Sizce ayrılmalı mıyım? Akıl verin bana

Ayrıldığım için hem acı çekiyorum hem de tuhaf bir biçimde rahatlamış. Sanki biyerime bıçak saplamışlardı o acı veriyordu bıçağı çıkarırken acı en üst noktaya ulaşmış ama sonra rahatsız bir sızısı kalmış gibi . Hayır bu kadar kısa sürede nasıl bağlandığımı da anlamadım ama şimdi ayrılmasam ileride hiç yapamıcakmışım heralde :olamaz: stresten telefona bakmaktan bugün yemek bile yememişim yeni farkettim. Neyseki tecavüze uğramadan kurtuldum :KK45:

Ayrıldığım için hem acı çekiyorum hem de tuhaf bir biçimde rahatlamış. Sanki biyerime bıçak saplamışlardı o acı veriyordu bıçağı çıkarırken acı en üst noktaya ulaşmış ama sonra rahatsız bir sızısı kalmış gibi . Hayır bu kadar kısa sürede nasıl bağlandığımı da anlamadım ama şimdi ayrılmasam ileride hiç yapamıcakmışım heralde :olamaz: stresten telefona bakmaktan bugün yemek bile yememişim yeni farkettim. Neyseki tecavüze uğramadan kurtuldum :KK45:
En iyisini yapmissin.Aksama kadar aramayan bir adam zaten yoklugunu hissetmessin:KK67:

Aradı. Aklına geldi mi aramak diye açtım teli. İşten yeni çıktım ne diyorsun sen ya celallenme hemen dedi. İnsan bi 5 dk vakit ayırmaz mı bütün gün dedim ben de. Bunlar bizim için sorun olmamalı sonuçta geleceğimiz için çalışıyoruz dedi. Ben şok. Dedim hiç böylesini duymamıştım beni sevmeni bekliyorum aramanı bekliyorum askerliğini bekliyorum Nasıl ilişki bu? Bizim seninle bakış açılarımız farklı sürekli çatışıyoruz istemiyorum bu ilişkiyi ve bu sefer kararım net dedim. Bitti yanı arkadaşlar.:KK61:çok mutsuzum çook
Şimdi üzülürsün ama geleceğini kurtardın ya sen ona bak. Yakında üzülmen geçecek. İnan bana.

Adam askere gidecek, ne olacağım meçhul, şu kalan bir haftada hazır sevgili yapmışken bari ne yapıp edeyim de bir sevişeyim hayat kısa moduna girmiş. Göz devirip verdiği cevap bu manaya geliyor.

Aradı. Aklına geldi mi aramak diye açtım teli. İşten yeni çıktım ne diyorsun sen ya celallenme hemen dedi. İnsan bi 5 dk vakit ayırmaz mı bütün gün dedim ben de. Bunlar bizim için sorun olmamalı sonuçta geleceğimiz için çalışıyoruz dedi. Ben şok. Dedim hiç böylesini duymamıştım beni sevmeni bekliyorum aramanı bekliyorum askerliğini bekliyorum Nasıl ilişki bu? Bizim seninle bakış açılarımız farklı sürekli çatışıyoruz istemiyorum bu ilişkiyi ve bu sefer kararım net dedim. Bitti yanı arkadaşlar.:KK61:çok mutsuzum çook
İsabet olmuş. Mutsuz olabilirsin çünkü beklediğini bulamamışsın ama en azından 1 haftalık bir şeydi diye düşün.

:KK49::KK200:Desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar gözümü açmamı sağladınız

1 haftalıktı ama 1 yıllık gibi yorulmuşum yaa. Aynen mıç mıç olmak gerekirken bir haftada 2. Kez ayrıldım :KK45:

Doğrusunu yapmışsın bence saglam ayakkabı değilmiş

bir haftada bu kadar bağlandıysan zaman geçtikçe nasıl bağlanıcaktın bi de sen düşün erkenden bu kararı vermekle çok çok iyi yaptın.

