• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmanın eşigindeyim, yardım edin..

Biraz uzun olabilir ama bir çıkmazdayım yardımınızı bekliyorum.
Evliliğimin 5. Yılındayim ve toplamda 7 yıldır beraberiz. Biraz başları anlatayım. Biz eşimle tanışmadan önce ikimizde bir ilişkiden yeni çıkmıştık. Benim ondan önce 5 sene süren bir ilişkim vardı, onun da iki yıl sürmüş. Doğrusu ben eşimden çok hoşlandım ve tanımak istedim. O da aynı şekilde. Ama yeni biten bir ilişkim olduğundan ve çok da acı çekmiştim zamanında ben biraz bocalamistim. Esimleydim ama eski sevgilimin profiline bakıyor, onu biraz da olsa unutamıyordum. Eşim de en başında bunlara şahit oldu. Ve bunlara ragmen yanımda kaldı. Zamanla ben eşime aşık oldum, eski ilişkimi de unuttum. Bir çocuğumuz oldu. Fakat ben birkac kere eşimin eski sevgilisine baktığını gördüm instadan.

İşte her şey bu şekilde başladı, ben ne zaman aşık oldum eşim benden uzaklaştı sanki. Eski sevgilisini de görünce böyle kafama aşırı taktım ve ona bunu söyledim. Sen de bakıyordun sen benden farklı mıydın dedi... Ben seni seviyorum, ben düşünmüyorum onu birkaç kez denk geldi sadece konuyu büyütme dedi. Ama hep bu eskiden olanları vurdu yüzüme.

Esimin beni çok sevdiğini sanıyordum ben. Ama bana ben yandım tutmuştum mu dedim sana, senle çok farklı bakıyoruz. Sen filmlerdeki gibi aşklar bakismalar istiyorsun ben dümdüz yaşayan biriyim dedi. Dile getirmiyorum diye hemen kafanda yazıp ciziyorsun sevdiğimi söylemiyorum diye sevmemiş olmuyorum dedi.

Kızlar ben hak ettim sanırım, yasattigimi yaşıyorum galiba. O kızı unutmadı, bana hiç aşık olmadı, beni sevmiyor, unutmak ve hayatına devam etmek için evlendi... Binbir çeşit cümle var kafamda. Hiç mutlu değilim, boşanmayı bile düşündüm ama çocuğumuz var. Ben isterdim ki eşim bana çok aşık olsun, bensiz yapamazsın. Kaldıramıyorum. Ne yapacağım ben, psikologa gitmeyi dusunuyorum çünkü sevilmedigimi hissettiğim yerden gidemiyorum. Acı çekiyorum. Sevgisiz hissediyorum ne kadar seviyorum dese de. O kız gibi sevmemiş iste. Sizce ayrilmali miyim ya da beni çok sever mi? Napmaliyim.

Bu arada eşim cocugumuzla çok güzel ilgilenir, bana karşı hep sevecen ve espirilidir. Ama mesela birliktelik çok az ister iki üç ayda bir, bana hep arkası dönük yatar, özel gün kutlamaz... Bana kiyamsdigi anlar da var ama.. sanki böyle benden soğumuş, sevgisi de tükenmiş ve eskileri özlüyor gibi. Lütfen ben ne yapayım şimdi?
iki üç ayda bir mi birlikte oluyorsunuz ?

Aynı onun cümleleri. Ben sen gibi göstermiyor olabilirim sevgimi ama bu yok demek değil diyor. Senin gibi yaşamıyorum sadece dümdüz bir insanım filmlerdeki gibi sürekli bakiscaz mi diyor. Evet burada haklı ama bu bana hiç aşık olmamışz eski sevgilisini unutmamış hissini yaşatması zoruma gidiyor. Konuşmayacağım artık zaten. Kendi içime döneceğim bundan sonra ne olursa artik
2 3 ayda bir ilişki diyorsunuz, kendi içlerinize ne kadar dönük olduğunuz ortada. Daha ne kadar dönebilirsiniz ki?Çok ilginç.

