şimdi küçük bi şehirdeyiz burda kreşe 2 buçuk yaşında falan alıyorlar tek seçeneğim bakıcı olması lazım var ya şimdiden mideme ağrılar giriyor sırf bebekken ben büyüteyim diye ücretsiz izin aldım rapor aldım bi seneyi böyle atlatıyom ama şimdi nasıl bırakcam bilmiyom eşimde annem diye söylüyor şimdide şunu düşünüyorum bakıcıya veririz diyelim düştü allah göstermesin de eşim dicekki anneme vermedik işte falan.....çok zor bi durum ama kayınvalidemle kalmayı düşününce içime karartılar çöküyor çünkü 1 ay doğum sonrası kaldım çooooook sıkıldım boğasım geliyodu....
şimdi küçük bi şehirdeyiz burda kreşe 2 buçuk yaşında falan alıyorlar tek seçeneğim bakıcı olması lazım var ya şimdiden mideme ağrılar giriyor sırf bebekken ben büyüteyim diye ücretsiz izin aldım rapor aldım bi seneyi böyle atlatıyom ama şimdi nasıl bırakcam bilmiyom eşimde annem diye söylüyor şimdide şunu düşünüyorum bakıcıya veririz diyelim düştü allah göstermesin de eşim dicekki anneme vermedik işte falan.....çok zor bi durum ama kayınvalidemle kalmayı düşününce içime karartılar çöküyor çünkü 1 ay doğum sonrası kaldım çooooook sıkıldım boğasım geliyodu....
kaynanasına gore değişir, benim kayınvalidem de cocuguma bakacak olsa baska sehirden gelecek, aynı durum yani, ilk once onu denerdim baktım anlasamıyom bi yolunu bulup vazgecerdim herhalde, dogumdan sonra cok sıkıntılı bi surec bogmak istemiş olman normal olabilir kaydirigubbakcemile3 ki herkesin basına gelebilir sempatiksalakcinni
ben bakıcıya verme taraftarı değilim, nasıl guveneceksin ki baskasına, tabi buyuk konusmamak lazım,
ahh yavruıcum ya o kaynana geldimi gitmez anamm yok bakıcı mı bu deneme yanılmayla doğruyu bulucaksınkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?