Sizce ayrılmalımıyım? (lütfen okuyun:(

bizde bugun 3 gün kavgadan sonra bulusup konustuk. anlastik ama iste ben yaptiklarini unutamiyorum. 3 gündür aradim niye cvp vermedin diyorum, kafam cok allak bullakdi falan diyo hic kimseyle konusmadim diyo. benimki biraz icine kapanik:( bende tam tersine herseyi söylerim konusurum icimde hic birsey birakmam.. ben aramasam nekadar sürecekti bu böyle diyorum bilmiyorum diyo. deli oldum. ama cok seviyorum ve normalde cok deger verdigini biliyorum. Biraz cenemizi tutmaliyiz sanirim. Bundan sonra degismye caliscam ben. bakalim ise yarayacakmi.
allah yardimcimiz olsun canim ya:( sabir versin bize :)

amin canım yaa.. napcam bilmiyorum bu pazar bulusucazz fazla ilgilenmemeye calısıcam.. mesela geçen gün pek ilgilenmemeye calıstım.. baktım o cok ilgilendi.. bende duramadım daha fazla... mesela biseyi yapmıcam dediğinde ısrar etmessem yapıyor... ama yapalım yapalım deyince inada bindiriyor.. bide kıskanç baya.. tabi hosuma gidiyo ama.. ne bileyim yaa allah yardımcımız olsun cidden ikimizde sabredelim:6::6::6::6::6:

canım öncelikle sana psikolojik olarak zarar wermesine izin werme üzülme sakın:20: we 5 aylık bir ilişki daha yeni kendinide fazla kaptırma derim.bırak sen kaç o kowalasın birazda..bizde ilk aylarda çok tartıştık aileler falan girdi araya..ama sewgimiz hepsinden üstün çıktı we inan tartışmalar zamanla bitiyor çünkü ilişkiyle birlikte sizde olgunlaştığınızı hissediyorsunuz.buyüzden gerçekten sewiyorsan sewiliyorsan pes etme we dwmlı alttan alma derim.ama karşı tarafta sewgi yoksada uğraşma hiç.

gerekirse hattını kır ama arama onu
çat diye kes aramayı sormayı
yapma kendine yazık etme daha 17 yaşındasın, sana küfretmiş, elini tutan sen, öpen sen, ilgilenen sen nasıl bir ilişkidir bu? nasıl bir sevgidir?
adam 25 yaşında sana bebek gibi bakması lazım, üstüne titremesi lazım..

biz kadınlar kendimize uygun omayana aşık olmaya bayılıyoruz.değer vermeyene kul köle oluyoruz adeta.aslında sevgi sadece emekkkk..başka bişey değil.
allah kadir kıymet bilenle karşılaştırsın arkadaşım.
baksana adama ne rahat bi şey öyle o ya.bencil biri bence çok
bence 5 ayda kaç para ettiğini veya etmediğini anlamışsındır.5 ay ayrılmak iiçn kolay bir süre.
hiçççç üzülme güzelim.sana değer vermiyorsa sen de ona vermezsin olur biter valla

Son düzenleme:
ben 17 o 25.. bazen cok cocuksu bazen cok romantik bazende cekilmez bi adam oluyo... iyi anlaşırken iyi. herşeyimle ilgileniyo kavga edince kadın gibi surat asık konusmuyo ben konusmadan:S

aynı olayı bende yaşadım fakat yıpranan siz oluyosunuz.hiç uzatma bence bu da hayatında kötü tecrübe olarak kalsın ve yoluna devam et derim

oooo sen kendini çok kaptırmışsın ne kadar yüz vermişsin böyle daha 5 aylık bi ilişki
nasıl evliliği düşündünüz ki hayret sen bıraksan hiç ardından gelmez bile

ya bi kere 25 yaşındaki ADAMIN 17 yaşında bi kızla ne işi var
yaş farkına takan biri değilim ama iki tarfta yeterli olgunluğa sahipse
küfürler tavırlar telefonu kapatmalar 5 ayda saygıyı yiyip bitirmişsiniz
sen kesinlikle yaşının verdiği duygularla hareket ediyosun
ilerde çok pişman olusun kendini bu kadar düşürme

aradaki yaş farkı belkide.seni ciddiye almıyo bile..
seven insan agrı kesici iç diyen kızarkadaşına neden bagırsın yada terslesinki en basiti??
diger yaptıklarını sölememe gerek bile yok.

değerini bilen birisinin yanında öyle mutlu olacaksın ki ama önce sen kendine değer ver kimse vazgeçilmez değildir ...

