Sizce ayrılmalı mıyım?

Sürekli mutsuz biri seni de mutsuz eder. Üstelik kendine güveni olmayan, bu yüzden de sana da güvenmeyen biri anladığım kadarıyla. Ayrılınca bir süre boşluğa düşersin ama bir iki ay sonra çoooook ferahlarsın. İyi ki ayrıldım dersin. Bu adamla geleceğin hiç parlak görünmüyor çünkü!!!

Bir de, kendi mutluluğunu sana bağlayan adam üstünde yük gibidir. Boşuna karartma güzel günlerini!

Açtığınız 15000 konuda ayrılın demiştik zaten
Hiçbirini dinlemediniz,bunu da dinlemezsiniz
Muhtemel bir sonraki konunuz: gelin çiçeğim sizce hangisi olsun kizlar???

Merhaba herkese,

Kafam o kadar karışık ki fikirlerinize çok ihtiyacım var :KK43:

Erkek arkadaşımla 2.5 yılı aşkın süredir beraberiz. Ben ona hayrandım, benim için bulabileceğim en iyi erkekti ve hatta “evleneceğim erkek”ti. Çok çok fazla sevdim ve sevildim de. Bir çok ilki beraber yaşadık. Harika zamanlar geçirdik. Ta ki o askere gidene kadar.

O askerdeyken beni aşırı derecede bunalttı sinirden kaç kere ağladığımı ben bilirim, çoğu hareketiyle gözümden düştü ve daha önce göz ardı ettiğim tüm sorunlar bana gözükmeye başladı, uzak olmanın da etkisiyle ben bu aşk halinden ufak ufak çıkmaya ve mantığımı devreye sokmaya başladım :KK43: Şimdi döndü 3 haftadır beraberiz ama ben eskisi gibi hissedemediğimi fark ettim :KK43: Artık bana eskisi gibi mükemmel erkek gibi gelmiyor, çoğu hareketi gözüme batıyor. Farklı karakterlerimi olduğunu fark etmeye başlıyorum. Evlenmek istiyor ama ben korkuyorum içime sinmiyor bu fikir bir türlü. Bir yandan da seviyorum, onla yaşadığımız onca güzel şey geliyor aklıma, eskisi gibi aşk dolu hissetmek istiyorum ama olmuyor sanki :KK43:

Ben ne yapayım hanımlar? Sizce ben soğuyor muyum? :KK43: eskisi gibi olur mu dersiniz.. Bu soğukluğu o da fark etmeye başladı.

Bu arada farklı şehirlerdeyiz malesef.

Teşekkürler herkese
Duygularin kalmamis artik oyalamadan hemen hislerini soyle bitir

Antidepresan kullanacak kadar neden bozuyorsunuz ki psikolojinizi ? İnsanlar çoluk çocuğa rağmen eşlerinden ayrılıyor. Yahu ayrılmak bu kadar da korkutmasın. Kimnilir belki çok daha iyi ilişkiler bekliyor sizi

Bu geçici bir dönem, dönünce her şey düzene girecek eskisi gibi olacağız diye düşündüm. Ama öyle olmadı tabi :(

İnsan askerde daha çok ilgi bekleyebilir normaldir. Yorgun olmakla isteksiz konuşmak arasında çok fark vardır ben ne kadar yorgun olursam olayım eşimle konuşmaktan keyif alırım sizin suratınız asık olunca onunda olur. Doğumgününüzde daha onunla kamerada bile konuşmadan çıkıyorsunz haliyle o aramanızı bekliyor 2. sıraya düşmüş hissediyor. Ve sizle konuşmadan morali iyi olmuyorsa sizi seviyor demektir yani sizinle konuşunca moralinin düzelmesi kötü birşey mi anlamadım bence kesinlikle uzatmayın madem bunlarla ayrılacaksanız açıkça söyleyin o da yoluna baksın

Bilmiyorum belki de haklısınızdır sorun olmaması gereken şeyleri tamamen kendi yüzümden sorun ediyorumdur :( ama eskisi gibi hissetmek de istiyorum ona karşı :(

Aşk denen şey bilimsel olarak 2,3 senede bittigi kanıtlanmış bir şey. Aşk bitince ortaya sevgi çıkıyor , yeterince sevilmediyse karşı taraf bir soğuma oluyor , alışkanlıklar aşk zannediliyor bitmiyor uzadikca uzuyor ve bir gun sonu ayrılık oluyor ister istemez.

Sonuç belli aslında. Sadece uzatmaları oynuyorsunuz.

Kafanızda en ufak bir soru işareti bile varsa o ilişkiyi sürdürmeyin derim. Eğer soğuma olmadıysa henüz, karşınıza alırsınız sevgilinizi; ilişkinizi masaya yatırıp sil baştan yapabilirsiniz.

Ancak bir ilişkide soğuma olduysa, tekrar ısınmak mümkün olmuyor. Tekrar sevebilmek ve ısınabilmek, olmayacak duaya amin demeye benziyor.

Anlattıklarınıza göre ben sevgilinizin davranışlarını ve isteklerini çok garip bulmadım. O da zor günlerinden dolayı sizden daha çok ilgi bekliyor, aklı sürekli sizde ve nazı geçiyor.

Ama dediğim gibi içinize soğukluk geldiyse, ona da kendinize de eziyet etmeyin. En kötü karar kararsızlıktan iyidir. Kendinize bu kötülüğü yapmayın.

Bu soruyu sorduran adamla sırf alışkanlıklarınız var diye ilişkiye devam etmeyin.

