• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ayrılmalı mıyım?

bogakizii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.319
1.020
133
Merhaba herkese,

Kafam o kadar karışık ki fikirlerinize çok ihtiyacım var :KK43:

Erkek arkadaşımla 2.5 yılı aşkın süredir beraberiz. Ben ona hayrandım, benim için bulabileceğim en iyi erkekti ve hatta “evleneceğim erkek”ti. Çok çok fazla sevdim ve sevildim de. Bir çok ilki beraber yaşadık. Harika zamanlar geçirdik. Ta ki o askere gidene kadar.

O askerdeyken beni aşırı derecede bunalttı sinirden kaç kere ağladığımı ben bilirim, çoğu hareketiyle gözümden düştü ve daha önce göz ardı ettiğim tüm sorunlar bana gözükmeye başladı, uzak olmanın da etkisiyle ben bu aşk halinden ufak ufak çıkmaya ve mantığımı devreye sokmaya başladım :KK43: Şimdi döndü 3 haftadır beraberiz ama ben eskisi gibi hissedemediğimi fark ettim :KK43: Artık bana eskisi gibi mükemmel erkek gibi gelmiyor, çoğu hareketi gözüme batıyor. Farklı karakterlerimi olduğunu fark etmeye başlıyorum. Evlenmek istiyor ama ben korkuyorum içime sinmiyor bu fikir bir türlü. Bir yandan da seviyorum, onla yaşadığımız onca güzel şey geliyor aklıma, eskisi gibi aşk dolu hissetmek istiyorum ama olmuyor sanki :KK43:

Ben ne yapayım hanımlar? Sizce ben soğuyor muyum? :KK43: eskisi gibi olur mu dersiniz.. Bu soğukluğu o da fark etmeye başladı.

Bu arada farklı şehirlerdeyiz malesef.

Teşekkürler herkese

Askerdeyken bu kadar ne yaptı ki size yani orada ne yapabilir? uzak kalmanın vermiş olduğu yalnızlıkla soğumuşsunuz ve artık herşeyi gözünüze batmaya başlamış bence daha fazla rol yapmayın söyleyin ve bitirin çünkü artık sevmiyorsunuz

Mesafeler sogumaniza sebep olmuş olabilir. Bence evlenme yoluna girme , daha erken.

Yok girmem zaten ona da daha erken dedim, ama bu durum araftaymışım hissi uyandırıyor :( tam içime sinmeyen bir ilişki içerisindeyim ama ne vazgeçebiliyorum ne içim rahat devam edebiliyorum

Aklınızı karıştıran birşeyler hissettiğiniz biri olmuş olabilir mi bu dönemde? Valla böyle soğuduğunuza göre evlilik düşünmeyin ve erkek arkadaşınızı da oyalamayın bence. Soğukluk kolay kolay giderilemiyor maalesef

Demek ki eski hevesiniz geçmiş artık öyle büyük bir aşk hissetmiyorsunuz .

Askerdeyken bu kadar ne yaptı ki size yani orada ne yapabilir? uzak kalmanın vermiş olduğu yalnızlıkla soğumuşsunuz ve artık herşeyi gözünüze batmaya başlamış bence daha fazla rol yapmayın söyleyin ve bitirin çünkü artık sevmiyorsunuz

Kendi mutluluğunu bana yüklemesi, onunla her gün saatlerce telefonda konuşup moralini yükseltmemi istemesi. Benim de yorgun olduğum keyifli konuşamadığım günlerde surat yapması. Ona göre yaşamadığımı ima etmesi.
İş seyehatlerimi burnumdan getirmesi.
Doğum günümü yalnız geçirmemek için bir arkadaşımla yemek yedim 9da döndüm diye o günü burnumdan getirmesi, neden eve gidip onla kamerada konuşmamışım diye sorgulaması.
Ve askerden dönmesine rağmen her gün moralinin bozuk olması hala benle konuşmadan iyi olamaması

Vazgeçemeyişiniz aşktan değil yaşanmışlıklardan, alık olmadığınız bir adamla evlenmeyin derim