Aynı onun cümleleri. Ben sen gibi göstermiyor olabilirim sevgimi ama bu yok demek değil diyor. Senin gibi yaşamıyorum sadece dümdüz bir insanım filmlerdeki gibi sürekli bakiscaz mi diyor. Evet burada haklı ama bu bana hiç aşık olmamışz eski sevgilisini unutmamış hissini yaşatması zoruma gidiyor. Konuşmayacağım artık zaten. Kendi içime döneceğim bundan sonra ne olursa artik
Zaman verin eski kız arkadaşına da aynıdır huy değişmez.Kaçan kovalanır siz eşinizin üstüne titredikçe , eşiniz bir nevi şımarıyor da olabilir.Kötü görünmüyor bence evliliğiniz, daha iyi olursunuz inşallah🌸

2 3 ayda bir ilişki diyorsunuz, kendi içlerinize ne kadar dönük olduğunuz ortada. Daha ne kadar dönebilirsiniz ki?Çok ilginç.
İlişki konusu aslında şöyle. Özelde öğretmen akşamları geç gelir o yüzden bana çok yanaşmaz yoruluyorum yıkanmaya üşeniyorum der. O yüzden bir iki ay dokunmadigi olur. Ama yaz tatillerinde ara tatillerde falan haftada 3 4 kere ister. Yani böyle olunca ben de anlamıyorum. Calismiyorken istiyor çalışırken asla yaklaşmıyor bana da izin vermiyor çok. Öpsem bile hemen etkileniyor yikanmayalim simdi diyip uzaklaştırıyor.

Dikkatimi çeken 5 yıllık ilişkiden sonra hemen ilişkiye başlamış olmanız. O ilişkinin yorgunluğunu muhtemelen eşinizden çıkardınız ve yıprandınız.

iki üç ayda bir mi birlikte oluyorsunuz ?
Bazen ayda bir bazen iki ayda bir bazen üç ayda iki kere falan... Yani bu konudan hep sikayetciydim zaten. Kendisi çalışırken yorgun oluyorum yıkanmaya üşeniyorum diyor. Öpme bile bazen izin vermiyor çünkü opusunce sonu oraya gidecek yikanmim diyor. İnanın bir hafta boyunca da normalde bile yikanmiuor. Tatil zamanları oluyor yaz ayı, Şubat tatili falan o zaman da haftada üç dört kere istiyor. Yani gerçekten iş zamanı uzak tatil zamanı kaçmıyor. Anlamadım gitti

Dikkatimi çeken 5 yıllık ilişkiden sonra hemen ilişkiye başlamış olmanız. O ilişkinin yorgunluğunu muhtemelen eşinizden çıkardınız ve yıprandınız.
Yani son bir yılı sürünerek geçen beş yıl aslında. Ne yazık ki o sancılı süreci eşimle olan ilk yillarinda yaşadım evet. Ama şimdi umrumda değil olan eşimle bana oldu galiba. O da benim sevgime inanmıyor seviyorsundur ama öyle değil diyor bana

Yani evet haklısınız. Ben malesef yoran kişiyim. Okuduğunuz o konularda işte bu her şeyi alttan alması bugün bana bak işte kendisi de öyleymiş ondan alttan almış dedirtiyor. O zamanlar sevdiğine çok emindim artık bunu kaybettim. Sizden bunu duymak beni mutlu etti.

Tamam ama sizin bunca zaman bu yoğun "sevilme açlığınızı" bi şekilde halletmeniz gerekmiyor muydu ?
Hiç mi ilerleme kaydetmediniz ?

Ben de 20'li yaşlarımda böyleydim, ağızlarıyla kuş tutsalar sevildiğime inanmıyor karşımdakini aşırı yoruyordum. Çok bağımlı çok tetikte çok uçlarda yaşıyordum. Bi türlü tatmin olmayan bi sevgiliydim.
Ama kimse çekmez. Çekmesin de zaten , canına kastı mı var ?

