Sizce ayrılmalı mıyım? Akıl verin bana

Bence ilk haftadan aşkım bitanem demesi çok itici. Ne çabuk moda giriyorlar ya.:110:

Evet çocuğun elini kolunu dokunmasın diye tutmaktan karate yapar gibi görüntü oluşuyor.

Bugün mesela sabah o yazdığı peki sen bilirsin mesajından sonra birdaha mesaj atmadı aradan kaç saat geçti. Ama bu gece onda kalmamı istiyor gidip.

Eee daha neyi sorguluyosun ??
Hedef belli, niyet belli..

askere gitmeden önce ne koparırsam kardır demiş paşa. he bir de bunun askerdeyken bana oranın buranın fotoğrafını gönder diyecek güncellemesi gelecek yakında :KK14:
öpüşmeye sevişmeye karşı değilim de içinde duygu barındırmadan yapılan şeylere karşıyım. aşkından ölmüyorsan yol ver gitsin, askerde bakar başının çaresine :KK51:

Ayrılmak istiyorum nasıl bir mesaj yazmalıyıım? İlgilenmiyosun desem ilk günden methiyeler mi düzeydim der sabredemedin der. Ağzına laf vermek beni ilgi arsızı gibi görmesini istemiyorum.

1 haftalık bir ilişkide böyle ölümcül bir genelleme, direkt ayrılık sebebidir.
"Sizden derken? Kaç kişiyiz biz?"

Ayrılın, bundan bi cacık olmaz.
bu cevabından sonra ayrılmıştım sonra ne yaptı gönlümü aldı bide hemen bitti dedin bilmemne diye üste çıktı.

Ayrılmak istiyorum nasıl bir mesaj yazmalıyıım? İlgilenmiyosun desem ilk günden methiyeler mi düzeydim der sabredemedin der. Ağzına laf vermek beni ilgi arsızı gibi görmesini istemiyorum.

İlgilenmiyosun diyerek ayrılınmaz. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama benim çocuk büyütmeye vaktim yok diyerek çok net bir şekilde ayrılabilirsiniz. Ya da hiç uğraşmayın hayatıma seninle devam etmek istemiyorum kal sağlıcakla diyip her yerden engelleyip ayrılın. Konuşmasına bile izin vermeyin bence çünkü sizde konuşup ayrılmanıza izin vermeyecek bi potansiyel gördüm. 2-3 güzel laf etse barışır gibi duruyorsunuz.

1 haftalık henüz ve mutsuzsun, çok üzerinde düşünmeye gerek var mı?

Arkana bakmadan kaç, cinsel yakınlık kurabilse zaten o da aynısını yapacak emin ol. Seni sevdiği falan yok, sadece kullanmak istiyor. Seninle birlikte olabilse o canımlı cicimli laflar da bıçak gibi kesilir zaten

Ayrılmak istiyorsan da öyle edebi süslü laflar arama. Senle bakış açılarımız çok farklı, sen yoluna ben yoluma de bitsin gitsin. Sonrasında da konuşturma o densizi

Merhaba :)

Bence de ayrılın. Hiç bir şey yazmayın direkt engelleyin :)

bu cevabından sonra ayrılmıştım sonra ne yaptı gönlümü aldı bide hemen bitti dedin bilmemne diye üste çıktı.

Haftalık bir ilişkiye bir kez ayrılıp barışmayı nasıl sığdırdınız? Böyle başlayan bir şeyin devamından hayır gelmez zaten.
Yine de siz bilirsiniz tabi ancak, yerinizde olsam bir saniye bile beklemem, ayrılır ve bir daha açmamak üzere bu defteri kapatırım.
Yol yakınken dönmek daha kolay olur.

Sağlıklı bir ilişki yaşamadığınız aşikar.

Başkası olsa da bana ilk günden böyle hadsiz laflar etse hiç düşünmeden ayrılırdım ama bu ilişkiye büyük umutlarla başlamıştım niyeyse meslektaşız falan diye de artısı vardı ama birinin sevmesini aşık olmasını beklemek çok yorucu demekki hele ki askerde daha da zordur eminim. Arıcak mı aramıcak mı diye düşünüp telefona bakmaktan kanser olabilirim. Ben ona duygusal yaklaşırken onun sürekli elini popoma atmaya çalışması falan kısaca tam bir hayal kırıklığı. Ona kalsa ne varmış bunda:KK12:

Bu akşam arar ya da yazdığında önce soğuk konuşup sonra da bitirmeyi planlıyorum.

