Sizce bana sormalı mıydı?

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisi ve yeni ilişki. Sevgilim haftasonu arkadaşının düğününe gidicek. İş yerinden bi kız arkadaşı beni de götürür müsün demiş. Bu da tamam demiş. Bana da şimdi söylüyor. Hiçbirşey söylemedim. Bi de işte gideceğimiz yer çok yakın zaten diyor filan. Yani kıskançlık yapılacak bişey mi? Açıkçası kıskandım tabiki bi de düğünde yalnız bırakmazsın demi diyomuş anladığım kadarıyla giden çoğunluk erkek. Eski arkadaşıymış sevgilimin benden de 5 yaş büyük diye açıklama yapıyor. Bilemedim ne derdiniz siz olsanız?

Uzak ya da yakın, yeni ya da eski ilişki farketmez; mutlaka aksini düşünen vardır ama ilişkiye başlanınca pat diye herşeyin sorulması gerekmiyor bence. Çalıştığım yerde bu tarz organizasyonlarda kavalyesi olmayan kızlar hem alınır hem de dönüşte eve de bırakılır. Eski ilişki olsa hani takıntılı olduğun bi kız fln olsa anlayacağım da ne bileyim Öyle arkadaş arasında konuşulunca falan ne diyecek 'durun benim bi sormam lazım öyle program yapalim' mi diyecek mesela?

Haklısınız gereksiz belkide zaten hiçbirşey demedim ama eminim aynısını ben yapsam kıskanırdı

Haklısınız gereksiz belkide zaten hiçbirşey demedim ama eminim aynısını ben yapsam kıskanırdı
Bunu uygun bi dille anlatın ona o zaman, sizin iliskiniz sizin istekleriniz; baştan nasıl başlarsa öyle devam eder, kartlarınız açık olsun kafanız rahat olsun.

Erkek arkadaşınız centilmenlik yapıyor. Kıskanılacak yada size sorulacak birşey yok. Rahat olun derim.

Bunu uygun bi dille anlatın ona o zaman, sizin iliskiniz sizin istekleriniz; baştan nasıl başlarsa öyle devam eder, kartlarınız açık olsun kafanız rahat olsun.

Bana sormadan evet demiş gerçi o an nasıl sorsun o da var arkadaşına hayır da diyemez bilemedim kıskanmadımda başta aslında ama üzerine açıklamalar yapınca bilemedim kafam karıştı

Ben izin alması taraftarı değilimdir. Fakat kendinden pay biçerek (çünkü eminim kendisinin hoşuna gitmezdi) nazikçe başka bir çare bulabilirdi diye düşünürüm. Çünkü o akşam bu kadın benim sevgilimin partneri olacak/OLAMAZ OLMAMALI Lakin bunun için kavga çıkarmam hoşuma gitmediğini belirtirim. Bundan sonra ki alacağı kararlarda empati yapmasını tavsiye ederim.

Bana sormadan evet demiş gerçi o an nasıl sorsun o da var arkadaşına hayır da diyemez bilemedim kıskanmadımda başta aslında ama üzerine açıklamalar yapınca bilemedim kafam karıştı
Tabi ki de soramaz, biraz empati yaparsan anlayacaksın aslında.

Aynen bende ona bozuldum birazda empatiye yönlendirdim ve kıskanabileceğini söyledi. Sonra da diyoki ben başka bi çözüm bulurum bi kere evet demişsin ayıp olur dedim

Onceki konunuza da yazdim bence bu isi abartiyorsunuz adam tuvalete gitse hesap soracak haldesiniz. Biraz rahatlayin yahu. Ayni yerden cikip digine gidecekler, ayni arabada gitsinler ne var bunda?

Haklısınız ama mesela ben böyle bi durumda onu düşünür ve bir yol bulurdum sanırım bilmiyorum

Aynen bende ona bozuldum birazda empatiye yönlendirdim ve kıskanabileceğini söyledi. Sonra da diyoki ben başka bi çözüm bulurum bi kere evet demişsin ayıp olur dedim
Bırak bulsun bi daha en azından böyle durumlarda nasıl davranması gerektiğini daha iyi öğrenir. Yaparak yaşayarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…