- 6 Temmuz 2018
- 87
- 37
- 3
- Konu Sahibi Annakarenina63
Benim sorunum takı meselesi yüzünden kızlar. Biz aydın eşim ise Van'lı. İki ayrı şehirde düğün oldu ve aydında takılan takıları annem bana verdi biz vandaki düğüne geçtik. Annem cok yaşlı olduğu için vana gelemedi. Babam yok. yani benım ile gelecek kimsem yoktu
eşimin ablası önce telefonda babam takıların yarısını alır kardesim borçlarını öder dedi annem de hiç yardım etmediniz böyle olmaz diyince yok öyle sey olur mu altınları vericez biz dedi. annem de itimat etti inandı. Vandaki düğünde ise ben altın nedir hiç görmedim hepsini babası almış. Mesele altın değil ama insan gelinine bir şey takmaz mı bizim adetlerimizde masa kurulur vs ben hiç öyle bir şey görmedim. Babası benim diyip almış benim haberim bile yok. Altınlara değil ama yanımda bir baba bir abi olmadığı için beni insan yurduna koymadıklarını düşünüyorum diğer gelinleri de Doğulu ve onlara beşi bir yerdesine kadar takılmış sizce boşuna mı takıyorum yoksa üzülmekte haklı mıyım? Annem yaşlı olduğu için bizi bir şekilde oyaladıklarını düşünüyorum 

Son düzenleme: