- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var.
1 haftalık yeni bir ilişkim var eski bir arkadaşımdı kendisi. Yanyanayken iyi davranıyor sarılıyor ediyor ağzından bitanem aşkım lafı eksik olmuyor çok mutlu oluyorum fakat yanından ayrıldığımda mesajları soğuk ve sevimsiz hatta atarlı giderli. Bugün sabah gene böyle tek kelime tek kelime mesajlarla soğuk davrandığında iyi misin biraz negatifsin diye sordum bana verdiği cevap "Allah Allah başladık yine yok öyle bişey neden böyle söyleyip geriyosun beni" oldu. Bende canın sıkkın sandım abartma dedim. Peki ben yanlış anlamışım dedi bidaha da yazmadı.
Telefonda biraz kaba davrandığını daha önce belirtmiştim ona göre normal olduğunu kırdığını fark etmediğini ama ben rahatsız oluyorsam düzelteceğini söylemişti zamanla. Konuşmalarında sürekli beğenmiyosan gidebilirsin alt mesajları var kırmaktan çekinmiyor. İşin kötüsü 1 hafta sonra askere gidiyor. Askere gidince nasıl davranacak şimdi böyleyse? Bunları tek tek söyledim ona zamanla beni seveceğini şu an hoşlandığını askerde de ilgili olabilmek için elinden geleni yapacağını benimle ciddiye dönük ilişki istediğini söyledi ama benim içim rahatlamadı?
Daha ilişkinin en başında böyle sorunlar yaşamak tam anlamıyla mutlu olamamam normal mi? Sabahları mutlu değil gergin uyanıyorum bu sebeplerden resmen. Benim bildiğim ilk günler sık sık tatlı tatlı mesajlaşılır konuşulur laflar özenle seçilir. Ayrıca sürekli ellemek dokunmak istiyor bana.
Romantik olmasını güzel sözler söylemesini daha çok istediğimi öpüşmeyi sevişmeyi vs erken bulduğumu söylediğimde bana cevabı göz devirerek şöyle oldu "bundan daha romantik birşey var mı bunlar bir bütün illa mum sarılmak müzik mi olması lazım herşeyi paylaşıyorsun işte şu ilişkiye salt erotizm kafasıyla bakmayın artık bıktım sizden"
Sürekli ben anormal o normalmiş gibi tepkiler veriyor. "Tabiki daha sık ilgilenicem güzel mesajlar atıcam ama bunlar biraz zamanla oturacak şeyler sen rahatsız olduğunu söylediğinde düzeltmeye çalışacağım sabret biraz" diyor bana. Nasıl bişey bu?
Başkası olsa da bana ilk günden böyle hadsiz laflar etse hiç düşünmeden ayrılırdım ama bu ilişkiye büyük umutlarla başlamıştım niyeyse meslektaşız falan diye de artısı vardı ama birinin sevmesini aşık olmasını beklemek çok yorucu demekki hele ki askerde daha da zordur eminim. Arıcak mı aramıcak mı diye düşünüp telefona bakmaktan kanser olabilirim. Ben ona duygusal yaklaşırken onun sürekli elini popoma atmaya çalışması falan kısaca tam bir hayal kırıklığı. Ona kalsa ne varmış bunda
Bu akşam arar ya da yazdığında önce soğuk konuşup sonra da bitirmeyi planlıyorum.
Bir de ben artık evlenmek istiyorum ya böyle şeylerle uğraşacak gücüm yok. Bunu 1 yıl askerde beklicem bide gelince başkasıyla birlikte olursa kabus.
Bu yazdıklarından sonra kesinlikle ayrıl. Sana değer vermiyor sadece gönül eglendirmek amacı. Ama bunu yapmaya calisirkende bu kadar salt öküzünü hiç duymamistimEee daha neyi sorguluyosun ??
Hedef belli, niyet belli..
Başkası olsa da bana ilk günden böyle hadsiz laflar etse hiç düşünmeden ayrılırdım ama bu ilişkiye büyük umutlarla başlamıştım niyeyse meslektaşız falan diye de artısı vardı
Bir de ben artık evlenmek istiyorum ya böyle şeylerle uğraşacak gücüm yok. Bunu 1 yıl askerde beklicem bide gelince başkasıyla birlikte olursa kabus.
