Biraz uzun olabilir ama bir çıkmazdayım yardımınızı bekliyorum.
Evliliğimin 5. Yılındayim ve toplamda 7 yıldır beraberiz. Biraz başları anlatayım. Biz eşimle tanışmadan önce ikimizde bir ilişkiden yeni çıkmıştık. Benim ondan önce 5 sene süren bir ilişkim vardı, onun da iki yıl sürmüş. Doğrusu ben eşimden çok hoşlandım ve tanımak istedim. O da aynı şekilde. Ama yeni biten bir ilişkim olduğundan ve çok da acı çekmiştim zamanında ben biraz bocalamistim. Esimleydim ama eski sevgilimin profiline bakıyor, onu biraz da olsa unutamıyordum. Eşim de en başında bunlara şahit oldu. Ve bunlara ragmen yanımda kaldı. Zamanla ben eşime aşık oldum, eski ilişkimi de unuttum. Bir çocuğumuz oldu. Fakat ben birkac kere eşimin eski sevgilisine baktığını gördüm instadan.
İşte her şey bu şekilde başladı, ben ne zaman aşık oldum eşim benden uzaklaştı sanki. Eski sevgilisini de görünce böyle kafama aşırı taktım ve ona bunu söyledim. Sen de bakıyordun sen benden farklı mıydın dedi... Ben seni seviyorum, ben düşünmüyorum onu birkaç kez denk geldi sadece konuyu büyütme dedi. Ama hep bu eskiden olanları vurdu yüzüme.
Esimin beni çok sevdiğini sanıyordum ben. Ama bana ben yandım tutmuştum mu dedim sana, senle çok farklı bakıyoruz. Sen filmlerdeki gibi aşklar bakismalar istiyorsun ben dümdüz yaşayan biriyim dedi. Dile getirmiyorum diye hemen kafanda yazıp ciziyorsun sevdiğimi söylemiyorum diye sevmemiş olmuyorum dedi.
Kızlar ben hak ettim sanırım, yasattigimi yaşıyorum galiba. O kızı unutmadı, bana hiç aşık olmadı, beni sevmiyor, unutmak ve hayatına devam etmek için evlendi... Binbir çeşit cümle var kafamda. Hiç mutlu değilim, boşanmayı bile düşündüm ama çocuğumuz var. Ben isterdim ki eşim bana çok aşık olsun, bensiz yapamazsın. Kaldıramıyorum. Ne yapacağım ben, psikologa gitmeyi dusunuyorum çünkü sevilmedigimi hissettiğim yerden gidemiyorum. Acı çekiyorum. Sevgisiz hissediyorum ne kadar seviyorum dese de. O kız gibi sevmemiş iste. Sizce ayrilmali miyim ya da beni çok sever mi? Napmaliyim.
Bu arada eşim cocugumuzla çok güzel ilgilenir, bana karşı hep sevecen ve espirilidir. Ama mesela birliktelik çok az ister iki üç ayda bir, bana hep arkası dönük yatar, özel gün kutlamaz... Bana kiyamsdigi anlar da var ama.. sanki böyle benden soğumuş, sevgisi de tükenmiş ve eskileri özlüyor gibi. Lütfen ben ne yapayım şimdi?