Bırak bulsunbi daha en azından böyle durumlarda nasıl davranması gerektiğini daha iyi öğrenir. Yaparak yaşayarak
![]()
Yok ya böyle böyle tanıycam işte bakalım daha çok yeni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bırak bulsunbi daha en azından böyle durumlarda nasıl davranması gerektiğini daha iyi öğrenir. Yaparak yaşayarak
![]()
neyi sormalımıydı ?
arkadaşı ile düğüne gidip gidemeyeceğini mi?
izin kağıdı mı imzalayacaktınız...
Düğünde de yalnız bırakmazsın di mi demiş. Bildiğin kavalye bildiğin partnerOnceki konunuza da yazdim bence bu isi abartiyorsunuz adam tuvalete gitse hesap soracak haldesiniz. Biraz rahatlayin yahu. Ayni yerden cikip digine gidecekler, ayni arabada gitsinler ne var bunda?
Düğünde de yalnız bırakmazsın di mi demiş. Bildiğin kavalye bildiğin partner![]()
Ben istemezdim. Ikisi gitmesi benim acımdan uygun değil
İş arkadaşı bunlar birde zaten konu sahibinden çok daha önce tanışıyorlar. Yani konu sahibinin erkek arkadaşı güvenilir biri demekki ondan böyle birşey istiyor. Birazda başka açılardan baksanız aslında.Düğünde de yalnız bırakmazsın di mi demiş. Bildiğin kavalye bildiğin partner![]()
İş arkadaşı bunlar birde zaten konu sahibinden çok daha önce tanışıyorlar. Yani konu sahibinin erkek arkadaşı güvenilir biri demekki ondan böyle birşey istiyor. Birazda başka açılardan baksanız aslında.
İş yerlerinde böyle organizasyonlara kadın iş arkadaşları alınır, gece eve de bırakılır. Bu saygıdır.
Yandik biz bu iliskiden cekecegimiz var.
Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisi ve yeni ilişki. Sevgilim haftasonu arkadaşının düğününe gidicek. İş yerinden bi kız arkadaşı beni de götürür müsün demiş. Bu da tamam demiş. Bana da şimdi söylüyor. Hiçbirşey söylemedim. Bi de işte gideceğimiz yer çok yakın zaten diyor filan. Yani kıskançlık yapılacak bişey mi? Açıkçası kıskandım tabiki bi de düğünde yalnız bırakmazsın demi diyomuş anladığım kadarıyla giden çoğunluk erkek. Eski arkadaşıymış sevgilimin benden de 5 yaş büyük diye açıklama yapıyor. Bilemedim ne derdiniz siz olsanız?
Neden mutlu olmaya bakmıyorsunuz böyle her şeyi düşünerek ilişkiden tat alamazsınız
Kesinlikle tartisma konusu olacak kadar buyutulmemeli ama rahatsizlik duyuluyorsa da uygun bir sekilde dusuncenizi dile getirmelisiniz ama size soylemeyedebilirdi bu da var
Hayatinizdaki ilk iliskiniz mi ? Ilk kez sevgilniz olmuş gibi tavir icindesiniz.
Haklısınız kesinlikle biraz tuhafım
Evet desem![]()
Mutlu olun rahat olun o da mutlu ve kendinden emin bir kadın görsün karşısında severler özgüvenli kadınları
Bazı şeyleri yan yana geldiğinizde konuşursanız daha iyi olur