Adam resmen yanindayken öpüp dokunabilmek icin diller döküyor, yanindan ayrilinca da seni sevmedigi icin mesaj atmana, aramana tahammul edemiyor o sebepten gercek yuzunu gosteriyor, göz devirmesinin sebebi ise sen onu oyaliyorsun, askere gitmesine kisa bir sure kalmis ve adamin sapikca planlarini bozuyorsun, seni kullaniyor, ayril ve arkana bakmadan kac! Cok uzulursun yoksaArkadaşlar fikrinize ihtiyacım var.
1 haftalık yeni bir ilişkim var eski bir arkadaşımdı kendisi. Yanyanayken iyi davranıyor sarılıyor ediyor ağzından bitanem aşkım lafı eksik olmuyor çok mutlu oluyorum fakat yanından ayrıldığımda mesajları soğuk ve sevimsiz hatta atarlı giderli. Bugün sabah gene böyle tek kelime tek kelime mesajlarla soğuk davrandığında iyi misin biraz negatifsin diye sordum bana verdiği cevap "Allah Allah başladık yine yok öyle bişey neden böyle söyleyip geriyosun beni" oldu. Bende canın sıkkın sandım abartma dedim. Peki ben yanlış anlamışım dedi bidaha da yazmadı.
Telefonda biraz kaba davrandığını daha önce belirtmiştim ona göre normal olduğunu kırdığını fark etmediğini ama ben rahatsız oluyorsam düzelteceğini söylemişti zamanla. Konuşmalarında sürekli beğenmiyosan gidebilirsin alt mesajları var kırmaktan çekinmiyor. İşin kötüsü 1 hafta sonra askere gidiyor. Askere gidince nasıl davranacak şimdi böyleyse? Bunları tek tek söyledim ona zamanla beni seveceğini şu an hoşlandığını askerde de ilgili olabilmek için elinden geleni yapacağını benimle ciddiye dönük ilişki istediğini söyledi ama benim içim rahatlamadı?
Daha ilişkinin en başında böyle sorunlar yaşamak tam anlamıyla mutlu olamamam normal mi? Sabahları mutlu değil gergin uyanıyorum bu sebeplerden resmen. Benim bildiğim ilk günler sık sık tatlı tatlı mesajlaşılır konuşulur laflar özenle seçilir. Ayrıca sürekli ellemek dokunmak istiyor bana.
Romantik olmasını güzel sözler söylemesini daha çok istediğimi öpüşmeyi sevişmeyi vs erken bulduğumu söylediğimde bana cevabı göz devirerek şöyle oldu "bundan daha romantik birşey var mı bunlar bir bütün illa mum sarılmak müzik mi olması lazım herşeyi paylaşıyorsun işte şu ilişkiye salt erotizm kafasıyla bakmayın artık bıktım sizden"
Sürekli ben anormal o normalmiş gibi tepkiler veriyor. "Tabiki daha sık ilgilenicem güzel mesajlar atıcam ama bunlar biraz zamanla oturacak şeyler sen rahatsız olduğunu söylediğinde düzeltmeye çalışacağım sabret biraz" diyor bana. Nasıl bişey bu?
Aradı. Aklına geldi mi aramak diye açtım teli. İşten yeni çıktım ne diyorsun sen ya celallenme hemen dedi. İnsan bi 5 dk vakit ayırmaz mı bütün gün dedim ben de. Bunlar bizim için sorun olmamalı sonuçta geleceğimiz için çalışıyoruz dedi. Ben şok. Dedim hiç böylesini duymamıştım beni sevmeni bekliyorum aramanı bekliyorum askerliğini bekliyorum Nasıl ilişki bu? Bizim seninle bakış açılarımız farklı sürekli çatışıyoruz istemiyorum bu ilişkiyi ve bu sefer kararım net dedim. Bitti yanı arkadaşlar.çok mutsuzum çook