Sizce bana sormalı mıydı?

Eger oyleyse cok belli,ironiyse ilkmis gibisiniz.
Biktirirsiniz,yildirirsiniz 1 seneye kalmaz.
Ona ,sizin basiniza gelen tek seymiş gibi davrandikca noldum ben neymisim ya diyecek.Yapmayin ki daha yuzyuze gorusme bile olmamis.

Yok yok ironik değil doğru. Görüştüğüm olmuştu ama ilk sevgilim. Haklısınız abartıyorum. Bi güvensizlik var bende daha tanımıyorum ondan kaynaklı belkide. Sürekli çevremde gördüğüm şeylerden de kaynaklı olabilir :(

Diğer konularınızıda okuyan biri olarak Ne sizi ne de sevgilinizi uzak mesafe ilişkisi yürütecek olgunlukta görmüyorum.İlişkinizde o sevgi ve güven duygusu bence yok.Senin tarafında büyük bir bağlanma var ama sevgilinin sevgili olduğunuzdan haberi yok gibi

Diğer konularınızıda okuyan biri olarak Ne sizi ne de sevgilinizi uzak mesafe ilişkisi yürütecek olgunlukta görmüyorum.İlişkinizde o sevgi ve güven duygusu bence yok.Senin tarafında büyük bir bağlanma var ama sevgilinin sevgili olduğunuzdan haberi yok gibi

Bu olay için mi öyle düşünüyorsunuz?
Bence de yok aslında henüz görüşmedik ilişkimiz başladı ama görüşmeden de ilişki olur mu bende emin değilim.

Düğünde de yalnız bırakmazsın di mi demiş. Bildiğin kavalye bildiğin partner:KK57:

O zaman konu sahibesinin sevgilisini bilmiyorum ne derim salak demek istemiyorum ama kafasız buldum ... kadının biri sarkıntılık etse uzaklaştırırsın o kadar, ... abla ..abi nerde niye kavalyen yok derim gülerek. Arabamla da götürmem başkasına kakalarım. Sevgilime falan da yazmam. Adam kızın biri bana sarkıntılık etti arabama aldım yazmış yani insan insana bunu niye yazar ki???

Konu sahibesi paranpyak ve asii kontrolcu, adam surekli yazma ozur dileme derdinde ama kotu niyetli falan degil asla ama pasif ... yani boyle iliski mi olur? Bir insan neden soyle sacma bir iliskiye girer ki yani, bu adamin yerinde olsam tuvalete gidiyorum itirazin var mi derim sonra da ayrilirim boyle hayat mi gecer yani her dakika rapor, arama. Konu sahibesi omur torpusu ama adam da acaip bir karakter

İnsanların ilişkisi olduğunda tüm hayatı karşısındaki kadın ya da adam olmuyor,olmamalı.Kendine ait bir dünyası,özel alanı da olmalı.Sizden önce bir hayatı vardı,sizinle sevgili diye tüm hayatını size adapte etmek zorunda değil.Elbette kendi arkadaşları olacak,onlarla bir yere gidecek.Bunu sorması bile abes olmuş

O zaman konu sahibesinin sevgilisini bilmiyorum ne derim salak demek istemiyorum ama kafasız buldum ... kadının biri sarkıntılık etse uzaklaştırırsın o kadar, ... abla ..abi nerde niye kavalyen yok derim gülerek. Arabamla da götürmem başkasına kakalarım. Sevgilime falan da yazmam. Adam kızın biri bana sarkıntılık etti arabama aldım yazmış yani insan insana bunu niye yazar ki???