Bir de ben artık evlenmek istiyorum ya böyle şeylerle uğraşacak gücüm yok. Bunu 1 yıl askerde beklicem bide gelince başkasıyla birlikte olursa kabus.

Başkası olsa da bana ilk günden böyle hadsiz laflar etse hiç düşünmeden ayrılırdım ama bu ilişkiye büyük umutlarla başlamıştım niyeyse meslektaşız falan diye de artısı vardı ama birinin sevmesini aşık olmasını beklemek çok yorucu demekki hele ki askerde daha da zordur eminim. Arıcak mı aramıcak mı diye düşünüp telefona bakmaktan kanser olabilirim. Ben ona duygusal yaklaşırken onun sürekli elini popoma atmaya çalışması falan kısaca tam bir hayal kırıklığı. Ona kalsa ne varmış bunda:KK12:

Bu akşam arar ya da yazdığında önce soğuk konuşup sonra da bitirmeyi planlıyorum.

Bir de ben artık evlenmek istiyorum ya böyle şeylerle uğraşacak gücüm yok. Bunu 1 yıl askerde beklicem bide gelince başkasıyla birlikte olursa kabus.

Siz en başından yanlış düşünüyorsunuz. Adam resmen taciz ediyor sizi ama sevgilisiniz diye laf etmiyorsunuz. 1 haftalık ilişkide ne elini popoya atması ? Arayıp yazmasını beklemeden bitirin bu ilişkiyi. Adam resmen askerde zorluk çekmesin diye size kapak atmış afedersiniz ama. Sizin yapınızı anladım şu anda az çok. Adam askerde diye üzülüp her dediğine he diyeceksiniz. Yapmayın, yol yakınken vazgeçin.

Bir haftalık bir ilişkide midenizde kelebeklerin uçuşuyor olması lazım bırak gerginliği.
İçiniz içinize sigmamali.
Eleme dokunmak ne allah aşkına 1 haftada?
Üstelik siz istemeden.
Kusura bakmayın ama aynı leveldé değilsiniz siz bu arkadaşla.

Arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var.
1 haftalık yeni bir ilişkim var eski bir arkadaşımdı kendisi. Yanyanayken iyi davranıyor sarılıyor ediyor ağzından bitanem aşkım lafı eksik olmuyor çok mutlu oluyorum fakat yanından ayrıldığımda mesajları soğuk ve sevimsiz hatta atarlı giderli. Bugün sabah gene böyle tek kelime tek kelime mesajlarla soğuk davrandığında iyi misin biraz negatifsin diye sordum bana verdiği cevap "Allah Allah başladık yine yok öyle bişey neden böyle söyleyip geriyosun beni" oldu. Bende canın sıkkın sandım abartma dedim. Peki ben yanlış anlamışım dedi bidaha da yazmadı.

Telefonda biraz kaba davrandığını daha önce belirtmiştim ona göre normal olduğunu kırdığını fark etmediğini ama ben rahatsız oluyorsam düzelteceğini söylemişti zamanla. Konuşmalarında sürekli beğenmiyosan gidebilirsin alt mesajları var kırmaktan çekinmiyor. İşin kötüsü 1 hafta sonra askere gidiyor. Askere gidince nasıl davranacak şimdi böyleyse? Bunları tek tek söyledim ona zamanla beni seveceğini şu an hoşlandığını askerde de ilgili olabilmek için elinden geleni yapacağını benimle ciddiye dönük ilişki istediğini söyledi ama benim içim rahatlamadı?

Daha ilişkinin en başında böyle sorunlar yaşamak tam anlamıyla mutlu olamamam normal mi? Sabahları mutlu değil gergin uyanıyorum bu sebeplerden resmen. Benim bildiğim ilk günler sık sık tatlı tatlı mesajlaşılır konuşulur laflar özenle seçilir. Ayrıca sürekli ellemek dokunmak istiyor bana.

