Sizce babam olmadığı için mi böyle bir şeye maruz kaldım?

Annakarenina63

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
87
37
3
Benim sorunum takı meselesi yüzünden kızlar. Biz aydın eşim ise Van'lı. İki ayrı şehirde düğün oldu ve aydında takılan takıları annem bana verdi biz vandaki düğüne geçtik. Annem cok yaşlı olduğu için vana gelemedi. Babam yok. yani benım ile gelecek kimsem yoktu :KK43: eşimin ablası önce telefonda babam takıların yarısını alır kardesim borçlarını öder dedi annem de hiç yardım etmediniz böyle olmaz diyince yok öyle sey olur mu altınları vericez biz dedi. annem de itimat etti inandı. Vandaki düğünde ise ben altın nedir hiç görmedim hepsini babası almış. Mesele altın değil ama insan gelinine bir şey takmaz mı bizim adetlerimizde masa kurulur vs ben hiç öyle bir şey görmedim. Babası benim diyip almış benim haberim bile yok. Altınlara değil ama yanımda bir baba bir abi olmadığı için beni insan yurduna koymadıklarını düşünüyorum diğer gelinleri de Doğulu ve onlara beşi bir yerdesine kadar takılmış sizce boşuna mı takıyorum yoksa üzülmekte haklı mıyım? Annem yaşlı olduğu için bizi bir şekilde oyaladıklarını düşünüyorum :KK43:

Son düzenleme:
Cok sacma. Ozaman borcunu ödedikten sonra biriktirdigi parayla altinlarinizi yerine koysun babasi.
Borc almis sayiliyor benim gözümde cünkü altinlar gelinle damadindir

Cok sacma. Ozaman borcunu ödedikten sonra biriktirdigi parayla altinlarinizi yerine koysun babasi.
Borc almis sayiliyor benim gözümde cünkü altinlar gelinle damadindir
Bari en azından benı karşısına alıp borcum var kızım veremem deseydi. Bi de giderken dalga geçer gibi siz araba alırken bi 5 6 milyar daha veririm diyor. Ayrıca 40 milyar takılmış eşime 7 bin vermişler ama altınlar değil çünkü altın fiyatı yükseliyor ya.

Bu durumda altınlardan daha fazla üzülmenizi gerektirecek bir durum var maalesef. Bu da eşinizin tutumu. Hayat boyu böyle devam edeceğini düşündüğümüzde maalesef ki ciddi problemler ortaya çıkacaktır.
Zaten inanın altınlara üzülmüyorum bu yasadığm şey altın mevzusundan cıktığı için. Yoksa her zaman kanaatkar davrandım.

Eşim babam borcum var dedi napayım diyor ve neyin eksik diyor. Mesele de bir şeylerin eksik olması değil zaten her şeyi en makulünden alarak ev düzdük.

ben kabullenmezdim. kimse beni s.lak yerine koyamaz. babası borcu sizin altınlarınıza güvenerek mi yapmış? ha diyosan ki olay çıkaramam annenin verdiklerini annene geri ver

Zaten inanın altınlara üzülmüyorum bu yasadığm şey altın mevzusundan cıktığı için. Yoksa her zaman kanaatkar davrandım.
Zaten üzüntünüzün maddiyattan dolayı olmadığını anladım. Haliyle durumdan dolayı üzgün ve sahipsiz hissediyorsunuz. İnşallah eşiniz iyi biri olur ve de sizdeki bu boşluğu sevgiyle doldurur. Eğer eşinizin ailesiyle aynı şehirde yaşamayacakssanız kafayı takmaya çalışın, mutluluğa odaklanın. Umarım sizin için herşey güzel olur.

Konunun sizin ailenizle bir ilgisi yok. Sorun eşinizde ve sizde. İkiniz bir olup vermeyeceğiz deseydiniz adam susar otururdu. Eşiniz de razı olmuş ki borcu var diyor. 2 gün sonra ev, araba, çocuk olunca sizin de borcunuz olacak. Eşiniz ne yapmayı düşünüyormuş pardon? Ayrıca sizin tarafın takılar da mı gitti?

Konunun sizin ailenizle bir ilgisi yok. Sorun eşinizde ve sizde. İkiniz bir olup vermeyeceğiz deseydiniz adam susar otururdu. Eşiniz de razı olmuş ki borcu var diyor. 2 gün sonra ev, araba, çocuk olunca sizin de borcunuz olacak. Eşiniz ne yapmayı düşünüyormuş pardon? Ayrıca sizin tarafın takılar da mı gitti?
Evet ben hatalı davrandım orda olay çıkaracaktım. Şimdi üzülmemin de hiçbir anlamı olmuyor. Ancak ben altınları hiç görmedim ki sorayım bir de altın sormaya çekindim :( yok annemin verdiği altınlar duruyor eşimde.

Back
X