lafı eksik olmuyor çok mutlu oluyorum fakat yanından ayrıldığımda mesajları soğuk ve sevimsiz hatta atarlı giderli. Bugün sabah gene böyle tek kelime tek kelime mesajlarla soğuk davrandığında iyi misin biraz negatifsin diye sordum bana verdiği cevap "Allah Allah başladık yine yok öyle bişey neden böyle söyleyip geriyosun beni" oldu. Bende canın sıkkın sandım abartma dedim. Peki ben yanlış anlamışım dedi bidaha da yazmadı.

Telefonda biraz kaba davrandığını daha önce belirtmiştim ona göre normal olduğunu kırdığını fark etmediğini ama ben rahatsız oluyorsam düzelteceğini söylemişti zamanla. Konuşmalarında sürekli beğenmiyosan gidebilirsin alt mesajları var kırmaktan çekinmiyor. İşin kötüsü 1 hafta sonra askere gidiyor. Askere gidince nasıl davranacak şimdi böyleyse? Bunları tek tek söyledim ona zamanla beni seveceğini şu an hoşlandığını askerde de ilgili olabilmek için elinden geleni yapacağını benimle ciddiye dönük ilişki istediğini söyledi ama benim içim rahatlamadı?

Daha ilişkinin en başında böyle sorunlar yaşamak tam anlamıyla mutlu olamamam normal mi? Sabahları mutlu değil gergin uyanıyorum bu sebeplerden resmen. Benim bildiğim ilk günler sık sık tatlı tatlı mesajlaşılır konuşulur laflar özenle seçilir. Ayrıca sürekli ellemek dokunmak istiyor bana.

Romantik olmasını güzel sözler söylemesini daha çok istediğimi öpüşmeyi sevişmeyi vs erken bulduğumu söylediğimde bana cevabı göz devirerek şöyle oldu "bundan daha romantik birşey var mı bunlar bir bütün illa mum sarılmak müzik mi olması lazım herşeyi paylaşıyorsun işte şu ilişkiye salt erotizm kafasıyla bakmayın artık bıktım sizden"
Sürekli ben anormal o normalmiş gibi tepkiler veriyor. "Tabiki daha sık ilgilenicem güzel mesajlar atıcam ama bunlar biraz zamanla oturacak şeyler sen rahatsız olduğunu söylediğinde düzeltmeye çalışacağım sabret biraz" diyor bana. Nasıl bişey bu?

İşin kötüsü 1 hafta sonra askere gidiyor. Askere gidince nasıl davranacak şimdi böyleyse? Bunları tek tek söyledim ona zamanla beni seveceğini şu an hoşlandığını askerde de ilgili olabilmek için elinden geleni yapacağını benimle ciddiye dönük ilişki istediğini söyledi

Diyelim ki askere gitti, türlü kaprisini de çektiniz "asker psikolojisi" diye kendinizi kandırarak.

Dönüp geldiğinde "zamanla severim dedim ama sevemedim, hadi selametle" derse (ki bence der, şimdi bile yolunu yapıyor) ne olacak?

Bence askerdeyken oyalanacak birini arıyor.

Kendinizi üzdürmeyin, kıymetinizi bilin.
[/QUOTE]

kadınların mesajlaşmasıyla erkeklerinki farklı oluyor aslında atar gider yapmıyordur hatta yeni çıkan bi reklam var bu konuda, kız yazıyo yazıyo yazıyo, çocuğun verdiği cevap ok:KK48:

bence sizin sorun yazdığın son paragrafta, göz devirmesi çok küçümseyici bir davranış bence, üstelik daha bir haftalık ilişki
istemediğin bi şeyide küçümseyerek senin değerlerini hafife alarak yaptırmaya çalışıyor

1 haftalık yeni bir ilişkim var eski bir arkadaşımdı kendisi....."Allah Allah başladık yine yok öyle bişey neden böyle söyleyip geriyosun beni" oldu.... Konuşmalarında sürekli beğenmiyosan gidebilirsin alt mesajları var kırmaktan çekinmiyor.

1 haftalık ilişkide "beni germe" diyen evlenince kuvvetle muhtemel döver, "beğenmiyorsan gidebilirsin" alt mesajı veren de aldatır.

Kararsız kalmanız şaşırtıcı.

