Sizce ayrılmalımıyım? (lütfen okuyun:(

cnm sevdgne tam eminsen bırkma .. ama kendni öle bi geri çek ki roller bi anda değişsn o senden sürkli özr dilesn o alttan alsın.. aramamaya çalş,ilk mesj atan sen olma kavga ederken de lafı gedgne oturt telefnu kapat .. her ilşkide olur böle dönemler Allah nzarlrdn saklasn bnmde 3 yıllık ilişkm vr sözlüym bzmde oldu böle dönemlermiz çektm kndmi geri telefnu kpttm oyalanck şeyler buldum aramadm ve sonuç ikmz de brbrimzn degerni anladık Allaha şükr :) darsı senn başına cnm

daha yaşın 17 erkek arkadaşının 25 canım olgun olması lazım ve ne kadar kardeşiyle veya bir başkasıyla kavgada etniş olsa bile o lafı sölememeliydi sevginden eminsen bu adam niye böle şeyler yap insan sevdiğinin bir damla gözyaşına kıymaz,dayanamaz,üzülmesni istemez bu seni üzmekten başka bişey yapmamışkii..
bu insanla evliliği düşünüyorsun veya düşiünüyorsunuz yaşın çok küçük evlillği düşünmek için erkekler konuşur evlilik felan ama icraata gelince hiçbişey yapmazlar laftır hep.ve bu insanlada ömür geçmez dengesiz biri çünkü.
bence iyice düşün ve mantıklı kararlar al.ayrılık kararı al bakalım o ne yapıcak tamam mı dicek yoksa yapma felan mı dicek.ama ben bu adamın tamam diceğinden eminim.
bak sen kafanda düşünmüşsün zaten canım.emin ol kimse vazgeçilmez,imkansız değil.hayatına daha güzelleri çıkar ve ne kadar salakmışım o insanla boş yere zamanımı geçirmişim dersin sölim.hep ii yönleride düşünme kötü yönlerinide bakıp karar ver.

canım benim burcum kova bu arada seninki ne ? ayrıca seven insan bi damla gözyaşına kıyamaz vs bnde inanıodum bunlara eskiden ama öle bişiy yok kıyar ya o durumuna haline göre değişir ben bnm ağlamama veya hasta olduğmda bna gçer gçer dedğini bile biliyorum yani ama bunların yaında yapılan o kadr çok sey oluoki görmezden gelinebilo o kırıcı sözler ya bence kestirip atma erkeklerde oluo böle şeyler kırıosun kırılıosun ama baktın üzüldüğün an fazla tabikide yol werceksin ama ben bi anda herşeyi bilmeden ayrıl ayrıl denmesine katılmıyorum yaşadım we tecrübem war ..

canım insan nasıl sevgilisini aramak zorunda olmazmış ya :26: ben sinir oldum burda sana karşı davranışlarına.. seviyor olabilirsin ama daha yaşın 17 miş en güzel zamanların biliyormusun kıymetini bil ben 22 yaşındayım yaşım fazla olmadığı halde 17 li yaşlarımı mumla arıyorum.. o lise çağları,hoşlanmalar,kızlarla gezmeler evde kek yapmalar bilmem neler insan her sevdiğiyle,çıktığıyla evlenmeyi hayal eder,düşünür.ama şu bir gerçekki sen ne kadar seviyor romantik desende ben bu adama inanmadım ya 25 yaşındaki adamın 17 lik kızla işi ne sen lise çağlarında,sürekli mesajlaşmak,sabahlara kadar konuşmak istersin,o belki askerliğini yapmış,iş güç sahibi bi adamdır..senin bu tarz beklentilerini tam olarak yerine getiremeyebilir diyecem ama bu adam üstüne üstlük çok kaba kendini ezdirme tatlım benim de seninle yaşıt kızkardeşim var görüştüğü biriside var ama hiç böyle değil..aranızda 8 yaş var 8 yaş evlilik içinde sevgililik içinde bence fazla çok fazla :82: kaldı ki mesela sen 25 o 33 te olsa bu fark göz tırmalamazdı çünkü ikinizde belirli olgunlukta olurdunuz ama şimdi öyle mi sen böyle itilip kakılmayı,azarlanmayı hatta küfürü asla haketmiyorsun ya s....tirgit ne demek ya ben ayrıl derim yaşıtın birileriyle ol,eminim senden hoşlanan,senin onu görmeni bekleyen biri mutlaka vardır adam sana göre değil bi kere tatlım..