Konu sahibesi paranpyak ve asii kontrolcu, adam surekli yazma ozur dileme derdinde ama kotu niyetli falan degil asla ama pasif ... yani boyle iliski mi olur? Bir insan neden soyle sacma bir iliskiye girer ki yani, bu adamin yerinde olsam tuvalete gidiyorum itirazin var mi derim sonra da ayrilirim boyle hayat mi gecer yani her dakika rapor, arama. Konu sahibesi omur torpusu ama adam da acaip bir karakter

Valla 2 dk da yapmadığınız şey kalmadı sağolun. Benim gibi düşünen bi dolu yorum var evet demekki bi dolu kadın size göre asi paranoyak kontrolcü 😳 her dk rapor ve arama olduğunu nerden çıkardınız pardon öyle bi mesajımı gösterin lütfen yada yanımda mısınız ? Ne her dk araması ne raporu hiçbir zaman öyle bişey olmadı. Siz kafanızda kurduklarınızı yazmışsınız ilişkimi bilmeden ifade ediş tarzınızıda doğru bulmadım kusura bakmayın.

Farklı şehirlerdeyiz maalesef
Beni orda yalnz birakma demesi garip geldi bna onun dışında izin istememesi norml bnce..anlik bi durum olms belli ki..gelip anltms da size ..ne guzel..erkekler cok daraltilmamayi severler sanrm..ama sz istegnzi uygun bi dille,olay biraz soguyunca dile getreblrsnz..ama tam olarak neyin rahatsz ettgni icnzde iyice bulup oyle konusn..bir de boyle bi olay tekrarlnmazsa belki konsmnza bile gerek yoktur..sadece fevri olmayin..cok bogmayin bnce..ama o iyi hssetsn diye de szi rahatsz eden seyleri bastrmayin sonra birikip patlyablr..dogru zamn,dogru kelimelerle bircok sey cozulur gbi gelyor bna

Bahsettiğiniz kişi sürekli özür dilemek zorunda kalan biri miydi? Profiliniz sınırlı olduğundan emin olamadim şayet o ise başına gelecekleri bildiğinden zibilyon açıklama yapmış olabilir.

Valla 2 dk da yapmadığınız şey kalmadı sağolun. Benim gibi düşünen bi dolu yorum var evet demekki bi dolu kadın size göre asi paranoyak kontrolcü 😳 her dk rapor ve arama olduğunu nerden çıkardınız pardon öyle bi mesajımı gösterin lütfen yada yanımda mısınız ? Ne her dk araması ne raporu hiçbir zaman öyle bişey olmadı. Siz kafanızda kurduklarınızı yazmışsınız ilişkimi bilmeden ifade ediş tarzınızıda doğru bulmadım kusura bakmayın.

Ablacım 1 gün önce de konunun aynısından açmadınız mı? Neydi o konunuz, uyuyakalmış şarjı bitmiş adam yana yakıla özür diledi bizim fikrimiz nedir... biz de insanlık hali uyuyakalmış yazdık. Adam saat 5te uyuyormuş doğru mu acep diye düşünüyorsanız o paranoya oluyor bence.

Her gün konu açıyorsunuz adamın her hareketinde bugün uyudu, yarın düğüne gitti... konularının içeriği sizin kuruntularınız ve adamın sürekli açıklama yapmaya çalışması. Bu şekil yaşamak sizin kafaya zarar motoru yakarsınız vallahi. Aşırı derecede güvensiz ve kontrolcüsünüz istiyorsunuz ki adam telefon kulağında yaşasın. Güvenmiyorsanız neden farklı şehirden biriyle ilişki yaşıyorsunuz?

Ablacım 1 gün önce de konunun aynısından açmadınız mı? Neydi o konunuz, uyuyakalmış şarjı bitmiş adam yana yakıla özür diledi bizim fikrimiz nedir... biz de insanlık hali uyuyakalmış yazdık. Adam saat 5te uyuyormuş doğru mu acep diye düşünüyorsanız o paranoya oluyor bence.

Her gün konu açıyorsunuz adamın her hareketinde bugün uyudu, yarın düğüne gitti... Bu şekil yaşamak sizin kafaya zarar motoru yakarsınız vallahi. Aşırı derecede güvensiz ve kontrolcüsünüz istiyorsunuz ki adam telefon kulağında yaşasın. Güvenmiyorsanız neden farklı şehirden biriyle ilişki yaşıyorsunuz?

