- 14 Ağustos 2015
- 1.319
- 1.020
- 133
Merhaba herkese,
Kafam o kadar karışık ki fikirlerinize çok ihtiyacım var
Erkek arkadaşımla 2.5 yılı aşkın süredir beraberiz. Ben ona hayrandım, benim için bulabileceğim en iyi erkekti ve hatta “evleneceğim erkek”ti. Çok çok fazla sevdim ve sevildim de. Bir çok ilki beraber yaşadık. Harika zamanlar geçirdik. Ta ki o askere gidene kadar.
O askerdeyken beni aşırı derecede bunalttı sinirden kaç kere ağladığımı ben bilirim, çoğu hareketiyle gözümden düştü ve daha önce göz ardı ettiğim tüm sorunlar bana gözükmeye başladı, uzak olmanın da etkisiyle ben bu aşk halinden ufak ufak çıkmaya ve mantığımı devreye sokmaya başladım
Şimdi döndü 3 haftadır beraberiz ama ben eskisi gibi hissedemediğimi fark ettim
Artık bana eskisi gibi mükemmel erkek gibi gelmiyor, çoğu hareketi gözüme batıyor. Farklı karakterlerimi olduğunu fark etmeye başlıyorum. Evlenmek istiyor ama ben korkuyorum içime sinmiyor bu fikir bir türlü. Bir yandan da seviyorum, onla yaşadığımız onca güzel şey geliyor aklıma, eskisi gibi aşk dolu hissetmek istiyorum ama olmuyor sanki 
Ben ne yapayım hanımlar? Sizce ben soğuyor muyum?
eskisi gibi olur mu dersiniz.. Bu soğukluğu o da fark etmeye başladı.
Bu arada farklı şehirlerdeyiz malesef.
Teşekkürler herkese
Kafam o kadar karışık ki fikirlerinize çok ihtiyacım var

Erkek arkadaşımla 2.5 yılı aşkın süredir beraberiz. Ben ona hayrandım, benim için bulabileceğim en iyi erkekti ve hatta “evleneceğim erkek”ti. Çok çok fazla sevdim ve sevildim de. Bir çok ilki beraber yaşadık. Harika zamanlar geçirdik. Ta ki o askere gidene kadar.
O askerdeyken beni aşırı derecede bunalttı sinirden kaç kere ağladığımı ben bilirim, çoğu hareketiyle gözümden düştü ve daha önce göz ardı ettiğim tüm sorunlar bana gözükmeye başladı, uzak olmanın da etkisiyle ben bu aşk halinden ufak ufak çıkmaya ve mantığımı devreye sokmaya başladım

Ben ne yapayım hanımlar? Sizce ben soğuyor muyum?

Bu arada farklı şehirlerdeyiz malesef.
Teşekkürler herkese