En dogrusunu yapmissin cnm emin ol...bn ayni hatayi yaptim ustelik erkek arkadaşım bana olup bitiyodu ailesiyle bilr tanismistim donuste evlilik kesindi...askerde trip tavir teli yuzume kapatmalar herseyine katlandim, askerlik stresi dedim... Sonuc ne oldu biliyo musun? Doner donmez aldatti beni...hickimseye degmez ayrilip kurtulman en mantiklisi olmus...bundan sonra dogru insanlar cikar umarim karsina:KK24:

En dogrusunu yapmissin cnm emin ol...bn ayni hatayi yaptim ustelik erkek arkadaşım bana olup bitiyodu ailesiyle bilr tanismistim donuste evlilik kesindi...askerde trip tavir teli yuzume kapatmalar herseyine katlandim, askerlik stresi dedim... Sonuc ne oldu biliyo musun? Doner donmez aldatti beni...hickimseye degmez ayrilip kurtulman en mantiklisi olmus...bundan sonra dogru insanlar cikar umarim karsina:KK24:
Hadi yaa üzüldüm canım senin durumuna da. Sonra ne oldu peki yeni bir ilişkin var mı? :silah:bu askere gidenlere ne oluyor bilmiyorum ama ölüp biten erkek bile böyle yapıyorsa benimki heralde orada aramaya tenezzül bile etmezdi bütün yıl.

Dün mutsuzdum ama bu sabah gerginlik olmadan kafa rahat uyandığımı farkettim. Şükür allahıma:KK56::KK24:

Hadi yaa üzüldüm canım senin durumuna da. Sonra ne oldu peki yeni bir ilişkin var mı? :silah:bu askere gidenlere ne oluyor bilmiyorum ama ölüp biten erkek bile böyle yapıyorsa benimki heralde orada aramaya tenezzül bile etmezdi bütün yıl.

Dün mutsuzdum ama bu sabah gerginlik olmadan kafa rahat uyandığımı farkettim. Şükür allahıma:KK56::KK24:
sonra köpek gibi pisman oldu hala yalvariyo ama artik yuzune bakmam onun...ilk 3 ay kabus gibiydi acidan olucem saniyodum burda birsuru konum var hep kizlardan yardim istedim ama suan cok şükür iyiyim..henuz hayatima birini almadim biraz korkuyorum uzulmekten sanirim.

Arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var.
1 haftalık yeni bir ilişkim var eski bir arkadaşımdı kendisi. Yanyanayken iyi davranıyor sarılıyor ediyor ağzından bitanem aşkım lafı eksik olmuyor çok mutlu oluyorum fakat yanından ayrıldığımda mesajları soğuk ve sevimsiz hatta atarlı giderli. Bugün sabah gene böyle tek kelime tek kelime mesajlarla soğuk davrandığında iyi misin biraz negatifsin diye sordum bana verdiği cevap "Allah Allah başladık yine yok öyle bişey neden böyle söyleyip geriyosun beni" oldu. Bende canın sıkkın sandım abartma dedim. Peki ben yanlış anlamışım dedi bidaha da yazmadı.

Telefonda biraz kaba davrandığını daha önce belirtmiştim ona göre normal olduğunu kırdığını fark etmediğini ama ben rahatsız oluyorsam düzelteceğini söylemişti zamanla. Konuşmalarında sürekli beğenmiyosan gidebilirsin alt mesajları var kırmaktan çekinmiyor. İşin kötüsü 1 hafta sonra askere gidiyor. Askere gidince nasıl davranacak şimdi böyleyse? Bunları tek tek söyledim ona zamanla beni seveceğini şu an hoşlandığını askerde de ilgili olabilmek için elinden geleni yapacağını benimle ciddiye dönük ilişki istediğini söyledi ama benim içim rahatlamadı?

Daha ilişkinin en başında böyle sorunlar yaşamak tam anlamıyla mutlu olamamam normal mi? Sabahları mutlu değil gergin uyanıyorum bu sebeplerden resmen. Benim bildiğim ilk günler sık sık tatlı tatlı mesajlaşılır konuşulur laflar özenle seçilir. Ayrıca sürekli ellemek dokunmak istiyor bana.

Romantik olmasını güzel sözler söylemesini daha çok istediğimi öpüşmeyi sevişmeyi vs erken bulduğumu söylediğimde bana cevabı göz devirerek şöyle oldu "bundan daha romantik birşey var mı bunlar bir bütün illa mum sarılmak müzik mi olması lazım herşeyi paylaşıyorsun işte şu ilişkiye salt erotizm kafasıyla bakmayın artık bıktım sizden"
Sürekli ben anormal o normalmiş gibi tepkiler veriyor. "Tabiki daha sık ilgilenicem güzel mesajlar atıcam ama bunlar biraz zamanla oturacak şeyler sen rahatsız olduğunu söylediğinde düzeltmeye çalışacağım sabret biraz" diyor bana. Nasıl bişey bu?
AYRIL BENCE.

Back
X