Askerde yalnız kalmamak için sizinle ilişkiye başlamış gibi duruyor. Bu öküzün askerlik psikolojisiyle nasıl davranacağını hiç düşünemiyorum.

ayrıl derim zaten bir haftalık bir şeymiş. bana çok iyi niyetli gibi gelmedi. hem sen daha ne kadar bağlısın ne kadar seviyorsun ki asker yolu bekliyceksin canım

Öpüşmek sevişmek için zamana ihtiyacı yok, aramak sormak ilgi alaka için zamana ihtiyacı var!!!!
Arkana bakmadan uzaklaş, önce adam olacak yeni başlamış bir ilişkide emek verecek, sevecek, güven kazanacak
Daha en başında böyle odun olursa, bu odundan bi halt olmaz.
Sadece ömrünü yer...
Yol ver gitsin

Öpüşmek sevişmek için zamana ihtiyacı yok, aramak sormak ilgi alaka için zamana ihtiyacı var!!!!
Arkana bakmadan uzaklaş, önce adam olacak yeni başlamış bir ilişkide emek verecek, sevecek, güven kazanacak
Daha en başında böyle odun olursa, bu odundan bi halt olmaz.
Sadece ömrünü yer...
Yol ver gitsin

+1

Askerde bi sevgili mutlaka lazımdır mantığı . Hülya Avşar kartpostalları da bi yere kadar :rolleyes:

Gitmeden bir hafta önce başlamış ki onda da du bakalım ilerde belki severim şartı koşulmuş.

Ayrıl bence. Taze zaten yıkım mıkım olmaz

Ona göre mesajları falan gayet normal onun normal konuşması öyleymiş ama düzeltmeye çabalıyormuş bilmemne. Ben fazla alınganmışım(!) :KK47: ya tek istediğim araya fazla uzun saatler sokmadan arasın mesajlaşsın ve iki smiley koysun ki neşeli bir havada konuşalım. Dümdüz buz gibi bir havada kısa kısa yazıyor alıngan olan ben oluyorum. Askerde zaten sık konuşamıcak onda da ya buz gibi konuşur ya da üstünde ne var muhabbetine girer kesin. Evet üstünde ne var diye sordu bir sabah ben bozulunca da ya ne var şaka yapıyoruz hayalde mi kurmayalım hem dedi.

ayrıl derim zaten bir haftalık bir şeymiş. bana çok iyi niyetli gibi gelmedi. hem sen daha ne kadar bağlısın ne kadar seviyorsun ki asker yolu bekliyceksin canım
evet işin o yanı da var asker yolu gözleyecek kadar iyi davranmıyor bana güven vermiyor.

Yanında canim cicim derken tensel temaslarda da bulunuyorsa amacı bu olabilir.
Sevmiyor fakat sizi beğeniyordur.
Ayrılın.

Romantik olmasını güzel sözler söylemesini daha çok istediğimi öpüşmeyi sevişmeyi vs erken bulduğumu söylediğimde bana cevabı göz devirerek şöyle oldu "bundan daha romantik birşey var mı bunlar bir bütün illa mum sarılmak müzik mi olması lazım herşeyi paylaşıyorsun işte şu ilişkiye salt erotizm kafasıyla bakmayın artık bıktım sizden"
Sürekli ben anormal o normalmiş gibi tepkiler veriyor. "Tabiki daha sık ilgilenicem güzel mesajlar atıcam ama bunlar biraz zamanla oturacak şeyler sen rahatsız olduğunu söylediğinde düzeltmeye çalışacağım sabret biraz" diyor bana. Nasıl bişey bu?

1 - her erkek askere giderken arkasında saf bekleyecek tarzda kız olmasını istiyor niye olduğunu bende bilmiyorum
2- sevişme falan istiyorsa muhtemelen askere gitmeden önce ihtiyaç giderme arayışında
3- yol ver gitsin
4- hiçbir ilişki de adam öküz de olsa ilgi duyuyorsa iyi davranıyor (misal bdv konuları hepsinin ortak geçmişi böyle değildi benim öküz)

Bugün mesela sabah o yazdığı peki sen bilirsin mesajından sonra birdaha mesaj atmadı aradan kaç saat geçti. Ama bu gece onda kalmamı istiyor gidip.

"bundan daha romantik birşey var mı bunlar bir bütün illa mum sarılmak müzik mi olması lazım herşeyi paylaşıyorsun işte şu ilişkiye salt erotizm kafasıyla bakmayın artık bıktım sizden"

1 haftalık bir ilişkide böyle ölümcül bir genelleme, direkt ayrılık sebebidir.
"Sizden derken? Kaç kişiyiz biz?"

Ayrılın, bundan bi cacık olmaz.

Back
X