Merhaba herkese,

Erkek arkadaşımla 2.5 yılı aşkın süredir beraberiz. Ben ona hayrandım, benim için bulabileceğim en iyi erkekti ve hatta “evleneceğim erkek”ti. Çok çok fazla sevdim ve sevildim de. Bir çok ilki beraber yaşadık. Harika zamanlar geçirdik. Ta ki o askere gidene kadar.

O askerdeyken beni aşırı derecede bunalttı sinirden kaç kere ağladığımı ben bilirim, çoğu hareketiyle gözümden düştü ve daha önce göz ardı ettiğim tüm sorunlar bana gözükmeye başladı, uzak olmanın da etkisiyle ben bu aşk halinden ufak ufak çıkmaya ve mantığımı devreye sokmaya başladım :KK43: Şimdi döndü 3 haftadır beraberiz ama ben eskisi gibi hissedemediğimi fark ettim :KK43: Artık bana eskisi gibi mükemmel erkek gibi gelmiyor, çoğu hareketi gözüme batıyor. Farklı karakterlerimi olduğunu fark etmeye başlıyorum. Evlenmek istiyor ama ben korkuyorum içime sinmiyor bu fikir bir türlü. Bir yandan da seviyorum, onla yaşadığımız onca güzel şey geliyor aklıma, eskisi gibi aşk dolu hissetmek istiyorum ama olmuyor sanki :KK43:

Ben ne yapayım hanımlar? Sizce ben soğuyor muyum? :KK43: eskisi gibi olur mu dersiniz.. Bu soğukluğu o da fark etmeye başladı.

Teşekkürler herkese
Evlenmek için sakın acele etme zamana birak

size 150 kere ayrıl denildi zaten… dinlemiyorsunuz. farklı bir şey işitmeyeceksiniz. niye konu açtınız ki?

Ben diğer arkadaşlar gibi düşünmüyorum askerlik çok farklı bir psikoloji. Ve sevgilisi askerde olanlar en az sizin kadar zorlanıyorlar. Belki sizde biraz bıkma hissi oluşturmuş olabilir. Ama biraz kendinizi onun yerine koyun . Enine boyuna düşünerek karar verin .

Bu konuyu ona anlatsaniz? Belki sizi sogutan, aklinizi karistiran hareketlerinin bi' aciklamasi vardir.. Aklinizdaki soru isaretlerini giderince daha temiz dusunursunuz.. Yani bitirmek istiyorsunuz ama bi yandan da ilerde pisman olursunuz gibi konusmussunuz cunku emin degilsiniz.. Evlilik kadar ciddi bir sey dusunulmusse bence bi konusun bu durumu onunla.

Benim sevgilim 5 ay önce askerden geldi, bir yıl yaptı askerliğini. O kadar zor bir dönem geçirdi ki. Askerde tamamen farklı ortam, tanımadıkları milyon tane cins cins insan..Biri sevdiğine küfreder, biri botlarını çalar,biri gecenin körü uyandırıp şaka yapar, biri hakaret eder saçma salak davranır, biri sevdiğinin fotoğrafını çalar. Ki bunlar çok gurura dokunan şeyler. Bunlara sabretmek zorunda kaldıkları için dengeleri de ruh halleri de şaşıyor inan. Belli ki seni kaybetme korkusu yaşamış. Asla yaptıkları doğru demiyorum fakat o psikolojiyi biliyorum. Benim sevgilim geldikten anca 2 ay sonra kendini tam anlamıyla toparlayabildi. Çok zordu, Allahım tüm askerlerimizin yardımcısı olsun. Kısacası bu bir süreç.. sabrettik ve kazandık biz çok şükür.. Umarım sizin de düzelir.. Ama soğuduysan problem büyük...

Merhaba herkese,

Teşekkürler herkese
Böyle soğuduysan dersi falan bahane et evlenme. Biraz takılırsın hala sevemiyorum diyosan ayrılırsın

Kendi mutluluğunu bana yüklemesi, onunla her gün saatlerce telefonda konuşup moralini yükseltmemi istemesi. Benim de yorgun olduğum keyifli konuşamadığım günlerde surat yapması. Ona göre yaşamadığımı ima etmesi.
İş seyehatlerimi burnumdan getirmesi.
Doğum günümü yalnız geçirmemek için bir arkadaşımla yemek yedim 9da döndüm diye o günü burnumdan getirmesi, neden eve gidip onla kamerada konuşmamışım diye sorgulaması.
Ve askerden dönmesine rağmen her gün moralinin bozuk olması hala benle konuşmadan iyi olamaması

Ben de askerlik gibi bir yerde olsaydım ve sevgilim benimle konusmak yerine arkadaşlariyla dogum gününü kutluyor olsaydı ben de sorun çıkartırdım. Bu özel günde elimde olmadan ondan uzaktayken o da biraz fedakarlık yapıp benimle vakit gecirmeliydi derdim. Bu konuda sevgilinize katılıyorum.

Ve askere gidip de normal kalabilen biri olduğunu pek görmedim. Egitimli kültürlü insanlarla cahil hatta okuma yazmayı bile askerde öğrenen insanlar birarada oluyor. Üstelik askeriyede hicbir mantığı da sorgulamıyosun. Gercekten tam bir sinir harbi.

Evet zorlanmışsınız ama sevgilinize biraz süre tanıyın bence. Sizi de konularınızı da biliyorum. Bundan önceki sorunlarda ayrılacak kadar sorun görmemişsiniz demekki o yüzden onların üzerinde durmuyorum.

Biraz birbirinize vakit ayırın. Daha sakin ya da daha eglenceli aktiviteler yapın. Hala düzelmezse düşünürsünüz

Bazen biz gözümüzde öyle bi büyütüyoruz ki sonra bakıyoruz aslında alakası yok :) Aşık değilsen, en önemlisi anlaşamıyorsan sakın ciddi bi yola girme

Back
X