Siz de senelerdir kocanızın tepesinde "beni sevmiyorsun, beni sevdiğine inandır" diye diye yemişsiniz adamı.
Daha ne yapsın mesela ? Yapmıyorsa da artık hiçbi işe yaramayacağına inandığı için yapmıyordur. İçi geçmiştir adamın.
Eski sevgilinin hesabına bakmasına yorum yapamayacağım, bana ters gelse de çoğu insan arada işsizlikten can sıkıntısından meraktan bakıyordur. Siz de zamanında çok normalleştirmişsiniz bu durumu şu an kızamazsınız.

Bazen ayda bir bazen iki ayda bir bazen üç ayda iki kere falan... Yani bu konudan hep sikayetciydim zaten. Kendisi çalışırken yorgun oluyorum yıkanmaya üşeniyorum diyor. Öpme bile bazen izin vermiyor çünkü opusunce sonu oraya gidecek yikanmim diyor. İnanın bir hafta boyunca da normalde bile yikanmiuor. Tatil zamanları oluyor yaz ayı, Şubat tatili falan o zaman da haftada üç dört kere istiyor. Yani gerçekten iş zamanı uzak tatil zamanı kaçmıyor. Anlamadım gitti
Iyyy bu pis adamla aynı yatakta mi yatıyorsun bir de öpmeye kalkıyorsun of. 5 dk suya girmeye useniyor

Sadece tatillerde sevişen koca mı olur yahu hiç normal değil, bahaneye gel yıkanamam zaten pissin kalk yıkansana.

Sürekli böyle reddedilmek bilemiyorum.

Evliliğimin 5. Yılındayim ve toplamda 7 yıldır beraberiz. Biraz başları anlatayım. Biz eşimle tanışmadan önce ikimizde bir ilişkiden yeni çıkmıştık. Benim ondan önce 5 sene süren bir ilişkim vardı, onun da iki yıl sürmüş. Doğrusu ben eşimden çok hoşlandım ve tanımak istedim. O da aynı şekilde. Ama yeni biten bir ilişkim olduğundan ve çok da acı çekmiştim zamanında ben biraz bocalamistim. Esimleydim ama eski sevgilimin profiline bakıyor, onu biraz da olsa unutamıyordum. Eşim de en başında bunlara şahit oldu. Ve bunlara ragmen yanımda kaldı. Zamanla ben eşime aşık oldum, eski ilişkimi de unuttum. Bir çocuğumuz oldu. Fakat ben birkac kere eşimin eski sevgilisine baktığını gördüm instadan.

İşte her şey bu şekilde başladı, ben ne zaman aşık oldum eşim benden uzaklaştı sanki. Eski sevgilisini de görünce böyle kafama aşırı taktım ve ona bunu söyledim. Sen de bakıyordun sen benden farklı mıydın dedi... Ben seni seviyorum, ben düşünmüyorum onu birkaç kez denk geldi sadece konuyu büyütme dedi. Ama hep bu eskiden olanları vurdu yüzüme.

Esimin beni çok sevdiğini sanıyordum ben. Ama bana ben yandım tutmuştum mu dedim sana, senle çok farklı bakıyoruz. Sen filmlerdeki gibi aşklar bakismalar istiyorsun ben dümdüz yaşayan biriyim dedi. Dile getirmiyorum diye hemen kafanda yazıp ciziyorsun sevdiğimi söylemiyorum diye sevmemiş olmuyorum dedi.

Kızlar ben hak ettim sanırım, yasattigimi yaşıyorum galiba. O kızı unutmadı, bana hiç aşık olmadı, beni sevmiyor, unutmak ve hayatına devam etmek için evlendi... Binbir çeşit cümle var kafamda. Hiç mutlu değilim, boşanmayı bile düşündüm ama çocuğumuz var. Ben isterdim ki eşim bana çok aşık olsun, bensiz yapamazsın. Kaldıramıyorum. Ne yapacağım ben, psikologa gitmeyi dusunuyorum çünkü sevilmedigimi hissettiğim yerden gidemiyorum. Acı çekiyorum. Sevgisiz hissediyorum ne kadar seviyorum dese de. O kız gibi sevmemiş iste. Sizce ayrilmali miyim ya da beni çok sever mi? Napmaliyim.