hele hele beni neden aramıyorsun,yok gel illa buluşacaz çoık hatalı davranışlar bende bu yaza kadar böyleydim 4 yıllık ilişkimdi ben böyle davrandıkça onun g..tü iyice kalkıyordu.şimdi noldu ayrıldık,numaramı değiştim,selam bile vermiyorum sürekli ulaşıp aptal saptal mesajlar atıyor ama hiç sallamıyorum sende böyle olmalısın hiç kimse senden değerli değil..

yazımı bitirirkene konuyla ilgili bi kaç özlü söz yazmak istiyorum

fazla gurur g..te vurur

deveyi diken adamı s....ken yaranır

çok argo küfürlü biliyorum ama ne yapayım doğru :26: :26:

canm öncelikle ins mutlu olursun bi ömür sevgilimden sevgi konusunda eminim tabi.. artık roller değişiyorrrrrrrrrrrrrrr aynen dediğin gibi yapıcam göz yummak yok:) ve icimden bi ses pacaları tutuscak diyo... tabi haksız olduğunu düsündüğü konularda özür dilemistir hiç dilemedi değil...ama işte neyse

canım yaşla bi sorunumuz yokkio benden dahada cocuk bazen... halasıyla tanıstım enistesiyle... ailesiylede tanıstırıcakmıs yakında aslında ona kalırsa hemende ben istemiyorum... bana karsı art niyetli değil.. aslında cok iyi kabada değil romantik sefkatli.. gel gelelim kavga edince sorunlar baslıyo...o gece öyle uyuz oldumkii.. faceye insanlara yazıcak kadar vakit bulmus bana bulamamıs... bende biliyorum cok üzerine düstüğümü... tabiki bende sucsuz değilim.. hani bazen sacma cümleler kurabiliyorum yada ne bileyim .. s.ktr git lafı cok koydu bana unutamıyorum.. ama biriktiriyorum ..aslında süründürmem belkide bırakmam gerekirdi ama yapamadım işte.. sırf güzel günlermizin hatrına onunlayım hala.... onu bırakırsam çok pişman olacak... bana eskiden derdi bana böyle davranma g..tüm kalkar diye.. kalkmaz askımın derdimm kalktı iste...biraz dayanmam gerek düzeltebilmem için önce kendi tavırlarımı.. çekilmem gerek.. sonra duruma göre.. bakalım ben gittiğim icinmi gelmiyomus yoksa sıkılmısta takmama modunamı girmis anlıcam

Hayatta en sevmediğim ve tahammül edemediğim şeylerden biri telefonun yüzüme kapatılması...

Çok büyük saygısızlıktır... ! sizde maşallah telefonu yüzlerinize kapatma yarışı var??

Saygı bitmiş zaten gerçi 5 ay bir zaman içinde nasıl bitiyorsa bu saygı??

Benim için ; saygı yoksa hiçbirşeyin önemi yoktur..

Sana küfürlü konuşabiliyor, telefonu yüzüne kapatıyor sende hala beni sevdiğini biliyorum diyorsun?

Sevgi ne demek senin için? Bu kadar ucuzmu sence?

ben yengeç canım ya aslında sevgilim o konularda cok iyi yanımda olur alısveriste sıkılmaz.. cok romantiktir normalde.. ama işte hiçbişi 4 4lük olmuyo... tabiki hemen ayrılamam... hala iyi anlarımız var tamamenn bittiğimize inanmıyorum:26::26::26:

katılıyorum her kelimesine bu adam daha 5 aylık sevgiliyken böyle canım evliliğinizi düşünemiyorum bile..