üşenmedim buyur

bu çocuğu bir gün terkedeceksin..

sevdiğin için kurtarmak istiyorsun da nereye kadar seveceksin önemli olan bu..

ben sizin bu sevgilinize iş seyahatleri konusundaki düşüncesinden beri kılım:))
bitmişsiniz zaten artık uzatmaları oynuyorsunuz ..
önceden yazmıştım diye hatırlıyorum ayrılın diye ama tabi burda insanların yazmasıyla ne sevgi bitiyor ne de kimse birden ayrılma düşüncesine giriyor .. yaşayıp görmek doğamızda var .. sizde görmeye başlamışsınız ister şimdi ayrılın ister sonunu görüp ayrılın..
kimse kimse için hayatından vazgeçmesin ha ben çok fedakarım vazgeçerim diyorsa da başa kakıp durmasın.. ben senin için bunu yaptım sen şunu bile yapamıyorsun kafasına girmesin zira aslında yaptığı fedakarlığı kendisi sevdiği için istediği için ve sonuç olarak kendisi için yapmıştır.. bunu karşı tarafa yıkıp bak sende şunu yap yoksa senle evlenmem diyen de varsın yoluna gitsin edirnede açsın bürosunu..

boşuna vakit kaybettin bunca zaman.

Aklınızı karıştıran birşeyler hissettiğiniz biri olmuş olabilir mi bu dönemde? Valla böyle soğuduğunuza göre evlilik düşünmeyin ve erkek arkadaşınızı da oyalamayın bence. Soğukluk kolay kolay giderilemiyor maalesef

Gerçekten kimse olmadı :( ama o kadar bunaldım ki psikolojim bozuldu antidepresan kullanıyorum :(

Bence bu adam sıkıntıya gelememis. Senin ustune gelmiş.

Yine de ben esimle evlenmeden önce acaba ayrilsak mi diye dusundugum zamanlar da olmuştu. Ama cok sukur dogru karar verio evlenmişiz. Akisina birak biraz. Kismetse oluyor bu işler.

Gerçekten kimse olmadı :KK43: ama o kadar bunaldım ki psikolojim bozuldu antidepresan kullanıyorum :KK43:
Antidepresan kullanacak kadar neden bozuyorsunuz ki psikolojinizi ? İnsanlar çoluk çocuğa rağmen eşlerinden ayrılıyor. Yahu ayrılmak bu kadar da korkutmasın. Kimnilir belki çok daha iyi ilişkiler bekliyor sizi

Kendi mutluluğunu bana yüklemesi, onunla her gün saatlerce telefonda konuşup moralini yükseltmemi istemesi. Benim de yorgun olduğum keyifli konuşamadığım günlerde surat yapması. Ona göre yaşamadığımı ima etmesi.
İş seyehatlerimi burnumdan getirmesi.
Doğum günümü yalnız geçirmemek için bir arkadaşımla yemek yedim 9da döndüm diye o günü burnumdan getirmesi, neden eve gidip onla kamerada konuşmamışım diye sorgulaması.
Ve askerden dönmesine rağmen her gün moralinin bozuk olması hala benle konuşmadan iyi olamaması

İnsan askerde daha çok ilgi bekleyebilir normaldir. Yorgun olmakla isteksiz konuşmak arasında çok fark vardır ben ne kadar yorgun olursam olayım eşimle konuşmaktan keyif alırım sizin suratınız asık olunca onunda olur. Doğumgününüzde daha onunla kamerada bile konuşmadan çıkıyorsunz haliyle o aramanızı bekliyor 2. sıraya düşmüş hissediyor. Ve sizle konuşmadan morali iyi olmuyorsa sizi seviyor demektir yani sizinle konuşunca moralinin düzelmesi kötü birşey mi anlamadım bence kesinlikle uzatmayın madem bunlarla ayrılacaksanız açıkça söyleyin o da yoluna baksın

Aşık olmadığın bir adamla beraber olma . Zoraki yürütmenin mantığı yok .durumu açıkla ,onun da zamanını çalma . Böyle daha rahat hissedersin .

Back
X