Romantik olmasını güzel sözler söylemesini daha çok istediğimi öpüşmeyi sevişmeyi vs erken bulduğumu söylediğimde bana cevabı göz devirerek şöyle oldu "bundan daha romantik birşey var mı bunlar bir bütün illa mum sarılmak müzik mi olması lazım herşeyi paylaşıyorsun işte şu ilişkiye salt erotizm kafasıyla bakmayın artık bıktım sizden"
Sürekli ben anormal o normalmiş gibi tepkiler veriyor. "Tabiki daha sık ilgilenicem güzel mesajlar atıcam ama bunlar biraz zamanla oturacak şeyler sen rahatsız olduğunu söylediğinde düzeltmeye çalışacağım sabret biraz" diyor bana. Nasıl bişey bu?
Fazla bağlanmadan ayrıl ilerde saha sorun olur

Amaç belli.. hem öküz gibi davranıp hem sürekli ellemek dokunmak istiyosa bu çocuk iyi niyetli değil.. ciddi falan düşünmüyor.. sadece yanınızdayken iyi davranıyormuş ya bi düşünün bakalım acaba neden?? Ellemek dokunmak için olmasın :KK66:

salla gitsin. daha birinci haftada bunla uğraşıyosan ileride sen daha çooooook uğraşırsın. yol ver gitsin

Askere gitmeden ne yaşarsam kar diye düşünüyor sanirim.de sürekli sizi ellemeye çalışmasida cok itici sevmiyor bile onu da zamana yaymış.
Düşündüğüm gibi olmadi senden elektirik alamadim voltajin düşük,aklin bir şeyden başka birşeye basmiyor diyip ayrılın,terbiye yoksunu şahıstan.

Arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var.
1 haftalık yeni bir ilişkim var eski bir arkadaşımdı kendisi. Yanyanayken iyi davranıyor sarılıyor ediyor ağzından bitanem aşkım lafı eksik olmuyor çok mutlu oluyorum fakat yanından ayrıldığımda mesajları soğuk ve sevimsiz hatta atarlı giderli. Bugün sabah gene böyle tek kelime tek kelime mesajlarla soğuk davrandığında iyi misin biraz negatifsin diye sordum bana verdiği cevap "Allah Allah başladık yine yok öyle bişey neden böyle söyleyip geriyosun beni" oldu. Bende canın sıkkın sandım abartma dedim. Peki ben yanlış anlamışım dedi bidaha da yazmadı.

Telefonda biraz kaba davrandığını daha önce belirtmiştim ona göre normal olduğunu kırdığını fark etmediğini ama ben rahatsız oluyorsam düzelteceğini söylemişti zamanla. Konuşmalarında sürekli beğenmiyosan gidebilirsin alt mesajları var kırmaktan çekinmiyor. İşin kötüsü 1 hafta sonra askere gidiyor. Askere gidince nasıl davranacak şimdi böyleyse? Bunları tek tek söyledim ona zamanla beni seveceğini şu an hoşlandığını askerde de ilgili olabilmek için elinden geleni yapacağını benimle ciddiye dönük ilişki istediğini söyledi ama benim içim rahatlamadı?

Daha ilişkinin en başında böyle sorunlar yaşamak tam anlamıyla mutlu olamamam normal mi? Sabahları mutlu değil gergin uyanıyorum bu sebeplerden resmen. Benim bildiğim ilk günler sık sık tatlı tatlı mesajlaşılır konuşulur laflar özenle seçilir. Ayrıca sürekli ellemek dokunmak istiyor bana.

Romantik olmasını güzel sözler söylemesini daha çok istediğimi öpüşmeyi sevişmeyi vs erken bulduğumu söylediğimde bana cevabı göz devirerek şöyle oldu "bundan daha romantik birşey var mı bunlar bir bütün illa mum sarılmak müzik mi olması lazım herşeyi paylaşıyorsun işte şu ilişkiye salt erotizm kafasıyla bakmayın artık bıktım sizden"
Sürekli ben anormal o normalmiş gibi tepkiler veriyor. "Tabiki daha sık ilgilenicem güzel mesajlar atıcam ama bunlar biraz zamanla oturacak şeyler sen rahatsız olduğunu söylediğinde düzeltmeye çalışacağım sabret biraz" diyor bana. Nasıl bişey bu?
1 haftalık ilişkide mi yaşadınınz bu diyalogları.1 hafta.Yani 7 gün

Yaşın kaç bilmiyorum ama senin kendine saygın da mı yokç1 haftalık bir hadsize bu cesareti nasıl verdim diye kendini sorgula bence.

Back
X