- 9 Nisan 2024
- 6
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi prenseskralice12
-
Arkadaşlar herkese hayırlı sahurlar. Ben sevgilimin cüzdanında eski sevgilisinin adını gördüm. Ondan sonraki günlerde de notlarinda tanışma tarihlerini gördüm hatta onun üstünde de benim doğum tarihimi yazmış yani görmüş ama silmemiş gerçekten sevgilimi çok seviyorum ne yapacağım bilmiyorum henüz 1 aylık sevgiliyiz ama çok bağlandım. Ve ne bileyim mesela kavga ettikten sonra ben bunu her yerden engelleyince benim için ağlıyor bana sevildiğimi hissettiriyor lakin aklımda hep bir şüphe var.
Sordum unuttum falan diyo ama bana yalan gibi geldiGorunce sormadiniz mı bu nedir diye?
Sordum unuttum falan diyo ama ben inanmadım acikcasiVay arkadaş 1 ayda böylesine nasıl bağlanıyorsunuz?
Hadi bağlandığınız bir ayda engellemeli kavgayı nasıl ediyorsunuz ?
Cüzdanda ismi görünce sormadın mı ?
1 aylık ilişkide kavga ediyorsunuz, her yerden engelliyorsunuz ve sevgiliniz ağlıyor öyle mi?
Mükemmel bir ilişkiymiş gerçekten. Neden böyle bir şey yaptığına anlam veremedim ben.
Timsah gözyaşları gibime geldi çünkü 1 ay oldu daha hemen bağlanması imkansiz yani ağlayacak kadar üstelik erkek1 aylık ilişkide kavga ediyorsunuz, her yerden engelliyorsunuz ve sevgiliniz ağlıyor öyle mi?
Mükemmel bir ilişkiymiş gerçekten. Neden böyle bir şey yaptığına anlam veremedim ben.
Boyle giderse sen o listeye daha cok ekleme yaparsin deyip gitseydiniz.Sordum unuttum falan diyo ama ben inanmadım acikcasi
Eh yapacak bişi yok sözüne güveneceksiniz madem o kadar bağlandınızSordum unuttum falan diyo ama ben inanmadım acikcasi
Ben şuan da üniversite için yurtta kalıyorum sevgilim de öyle. Şöyle düşünüyorum ben yatay geçiş yapacağım zaten bu sene içerisinde seneye burada olmayacağım bu yaz da yol erkenken yol veriyim diyorum yoksa daha çok bağlanacagimEh yapacak bişi yok sözüne güveneceksiniz madem o kadar bağlandınız
E zaten mantıklısı o. Sen konuya ne kadar bağlandığını söylediğin için bizim de elimizi kolumuzu bağladın. Ama yapacağın şey uzatmadan yol vermekBen şuan da üniversite için yurtta kalıyorum sevgilim de öyle. Şöyle düşünüyorum ben yatay geçiş yapacağım zaten bu sene içerisinde seneye burada olmayacağım bu yaz da yol erkenken yol veriyim diyorum yoksa daha çok bağlanacagim
1ayda nasıl çok bağlanılıyor, bize de öğretir mısınız?Arkadaşlar herkese hayırlı sahurlar. Ben sevgilimin cüzdanında eski sevgilisinin adını gördüm. Ondan sonraki günlerde de notlarinda tanışma tarihlerini gördüm hatta onun üstünde de benim doğum tarihimi yazmış yani görmüş ama silmemiş gerçekten sevgilimi çok seviyorum ne yapacağım bilmiyorum henüz 1 aylık sevgiliyiz ama çok bağlandım. Ve ne bileyim mesela kavga ettikten sonra ben bunu her yerden engelleyince benim için ağlıyor bana sevildiğimi hissettiriyor lakin aklımda hep bir şüphe var.
Sende benim yerimde olsan aynısı ni yapardın dimiE zaten mantıklısı o. Sen konuya ne kadar bağlandığını söylediğin için bizim de elimizi kolumuzu bağladın. Ama yapacağın şey uzatmadan yol vermek
“Şüpheleniyorsam doğrudur” diye bir söz var. Şüphe durduk yere gelmez. Gerçekten unutmuş olsa onu gördüğünde ki hali tavrı mahcubiyetini anlardın. Ya da senin cüzdanın eski erkek arkadaşının misal fotosu çıksa ne tepki verirdi?Sende benim yerimde olsan aynısı ni yapardın dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?