Saygı duyuyorum. Siz de konularımdan rahatsızsanız ki öyle görünüyor buradan( benim fikrim) okumayabilirsiniz hanımefendi konuya tıklamadan nick gözüküyor benim konularıma tıklamayabilirsiniz zira yorumlarınız o kadar sinirli yazılmış gibi ki. Yani bu gerginlik haline gerek yok. Çok basit konularıma girip bakmayın bence ;) ablacım filan üslubunuz da bana çok uzak.
Ayrıca uyuduğu saat 5 değildi 5 demedim siz gerçekten kendinizce senaryo yazıp ona yorum yapıyorsunuz çok tuhaf ama burada daha önce karşılaştım bu tarz şeylerle şaşırmıyorum artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğiniz kişi sürekli özür dilemek zorunda kalan biri miydi? Profiliniz sınırlı olduğundan emin olamadim şayet o ise başına gelecekleri bildiğinden zibilyon açıklama yapmış olabilir.

Sürekli özür dilemesi konuşmanın ortasında mesela uyuyakalıyor wp de konuşurken cevap yazmadan uyuyor bi kaç kez oldu bu ki ben olsam bu durumda herkesten özür dilerim özür dilenecek birşey bence. Bence detaylı anlatması da eminim aynı şeyi ben yapacak olsam o da detaylı sorar ve kıskanırdı. O yüzden detaylı anlattı diye düşünüyorum

Saygı duyuyorum. Siz de konularımdan rahatsızsanız ki öyle görünüyor buradan( benim fikrim) okumayabilirsiniz hanımefendi konuya tıklamadan nick gözüküyor benim konularıma tıklamayabilirsiniz zira yorumlarınız o kadar sinirli yazılmış gibi ki. Yani bu gerginlik haline gerek yok. Çok basit konularıma girip bakmayın bence :KK66: ablacım filan üslubunuz da bana çok uzak.

Yanlışlıkla geldim bir daha gelmem 😂

Feysbukta buldumcuk bir akrabamız var sürekli bebesinin fotolarını paylaşıyor. Ecemnaz ilk adımını attı, Ecemnaz sokağa çıktı, Ecemnaz sokaktan geldi... Bir gün dayanamayıp bir fotonun altına Ecemnaz bugün tuvalete gitti eksik onu da bekleriz yazdım akraba kız beni arkadaşlıktan çıkardı😂 Sizin yeni konu da 1.adam tuvalete gitti yoksam orda kadınla mı konuştu 2. Adam su içti mutfakta bir kız bunu ıstırdı olacak bence 😂

Yanlışlıkla geldim bir daha gelmem 😂

Feysbukta buldumcuk bir akrabamız var sürekli bebesinin fotolarını paylaşıyor. Ecemnaz ilk adımını attı, Ecemnaz sokağa çıktı, Ecemnaz sokaktan geldi... Bir gün dayanamayıp bir fotonun altına Ecemnaz bugün tuvalete gitti eksik onu da bekleriz yazdım akraba kız beni arkadaşlıktan çıkardı😂 Sizin yeni konu da 1.adam tuvalete gitti yoksam orda kadınla mı konuştu 2. Adam su içti mutfakta bir kız bunu ıstırdı olacak bence 😂

İstediğiniz yorumu yapabilirsiniz ben sizin adınıza demiştim rahatsız oluyor gibisiniz yoksa ben sizin yorumlarınızdan inanın rahatsız olmuyorum ha hakarete varan şeyler olur ondan rahatsız olurum tabi yoksa buyrun istediğinizi yazmakta özgürsünüz. Zira tekrar ediyorum üslubunuz benim üslubuma çooook uzak. İyi geceler diliyorum. Devam edebilirsiniz ama yazmaya hiç sıkıntı yok ;) ( iyiki yanlışlıkla gelmişsiniz öbür türlü olsa nasıl olacaktı :))

Back
X