ayrıca yaşla ilgili sorunumuz yok demişsinde senin güzel günler dediğin ilişkinizi ilk 1-2 ayıl olmalı hani 3-5 yıllık bi ilişki olur güzel günlerin hatrına dersinde siz zaten 5 aylık bi çiftsiniz bu cümle için çok erken geldi bana tabi hayat senin,kararlar senin umarım pişman olmazsın hiçbirşey için

konu tamamen yanlış yerlere gitmiş kızlar:):) ben sürekli kavga ediyoruz demedimki... kavga ediyoruz ama barışınca çok iyiyiz iyi anlaşıyoruz her konuda...zevklerimiz düsündüklerimiz espri anlayısımız herseyimiz uyuyo....yas sorunu hiç olmadı cünkü 25mis gibi değil 17ymis gibi.. genelde kavga benden tarafa cıkar... o hiç başlatmadı bişeyi hataları olunca ben başlattım... güzel zamanlarımız hep var.. 5 ay olabilir güzel günler hala var kavgalar dısında..

iyide o zaman neden sizce ayrılmalımıyım diye konu açtın? alan memnun satan memnun zaten.. senden yana sorun yokki zaten.

herneyse. Ne diyim..

iyide o zaman neden sizce ayrılmalımıyım diye konu açtın? alan memnun satan memnun zaten.. senden yana sorun yokki zaten.

herneyse. Ne diyim..

esen77 en doğru cevabı yazmış zaten bende ekleme yapmaya gerek duymuyorum madem herşey çok yolunda bizden yorum istemeseydin

bencede cok yüz vermissin, iyice havalara ucmus bi tarafciklari canim :26:, sevgini cok göstermissin sanirim. Bu sorun benim bir arkadasimdada vardi ilk baslarda cok sevgisini gösterdi cok yüz verdi tepesine cikti tripler mripler hep bana anatiyordu oturup agliyordu karsimda, sonra ben nasiyatlar verdim, kendine ceki düzen ver falan diye, yine deli gibi seviyordu ama cok belli etmiyordu birde hakli olunca taviz vermiyordu,altan ala ala konusmaya basladi, tabi cok tartismalar oldu owwwww dünya savasi gibi sanki hep anlatirdi.. ama o günden bu yana valla oglan yola geldi tripler mripler bitti simariklar bitti degisti simdi o üstüne titriyor :))) bence erkekler hamur gibidir, nasil yogurursan öyle sekil alirlar (tabi cokkk sabir lazim bu ise) , her erkek de sekillendirilemez ama bir teknigi vardir elbet

seni cok iyi anlyiorum:) ayni durum bizdede var suan. normalken hersey süper kavga edince cok ktü oluyo hep kvaga cikaran taraf aynen benim:) cünkü sinirliyim malesef. ve o inatci.. anliyorum seni ama pes etme. benim 3 sene oldu birkamam düzelmek icin elimen geleni yapcam.
gerekirse pskologa gitcem onunla. ama pes etme güzelim!1

bende böyle düşünüyorum canım... ben kendime çeki düzen verince düzelicek.. sadece beni kaybetme korkusu yasamıyo diye uçtu havalara ama artıkk bende sıra

aynen tatlım.. cok inat ve gurur var .. bide benimkine şöyle bi sorun var... ben bağırırken hep susarrr konusmazzz sinirimi en cok bozanda bu. özür dilese neyse hiçbişi demiyo robot gibi ...ben knusmadan konusmuyo barısmıyo

bizde bugun 3 gün kavgadan sonra bulusup konustuk. anlastik ama iste ben yaptiklarini unutamiyorum. 3 gündür aradim niye cvp vermedin diyorum, kafam cok allak bullakdi falan diyo hic kimseyle konusmadim diyo. benimki biraz icine kapanik bende tam tersine herseyi söylerim konusurum icimde hic birsey birakmam.. ben aramasam nekadar sürecekti bu böyle diyorum bilmiyorum diyo. deli oldum. ama cok seviyorum ve normalde cok deger verdigini biliyorum. Biraz cenemizi tutmaliyiz sanirim. Bundan sonra degismye caliscam ben. bakalim ise yarayacakmi.
allah yardimcimiz olsun canim ya sabir versin bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…