Bu arada eşim cocugumuzla çok güzel ilgilenir, bana karşı hep sevecen ve espirilidir. Ama mesela birliktelik çok az ister iki üç ayda bir, bana hep arkası dönük yatar, özel gün kutlamaz... Bana kiyamsdigi anlar da var ama.. sanki böyle benden soğumuş, sevgisi de tükenmiş ve eskileri özlüyor gibi. Lütfen ben ne yapayım şimdi?
Tencere kapaksınız bu evlilik yürürmü hiç sanmıyorum.Çünkü ikinizdede saygı bitmiş

Bir hafta yıkanmamak nedir yahu kokar ya bir de öğretmen ne olursa olsun gerçi bir hafta yani felaket bir durum bu ayyyy yanına yaklaşılmaz

Iyyy bu pis adamla aynı yatakta mi yatıyorsun bir de öpmeye kalkıyorsun of. 5 dk suya girmeye useniyor
Benimde midem kalktı ya 1 hafta yikanmamak nedir
Hayır saçı uzun değil bir sey değil 5 dakika sürer bir dus
çok kötü 🤢🤮

O kızı unutmadı, bana hiç aşık olmadı, beni sevmiyor, unutmak ve hayatına devam etmek için evlendi
Siz de bu sebepten evlenmişsiniz.

Evliliklerin çoğu böyle ülkemizde

Sen de yapmışsın hem de adamın gözü önünde? Adam da madem ki bu normal ben de bakarım diye düşünmüş ve sizin de onu sevmediğinizi düşünerek kendisi de size karşı mesafeli kalmış. Siz de aynı şekilde onun size aşık olmasını bekleyin . Ya da boşanabilirsiniz eşinizin eski sevgilisinin profiline bakması yeterli bir sebep.

Haftada bir bile yıkamayan insanla nasıl birliktesiniz anlamadım. Birbirinize saygınız da mı yok??? Nasıl sizin yanınızda pis pis gezebiliyor? Yeterince zorbalamıyor musunuz? Ay aklım almadı bu nasıl evlilik bu nasıl iş kldlflflfjd bunun normal olmadığını bilin. Normal insanalr her gün, her gün giremiyorsa iki günde bir duşa giriyor bilin istedim kdkkfldj

Eşiniz acaba size içsel olarak kırılmış da kendince bu şekilde mallıklar yapıyor olabilir mi? Yanlış anlamayın asla eşinizin yaptıgına hak vermiyorum ve onaylamıyorum ama bazen bazı şeylere kırıldıgımızı sonradan anlarız ve kendimizce küçük intikamcıklar alırız. Sizin ilişki açıkçası offsayt başlamış. Bu durumu yönetmek için sabır gösteririm diyorsanız bence eşiniz biraz daha tatlı dil ve aşk ve seks gösterin mesela elinde telefon zaman geçirirken alın atın telefonu yatağa götürün kafasını bulandırın. Gün içinde msjlaşmaya çalışın sosyal medyadan videolar falan atın kısacası ilgisini biraz size kaydırın. Size sende benimle ilgilenmiyosun aklın başkasında iması yapmış bazı insanlar çekip gidecek tepkisel davranış ve cesaret gösteremiyor. Biraz lovebombing biraz seksbombing biraz konuşma sohbet ikna bak ben artık sendeyim o zamanki gençlik cahilliğimde vs tarzı sabrederim yönetirim uğraşırım diyorsanız deneyin bakalım. OLdu oldu olmadı ise sonsuza dek bir kadının gölgesinde yaşayamazsınız. Aklı hala onunla yaşayamadıgı salaklıklardaysa güle güle .En azından üzerinize düşeni yapmanın hafifliği olur. Bana niyeyse eşiniz size kırgın da ondan yüz bulup yapıyor gibi geldi.

Son düzenleme:
ikinizde birbirinizi yara bandı yapmışsınız
daha doğrusu yapamamışsınız

Çocuk yaparak mum dikilmiş yani geçti bu işler çocuğu yapmasaydınız arkadaşım onun suçu ne? Tek tavsiyem bunu okuyan herkese doğurmayınn

Back
X