çok üzerine düşüyosun hatta sıkıyosun.
ilgiyi çek.
çok arama değiş biraz.
o ilgisiz kalıyosa sende ilgisiz kal bakalım. davranışları ne olcak.
üzülen düşünen ve ilk adımı atan hep sensin.
her tartışmada nasılsa aricak bu kız beni diyip aramıyodur seni.
sen biraz uzak tut kendini. sabret. bakalım nolcak

kızlar geçen gün telefonda konusurken sinirlendim iyice.. dedimki sen iyice soğuttun beni ayrılmak istiyosan söyle dedim yaptıklarını unutmadım dedim. işte ayrılmak istemiyorum falan filan:15: dedimki valla sen böyle susuyosun kavgalarda takmıyosun ama bigün ben sustuğumda bidaha konusmam deyip yüzüne kapadım gece 3te msj attı bu bedenden canım cıkar ama sen asla..bunu böyle bil falan... valla napcamı sasırdım artık cok üstüne düşmüyorum telefon kapatıyorum yüzüne bazen geri arıyo:10: ins düzelicek..:75:

sorununu okumadım..başlığın dikkatimi çekti..
böyle bir soru sormak bana cok yanlış geldi..bu soruyu bırak burada hiç tanımadığım insanlara sormayı,en yakın arkadasıma bile sormam..buna benden baskası karar veremez..
fikir de veremez..
çünkü ne kadar objektif anlattım dese de insan,3. kisi gözüyle anlatamaz olanı biteni..mutlaka kendine gore anlatır,bu da karşıdaki insanı yanıltır..
kaldı ki..bir iliski hakkında bu kadar önemli bir karar 3. kisilere sorulmamalıdır,hiç bir koşulda..
bu iyisiyle,kotusuyle,artisiyla,eksisiyle..senin iliskin..ve sen bu iliskiyi bir tek kişiyle yasıyorsun;erkek arkadasın..
ayrılırsın,ayrilmazsin..bunu sadece sen bilirsin,sen karar verirsin..sen ölçüp tartmalisin,bir baskası degil..
sebep ne olursa olsun..
bir iliskiye 3. kisileri dahil etmeyi,hiç bir zaman dogru bulmamismdir..en yakınım,dostum,hatta kardesim dediğim insan bile iliskim hakkında bilmesi gerektiği kadar sey bilir..ben yorum istersem ancak yorum yapma hakkı vardır..benim istediğim yere kadar,çizgiye kadar mudahele edebilir..oradan sonrasını geçemez..
bana gore,olması gereken bu..
umarım sorunun cevabını bulursun..iyi akşamlar..

tekk soruun senin hep alttan alman kesin senin ondan hayatta ayrılamayacagını düsünüodurr sevgilin tek yöntemm biraz sogukk davran ona cok düskün deilmissin gibi mutlakaa nie böylesiin die soracaktır vee daha iyi davrancaktır emin ol

yaaaaaa:(:( kızlar uyuz oldum gene kavga ettik benmi suçluyum bilmiyorum ama bence o suçlu... aradı bu gece beni biraz önce kapattı.. baştan güzeldi özlediğini falan söyledi sonra dedi başka bi iş bakıcam calıstığı yerde satıs yapması gerekiyo.. bende dedimki bencede is bak sans islerine giriyosun hep zaten dedim satış yapabilmen için dilini kullanman gerek zaten bence yapıskanlar yapabilir bu işi sen yapamazsın öyle olmadığın için dedim belkide saçma bi cümleydi ama çıkıverdi işte:14::14::14:: birden gerildi hadi yatalım dedi noldu ya dedim uykum geldi bitanem hadi dedi ama gergin şekilde.. bende dedimki zaten ben bişey söyleyince haksız oluyorum tavır yapıyosun hemen dedim hiçbişi demeden yüzüme kapattı... 3 kere aradım cvp yok.. yarın arasın ben kapatcam yüzüne bıktım artık telefon kapamasından :26:

erkeklerr kızlarr kadarr düsüncelii degildirr muhakkak olan vardır ama genelinnde yoktur cnm zaten sana demiş uykusu oldugunu sendede suc var üstüne fazla gitmişsin biraz hemde bir erkege becereemezsn demek gururuna dokunmustur cnm hicbişey olmamıs gibi davran:34:

kesınlikle yol yakınken dön bence sakın evlıklı falan yapmaya kalkma sana sımdıden saygısı olmayan bencil bır adamla hayat gecmez:19:

Back
X